80

ПОПРАВКА

преди 2 години

...В ЗАГЛАВИЕТО : "ХОРАТА НА ИБГНИ НЕ ИСКАТ ББ ДА СЕ ВРЪЩА НА БЯЛ КОН." ЗА РАЗЛИКА ОТ НОРМАЛНИТЕ БЪЛГАРИ.

79

1926

преди 2 години

Партия с по-малко от 5% казва за партия с повече от 20%,че хората не я искат?!?! Алоооо партията "Мая вътре, вън" осъзнайте се, че следващия път сте под чертата.

78

Анонимен

преди 2 години

Май ще ги ритне коня на следващите избори. От Нагъзи се БГ! ще запеят "Изтървахме коня"

77

Аха

преди 2 години

Кои хора не го искат, уточни !

76

Анонимен

преди 2 години

Няма значение на какъв кон ще е, бял, черен, розов или зелен! Важното е по-бързо да се връща бати Бойко, че тия *** разрушиха държавата!

75

иво

преди 2 години

Тая ИЗМИСЛЕНА ПАРТИЙКА СЕ ПРАВИ НА ГОВОРИТЕЛ НА ВСИ4КИ ?!! С 5% ОТ т.н. "МУТРИ ВЪН ", НЕ МОЖЕ ДА СЕ ГОВОРИ ЗА МНЕНИЕТО НА ХОРАТА ! КАКТО СЕ ВИЖДА , ГЕРБ ОТНОВО СА ПЪРВИ ! БЕЗ ТЯХ ВСИ4КО Е Б А Т А К ! /заедно с ***-*** /

74

Всичко

преди 2 години

правиха с пропаганда, а медиите без пари няма да я вършат.Демонизираха едно управление с инсинуации, фалшификати,отделни случаи извън правилото, недоказани твърдения и долнопробни внушения от типа на Гьобелс. И каква наглост имат като за тях никой не гласува?

73

Анонимен

преди 2 години

Идея си нямате как са обучени комунистите да ви манипулират! Гледайте си интереса! Естествено, че при толкова много пари, които се очаква ЕС да постави на тезгяха, апетитите на всички мечки стръвници ще се изострят!

72

Анонимен

преди 2 години

Щом ИБГНИ го казват, значи усещат нестроенията на хората, а именно, че искат отново господин Борисов да поеме управлението на страната. Те за това го казват!

71

Асан

преди 2 години

Само у Симитли го искат :)))

70

Анонимен

преди 2 години

Еееее, тия комунистически внушения ни дойдоха до гуша. Борисов, та Борисов. За 2 месеца съсипахте всичко до което се допряхте, на-сочните скандали вие ги направихте и сега ще ни обяснявате какво искаме и какво не искаме. Най-сигурното е, ЧЕ ВАС НЕ ВИ ИСКАМЕ ДА ВИ ВИДИМ ПОВЕЧЕ! Разбрахте ли?

69

Пипи

преди 2 години

И на черен кон не го искаме.

68

до 71

преди 2 години

Кирето и Асенчо?!?! Може ли да се толкова заблуден!?!?!

67

Хайде стига!

преди 2 години

Стига сте говорили от името на хората, народа, суверена! Следващите избори няма да имат по-различен резултат! Първите две партии са в един спектър на политиката, препокриващи се идеи, имат мнозинство - кое не е ясно какво иска народа!?!? Всичко друго са лични дразги, антипатии и интереси!!! Ако продължавате така е съвсем нормално последното стабилно и предсказуемо да спечели пак - това са ГЕРБ!Вие показахте, че и вас баницата ви е важна, че сте и по-гладни от тях!!!

66

Анонимен

преди 2 години

на следващите избори тия трябва да са аут от парламента, Кирето и Асенчо да правят партийка и да почват да управляват. Останалите са за бой до един!

65

Анонимен

преди 2 години

Защо не се въвеждат анти ковид мерки да не си развали рйтинга ли иначе пенсии ще раздаваме

64

Анонимен

преди 2 години

Стефан като гледам какви мерки вземат за ковида като нищо с месеци накрая да не излизаме че и безработни

63

Анонимен

преди 2 години

Образът на врага е класика в социалистическата култура, класика, която PR фирмата на г-н Бабикян, а на тази фирма със сигурност някой е платил за услугата, приложи в действие в т н.ПАРТИИ НА ПРОТЕСТА. Г-н Бабикян ви демонстрира как се прави PR със слогана на неговата фирма:"Работим тихо, но всички говорят за ВАС!" .НЯМА ПАРТИИ НА ПРОТЕСТА! Това беше професионално направена масова илюзия! СЪБУДЕТЕ СЕ, ДАМИ И ГОСПОДА!

62

Анонимен

преди 2 години

Президента освен да вдигне инфлацията двойно др няма направи все пак да не забравяме човека юмрук е избран от бсп и дпс

61

Ай Сиктир

преди 2 години

Искате да кажете, че си мислите, че вашите избиратели може би не искат Борисов на бял кон? И че за вас гласуваха едни шест процента от едни 30 процента от хората с право на глас? Айде да се държите малко по-обрано и да не се опитвате да внушавате неистини и откровени лъжи, а?