160

Пламен

преди 2 години

И защо мислиш че хората НЕ искат Борисов да се върне на власт тези 20 % да не са от въздуха .

159

Анонимен

преди 2 години

Кои сега са на политическия ринг: еддин бивш СИКаджия, който окраде България и сега пак иска да краде, един шоумен, който с трима сценаристи иска да разсипе държавата, костоваци, след 20 години изпълзяли от пещерата под името ДБ и протестъри, които хората не припознават. А България затъва и съседните държави, с които искахме да се обединяваме, не искат да чуят за нас. Дори и Зоран Заев вече се подиграва с нас и ни нарича татари.

158

Ало

преди 2 години

Да престанат да говорят от името на народа

157

Фюри

преди 2 години

Бибитко е дебел...и коня ще закуца,като Славуца...ха, ха ха ха ха ха ха

156

LIVERPOOL CHAMPION

преди 2 години

Герберасти! НЯМА здрасти!Ще ядете пасти!

155

ГЕРБ Електорат

преди 2 години

Пълен мистификат! Отбор юнаци и все ***!Коне с капаци! А,бе та..ци!

154

Е как за тях Радев

преди 2 години

да не е "държавник",нали е татко им?И как никой журналист не попита политик от тази партийка одобрява ли действията хвърляне на яйца,домати,риба,поругаването на герба и държавни сгради,хулиганските действия по затваряне на кръстовища и преченето на свободното придвижване на хората.А Борисов създаваше проблеми не за хората и обществото,а за жадните за власт кандидати,разбиращи че докато той е на власт,те няма да са.Виждате-хулиганите при сблъсъците с полицията изкарват нея виновна.

153

Тоя па

преди 2 години

Ти кой беше,че да казваш кого иска народа? Април месец ГЕРБ бяха първи,на последните избори бяха втори,като загубиха със съвсем малко и то д гласовете от чужбина. Вие сте се събрали 5 партии и едва минавате бариерата,но все говорите народа тва народа онова,много е дразнещо хора,като вас,които нямат подкрепа да говорят от името на народа. И на мен не ми харесват ГЕРБ,но народа показа кого подкрепя и това не сте вие, а ГЕРБ и ИТН така че,спрете да слагате народа във всяко изречение,вие не сте наро

152

Анонимен

преди 2 години

РАДЕВ довършва държавата! СЛЕПЦИ ЩЕ ПРОГЛЕДНАТ! СЛЕД КАТО ЛУДИТЕ СЕ НАЛУДУВАТ И БЕСНИТЕ НАБЕСУВАТ!ТОГАВА ГЛАДНИТЕ ЩЕ ВИ ОПРАВЯТ И БЯЛ АВТОБУС НЯМА ДА ВИ СПАСИ!ДАЖЕ ПОЛИЦИЯТА ЩЕ СТОИ И ГЛЕДА БЕЗ ДА ПРИЛАГА НАСИЛИЕ!

151

Z3

преди 2 години

Е, хайде, от нас да мине, не държим конят да бял. Може какъвто там се намери :)

150

Анонимен

преди 2 години

До ноември ще поискаш! СЕВЕРОЗАПАДА СКАНДИРАХА , ЧЕ НЕ ЯДАТ АСФАЛТ, НО СЕГА МНОГО ИСКАТ АСФАЛТ! КАК СКАЧАТ ЦЕНИТЕ НА ТОК иГОРИВА нали се сещаш ,че ще влезе в цената на хляба и солта!КАТО ФАЛИРА ББР С РАЗДАДЕНИТЕ БЕЗ ОБЕЗПЕЧАВАНЕ КРЕДИТИ НА ПРОКОПИЕВ ЩЕ ГО ВИКАТЕ!

149

РУСОФИЛИ, ВЪН..!!

преди 2 години

РУМЕН РАДЕВ ГИ ДОВЪРШВА.....

148

Сата НАТО

преди 2 години

Борисов е на свобода, защото не могат да намерят никакви доказателства, за да го осъдят! ----///----- Ще ти дам едно доказателство - вчера Ту лупа нарече Президента "диктатор". Да оставим настрана шизофренията му, понеже довчера го наричаше "фигурант". Нотова вече не е само нарушаване на добрия тон, а клевета срещу Държавния глава. Борисов трябва да отговаря пред съда за тази клевета. Може ли да се аргументира? Аз мисля, че не.

147

Анонимен

преди 2 години

Манолова си приписваше успехите на протеста на майките от "Системата ни убива"а след това направи задкулисни сделки. Въпреки предварителните очаквания, никоя от майките не намери място в листата на Манолова, която избра други партньори за изборите. Цяло лято миналата година Манолова се прилепяше към протеста на майките и се правеше на техен говорител, накрая ги изостави. хахаха Ето това е Манолова фурнаджийска лопата.

146

Анонимен

преди 2 години

ИБъГНИ България, както и направихте с яйцата по парламата. Бъгнахте цялата политическа система като вкарахте чалгата в парламента. Простотия, простотия до шия!

145

Анонимен

преди 2 години

ИБ_НИ: Хората не искат Борисов да се връща на бял кон> - ::: - ИБ_НИ може да не искат Борисов да се връща на бял кон, но хората искат!

144

Анонимен

преди 2 години

ЗАЙКО, Борисов е на свобода, защото не могат да намерят никакви доказателства, за да го осъдят! В противен случай, както всички му се "ТОЧАТ" отдавна да е в затвора!

143

Зайко Пирински

преди 2 години

БОКО ТРЕБВА ДА Е СЪС МЕТАЛНИ ГЮЛЕТА И В ЗАТВОР ВЪВ ПАЗАРДЖИК ..ЗАЩО Е НА СВОБОДА ТОЗИ СЕКСУАЛЕН НАСИЛНИК НА СЕСИЛ КАРАТАНЧЕВА .

142

Анонимен

преди 2 години

"Не искаме ГЕРБ и ДПС"; " Не виждат смисъл в разговори с ИТН"; "категорична подкрепа на Радев" - все едно слушам Нинова. Защо просто не се обединят с БСП? Кого заблуждават?

141

Малииии

преди 2 години

много ***, много нещо, ццццццц