140

Значи

преди 2 години

Липсва ви да ви казва някой, че сте прости като него и затова се разбирате ли???

139

питам

преди 2 години

Кои хора не искат Бойко да се върне на бял кон. Ако са на Мая, Татяна, Хаджигенов и Христо, те не са хора. Те са оръдие на диктатора Радев. Доброто е че барута им се намокри и само пуши.

138

без коментар

преди 2 години

Бабукян,ХаджиГенчо,Капон,МаяКостинбродска,татяна Дръдончева ....и още"N" на бройТУЛУПИ от тоя сорт...

137

НИЕ

преди 2 години

Посочете ми поне едно интервю на Мая в което да не е споменала "НАРОДА". Не знам защо тези некадърници от МУТРИ ВЪН толкова много са си повярвали.

136

Анонимен

преди 2 години

Я не сакам на държавата да и е добре,я сакам на вуте да му е зле! Те това сте вие политиците!!!!!

135

Анонимен

преди 2 години

Хората не искат или вие не искате,платени лаладжии

134

човек от народа

преди 2 години

не говори от мое име бе !

133

ИБГНИ

преди 2 години

Популизъм ,клишетааа....и развалени яйца....

132

Анонимен

преди 2 години

Довиждане и да си спомняш парламента с добро Майче, вече ще го гледате само отвън

131

пълни тъпотии

преди 2 години

Поредното БЛЯ...бля...бля...на ИБГНИ .

130

До ЕБН ГИ

преди 2 години

Прави сте. Хората не искат Бойко да дойде на бял кон . Просто ще влезе пеша в министерски съвет.

129

Вече не е смешно

преди 2 години

От ден едно го виждам като карикатура БаЦе , гледах му 12 години неандерталските прояви в БеГеТо и по европейски форуми !!! Беше забавна комедия , но вече наистина е трагично , дай власт на *** и му гледай сеира ....

128

Анонимен

преди 2 години

Ох сега два месеца, Боко ще дава по едни 20 лева, ще се пишат глупости по форумите за месията Бойко, който ще спаси не само нас, но и света!!! Медиите, отново ще бъдат впрегнати да ни показват безумеца Бойко, Сю красавицата и онзи със слабите нерви Томиславчо, който всеки път е готов да ревне....Затова мисля, през тези месеци да не чета и гледам, неща, които съм виждал и вече даже не са ми забавни. Толкова е просто: Едни се мъчат да се върнат в далаверата, а други за грошове им помагат. ***!

127

Анонимен

преди 2 години

Стига с тоя психопат Бойко! Не виждате ли, че откачи старчето съвсем. Няма достъп до фондове, месеци наред... И аз да съм с такива *** и аз ще крада. Не е луд, който яде баницата......Давай Бойко смело!!! С ромите и с българските турци, ще спечелиш, но не достатъчно да си единствен управляващ. На Бойко и подобни ще кажа, че ОБРАЗОВАНИТЕ ще победят простотията....

126

Усещам

преди 2 години

Усещам днеска жестоко присъствие на герберските калинки , цъкат като обезумели минуси за всичко срещу БуЦи !!! Файда от минусите няма ....целия ГерП е огромен минус в България...

125

До 133

преди 2 години

Имаше пари и за околосветска магистрала , ама БоКо и подчинените му ги издумках за кеф !!! Ремонт на ремонта на ремонта !!!! И в крайна сметка нищо качествено няма ...за 12 години управление !!!!

124

популисти смешни

преди 2 години

алоооо , яйцехвъргачите , не говорете от името на народа ! говорете от името на стадото си , вижте си процентите на подкрепилите ви .

123

Сата НАТО

преди 2 години

При Борисов имаше пари за магистрали ----////----- Сега няма пари за магистрали пак заради Борисов. Много добре го знаете.

122

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 124Знаем, че така трябва да пишеш, но не забравяй, че и ние бяхме там. Ако това е прекрасното управление и довеждането ни до тук, значи моите представи са други и предпочитам Тодор Живков.........Най-бедната страна в ЕС. Това направи ББ и тези около него. Допусна хора с двойно гражданство и не говорещи български език да определят съдбата и бъдещето на цели поколения. Българите изчезват в собствената си страна....За Бойко съд и присъда.

121

чичо

преди 2 години

До АнонименНе думай!Два пъти подава оставка и какво?И добре,че преди година не подаде оставка.Да ти обяснявам ли защо е добре?