180

Анонимен

преди 2 години

Тази е била изгонена от Станишев за корупция. И има хора, които гласуваха за нея. Народе осъзнай се!!!!

179

Анонимен

преди 2 години

Тази партия БКП трябва да бъде забранена със закон!

178

Анонимен

преди 2 години

Госпожа дьо лъжа. Една много неприятна, злобна Куронелия.

177

Бай Коко

преди 2 години

Ако не се разберат за правителство пак ще върнат човека със замразеното членство в БКП на който и Сахара да му дадем пак ще ни докара пясък от другаде. Човека който сутрин говори едно вечер друго а е направил трето. Ако искате диктатор на който да целуват ръцете и да ви нарича лош човешки потенцял върнете го пак.

176

Анонимен

преди 2 години

Изглежда Симеонов беше прав за майките на деца с увреждания...Не са получили никакви пари, а няма недоволни. Важното е, че избутаха сестра Галева в парламента.

175

Тошо

преди 2 години

Да, така е, безотговорно е, дори и да не вземахте заплати!

174

мдааааа

преди 2 години

дотук всички кризи ги съдава БСП,неслучайно 2-3 зими носят имената на техни видни лидери,Луканови,Виденови....Радеви

173

да бъде ден

преди 2 години

Откак БСП се разцепи на итн и дб ми е някак по-спокойно.

172

искаме откритост

преди 2 години

Къде са майките на деца с увреждания и защо не ги виждаме да протестират сега?Каква е договорката между тези майки и КН?

171

Баба Ванга

преди 2 години

Докато дясната глава на ламята /ДБ/ налита на лявата глава на ламята /ИТН/ България може да бъде спокойна за своето съществуване. Като се уморят, ще излезе Героя с меча и да разпори корема на ламята та да има мир по българските полета.

170

но пасаран

преди 2 години

При всички кризи, да се постави БСП начело, при това с Корелия Нинова е безразсъдно.

169

12345

преди 2 години

До Малко за политикаИТН очакваше подкрепата им.Е да, не им дадоха постове и те за това не ги подкрепиха.Уж целта им (на БСП) не била за министерски постове!Дааа,сладък е кокала,нали!?

168

ХУМОР

преди 2 години

По-добре напишете нещо за *** от ''ТЪРСИ СЕ'', скоро не сте писалЕ ни-що !

167

Даа!

преди 2 години

БСП си остава --БСП , до като е Нинова лидерка от СДС !

166

Бсп е в будна кома..

преди 2 години

Нинова с корупцията няма да приключи, защото е част от нея (Техноимпекс, Булгартабак, уволнена е от Станишев за корупция), но с БСП ще приключи окончателно след тежката загуба на изборите.

165

ДжапанкЪ

преди 2 години

КуРнелиьо, като сте толкова "отговорни", защо не подкрепихте едно временно правителство на Дългия поне до пролета на април на 2022г., ай???? Или сте загрижени единствено да получите пряката власт поне за 7-8 месеца, за да напълните гушките и партийната си хазна?! Лицемерието на НеоБолшивишките Олигарси е безгранично....

164

Фактите !

преди 2 години

И четирите партии са ''СЪРБИ , БОЛИ , ДРАГО МИ Е '' ...Така не се чегърта герб / с малки букви / !!

163

Gorskio

преди 2 години

Ами направете бе п.омияри! Като ви каниха ИТН да преговаряте всичките дърти функционери от БСП, разни там ДеБъта, АйдеБГта, Изправидаседнита се направихте на интересни, сега и тия наглеци и ония протестиращите се наредили правителство да правят. Но народа гледа М.амицата ви крадлива!

162

Фактите !

преди 2 години

До Пак по опорката?.. Нямам нищо общо с герб / затова ги И изписвам с малки букви , просто НАПУСНАХ БСП , заради две неща :1/ Заради слигинажа към ДПС -20г. , и 2/ Заради това че критикувах централата на БСП на събрание , ми се скараха , че ''не може да критикувам централата на БСП '' , СЛЕД КОЕТО ИМ КАЗАХ : ''ЩЕ ВИДИТЕ ДО КЪДЕ ЩЕ НИ ДОКАРА ЦЕНТРАЛАТА НА БСП '' ,... Е , видяхме ли ???

161

Леля Пена

преди 2 години

Сетила се другарката,както и всички останали,че трябва да има правителство.Що не подкрепиха ИТН,катао можеха да го свалят когато си искат??Показахте се всички какво искате под лозунга "ЗА ХОРАТА".Всички тръбят за увеличение на доходите,ама на кого.На държавните заедно с бонусите заплатите са им повече от двойни.А чсаните фирми да внасят в бюджета.Има ли логика????Скоро ще видите звезди посред бял ден!!!