120

Ццц

преди 2 години

ПРАВ БЕШЕ НИКИ ВАСИЛЕВ - ЗА ББР САМО ПРИВАТИЗАЦИЯ!!! СЕГА НЯМАШЕ ДА Я ИЗТОЧВАТ ЯКО С НЕВЪЗВРАЩАЕМИ КРЕДИТИ. МИСЛЕТЕ КОЙ БЕШЕ ЯКО ПРОТИВ НИКИ ВАСИЛЕВ? АМИ БСП!!!

119

Анонимен

преди 2 години

БОЙКО НИНОВА И РАДЕВ СА ЕДНО И СЪЩО

118

Трошката

преди 2 години

Цензурират ми думата - КОМ У ЕТА ?? ТОЯ ХЕРБЕРСКИ САЙТ ЗАТЪВА

117

Явор

преди 2 години

Съвсем безотговорно е. Политиката не е детска игра. Само редовно правителство може да изведе страната при тези тежки времена.

116

Трошката

преди 2 години

Яко се плюва по политиката та хората да си кажат ,че всички са еднакви и същите тези дето плюят да идат да гласуват за своите . Тва *** са страшна работа - герб,БСП,мая,ДПС. Слави няма да падне от първото място още 5 избори да правите

115

ДДРОнег

преди 2 години

Заключваме парламента и всички само на хляб и вода, доакто не излъчат стабилно правителство - рецептата е изпитана от векове !!!

114

Зозо

преди 2 години

Връщай мандата червена чумо! Нямаш никакво право да го задържаш. И без това Рундю е пътник на изборите.

113

zdh

преди 2 години

Тези червени кухондери откога станаха толкова "отговорни"?!?! Явно разбраха, че Ушатото недоразумение няма шанс за 2ри мандат и сега ще трябва да се борят за министерства-иначе отиват на ***!!!

112

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Аванти Нинова, бандера проста, заедно с Радев право под моста, цел живот аванти като истински социалист

111

Анонимен

преди 2 години

Тогава защо не подкрепихте ИТН ? Ще искам на Гошо пари и той няма да ми даде , но след 3 дни ще дойде да ми иска и аз да му дам ??!! На изборите пак ще ви напълнихме канчето споко

110

Мнение

преди 2 години

БСП да предложи кабинет и да го внесе в пленарната зала за гласуване, независимо дали другите го подкрепят или не.Това е отговорното поведение.

109

Слави

преди 2 години

Безотговорно е да налапаш милионите от ТЕХНОИМПЕКС , а сега да се правиш на пръснала в пълен автобус и да се оглеждаш за премиер!? Не става така, обичта е двустранен процес- искаш ние от ИТН да те обичаме,ама на теб на ти дреме на *** за нас...Затова и на разговори дори МЕ НИ ЧАКАЙ!

108

Анонимен

преди 2 години

БСП Е ТРУП СМЪРДЯЩ

107

Анонимен

преди 2 години

Не разбрахте ли че БСП е истинската партия на протеста, разни Ивановци, Маи и Бабикяни са кукли на конци, а кукловода е другарката на снимката.

106

О хо хо

преди 2 години

И кво ся?! ПротестирахТЕ, за да дойде Корнелия и БСП да ви управляват!!! Затова ли?! Ще се случат случки с некои банки и тогава ще схванете кое какво е!

105

Анонимен

преди 2 години

Тиквата е виновен, че им остави 8 милиарда във фискалния резерв и сега ще се избият, кой да прибере най-много от него.Да се актуализира бюджета , за да се увеличат пенсии спешно от служебен кабинет е пълен популизъм.Нека първо си направят редовен кабинет, който от 1 януари да реши колко да се вдигат пенсии и заплати.Все едно Борисов преди изборите, да не раздаваше по 50 лева на пенсионерите, а да беше направил 1000 лева минималната заплата и 500 лева пенсията и да видим, какво е популизъм

104

Анонимен

преди 2 години

Добре, бе разбрахме, че не си ходила в офиса на Трифонов. Разбрахме, че уж всичко е прозрачно и пред хората. Но как се свързахте с Радев да направите далаверата с бавенето на мандата? Кой ви свърза? Или получавате факс от Космоса? От къде идват договорките с Румен Радев? Надявам се, че не ги получаване по водосточната тръба или по канала, в който сте се запътили с бясна скорост. Някой ви свързва, за да уеднаквите действията си в полза на забавяне на държавата.Защо бавите държавата? Ще я счупите.

103

Признай си КОРНИ...

преди 2 години

Парите , парите и само те....са в основата на всичките ви благи приказки.."за народа и Бюджета..".....ПОЗНАВАМЕ СЕ ***....ХАХАХАААА...

102

Анонимен

преди 2 години

Жива и здрава да бъде Другарката и Нейната Партия! Дълги години мандатоносител да бъде! Урааа.

101

Обективно

преди 2 години

СПАЗВАЙТЕ ЧЛ. 99 ОТ КОНСТИТУЦИЯТА, ТОЕСТ 7 ДНИ ЗА ВРЪЩАНЕ НА МАНДАТА, НАГЛ.ЕЦИ ДОЛНИ !!!! НЕ ВИ ЩЕМ!!! САМО 36 СТЕ + ПРЕЗИДЕНТА= 37!!! СРАМОТА!