100

Анонимен

преди 2 години

славе-чалгаря и итн обявиха правителство и поеха отговорноста, а тая иска бюджет/пари/ и некво правителство от министри да профука тия пари, кой кво мое да докачи у тоя глад, в който ги остаи боко! ама требеше бокчо още малко ... и да ги довърши!

99

Анонимен

преди 2 години

Никога повече герб и толупа.

98

до 108

преди 2 години

Другарката Нинова заяви, че демокрацията и отнела много.

97

питам

преди 2 години

Нинова защо НИКОЙ, НИКОЙ, НИКОЙ не иска да преговаря с нея и БСП.Знам защо. Дащото всички патрии знаят, че в правителство в което участва Нинова и БСП, следва трета национална катастрофа.

96

Анонимен

преди 2 години

Кръъв повръщаm, мандат не връщат.

95

САМО питаме...

преди 2 години

А, безотговорно ли е НИНОВА, да гласувате бюджет--КОЙТО ДА ХАРЧИТЕ, БЕЗКОНТРОЛНО,КОРУПЦИОННО И БЕЗОЧЕТНО , по същия начин, както го правеше ГЕРБ от джипката....а вие искате да го харчите и хвърляте от самолета на СмРадев..????КЪДЕ Е РАЗЛИКАТА.....?????

94

Анонимен

преди 2 години

И как така БСП стана партия на промяната, като най-дълго е управлявала България.45 години и след това при луканов купони за храна и режим на тока, при виденов хиперинфланция и фалит на банки, при орешарски пеевски шеф на данс . . .Не ги ли е срам тези. Заради Курнелаа, сестра галева, Хаджигенчо, зеления чорап и гологлавия чалгар, влязохме в политическа криза. Не може да те обедини омразата срещу някой. Не може да искаш да изчегърташ някой, като не може да го заместиш.

93

Анонимен

преди 2 години

Самият факт, че повече от 5% гласуват за социалистическа партия говори красноречиво за провала на демокрацията и западното партньорство.

92

ИСТИНАТА

преди 2 години

БСП СА ХРИСТИЯНРАДИКАЛИ!

91

Демократ

преди 2 години

Демокрацията и евроатлантизма са най-добрата система, но комунизма и пречи вече 30 години да се развива.

90

Анонимен

преди 2 години

БСП е единствената дясна партия в момента! Радетелите на автентичното дясно са либерали марксисти комунисти

89

МДААА

преди 2 години

Ми то май в в Бг-то остана сал една партия ...БСП!!! Всичи други са мутри, турци, гапгамели, пишман патреоте и т.н. ....

88

Анонимен

преди 2 години

Не мога да повярвам ,че ще кажа,че БСП е единствената разумна партия в момента, другите играят за Борисов умишлено или не! Не може три избори да мината да махнеш ББ, направете каквто и да е правителство да са извън властта ДПС и Герп, пък винаги можете после да го свалите.

87

Анонимен

преди 2 години

Корнелия, при всички кризи е безотговорно да бавиш мандата. Върни го и един път човек!!!! Не си играй с мандата! Ще счупиш държавата.

86

ТИ ДА ВИДИШ

преди 2 години

Нинова да внимава щото Славче и славчовци много са дискретни, дори и не докоснали в следващ момент развяват гащичките на дамите с които просто са си приказвали.... много са дискретни!!!

85

Анонимен

преди 2 години

Корнелия, mри всички кризи е безотговорно да бавиш мандата. Върни го и един път човек!!!!

84

Анонимен

преди 2 години

БСП нямат никакво намерение да правят национализация на фирмите и да върнат социализма с плановата икономика. БСП са просто лъжци, лъжат страрите хора които си спомнят, че при соцализма се живееше по добре от днес и гласуват за тях. Ако няма национализация на бизнеса и планова икономика както в Китай - бизнес само под контрола на държавата, по добре дясно управление отколкото измислени социалисти.

83

Анонимен

преди 2 години

Но и вие самите имате заслуга за това.

82

Време за промяна

преди 2 години

До 2Loop: Безотговорно е да ти кажа ли какво? Безотговорни са твоите спекулации че всияко е предизборна агитация. ......................................................................................... БСП запази конструктивен диалог и сИТН, и с ДБ и с ИБГНИ. Ако някой може да ги уговори да се състави правителство, най-добре може да го направи именно БСП. И това няма да е правителство на БСП, а само направено с мандата на БСП. А Бъкгария има нужда от редовно правителство и работещ парламент.

81

Анонимен

преди 2 години

Символа на корупцията, г-жа лъжа е озверяла да захапе бюджета на България! Върни мандата крадло, никой не те иска!