140

Анонимен

преди 2 години

Вижте докъде го докарахме. *** Нинова да дава акъл, който няма . Българоубийците от БКП-БСП искат през задната врата да дойдат на власт, защото никой не гласува за тях. Явно всички ще гласуваме за Борисов иначе Държавата си заминава.

139

Анонимен

преди 2 години

Венсеремос! Но пасаран! Бандера роса! Вива ла революсион! Разбрахте ли маскари, с маскари.

138

ГЕРБ е безотговорна

преди 2 години

До Безотговорно!? Безотговорно е протакането с мандата? Тъкмо обратното. Имаме работещо правителство и работещ парламент. Защо да се бърза с изборите? По-добре да ги забавят защото в парламента чакат за приемане 40 законопроекта. Бурза бат'ти Бойко, защото се надява да го поканят пак, но няма да го бъде. Чака го бай Ставри в Цетралния

137

Време за промяна

преди 2 години

Избирателите трябва да си научат урока и да не гласуват за т.н. "лидерски партии" ГЕРБ, ИТН и ДПС. Не може държавата да се управлява от джип, сарай или от Фейсбук. Това никъде по света не е дало добри резултати.

136

Безотговорно!?

преди 2 години

Безотговорно е протакането с мандата! Явно наследството от кабинета Борисов е голямо и не смогвате с краденето!?

135

Нищо ново

преди 2 години

До Фактите !: Какви факти са това? Гербаджийски опорни точки. На електората се сърди бат'ти Бойко, но вече му мина времето. Министерският съвет вече само отвън ще го гледа.

134

Анонимен

преди 2 години

Най-отговорно от страна на Нинова е да върне мандата, да подаде оставка като шеф на БСП и да замине за Америка за готви манджи на сина си и да чака внуци! Абсолютно безполезна и некадърна женица!

133

Малко за политика

преди 2 години

Единствено БСП запази добрият тон към всички партии в НС. Малка е вероятността ИТН да си преодолеят претенциите за цялата власт на този етап, но друга възможност като че ли няма. Иначе отиваме пак на избори.

132

ДА ВЕ !

преди 2 години

До ИТН излъга протеста... само ИТН ли , или и другите партии ???ИТН поне им показа КИРЛИВИТЕ РИЗИ , точно за какво се борят !

131

Фактите !

преди 2 години

И така , всеки път !След избори , и падение на БСП , ''те'' започват да се сърдят , ама не на себе си а на електората си който не гласувал достатъчно за тях , и така започват да се крият по канцелариите си , без да обикалят своя електорат , имаме прекъсната връзка м/у централа , активисти и електорат .... От герб пък само и това чакат , да прелъстят / с/у ЗАПЛАЩАНЕ/ , и от други партии като БСП най-вече ..

130

ИТН излъга протеста

преди 2 години

Знаеха ли протестиращите, че Слави ще провали съставянето на правителство на партиите на протеста. Че ще иска цялата власт за ИТН (т.е. за себе си)? Не, преди изборите мълчаха за намеренията си като комунисти на разпит. И се надяват на следващите избори да получат повече гласове. Да ама не. Сега вече знаем какво може да се очаква от тях. И ще тръгнат надолу.

129

Време за промяна

преди 2 години

Какво предлагаше ИТН на тези, от които очаква подкрепа: "Договаряме се какво ще се прави и ние предлагаме правителство на малцинството, а вие нямате право на мнение за състава му. Подкрепяте иначе сте предатели". А факт е, че нито ДБ, нито БСП или ИБГНИ предлагаха свои хора за министри. Но да се слага на масата един състав с очевидно неподходящи хора в него без предварителни разговори, това нямаше как да мине. Стабилизация ще има когато в НС има мнозинство, при което и ГЕРБ и ИТН са в опозиция.

128

до БСП

преди 2 години

Алоо , до кога ще се криете в канцелариите си , СЛИЗАЙТЕ СРЕД НАРОДА ,... НЕ МИСЛЕТЕ САМО ЗА ВЛАСТ .И какъв е резултатЪ : Нинова се ДОМЪКНА от СДС , разцепи БСП , и пропъди електората , за капак пък от централата ВСИЧКИТЕ ПИШМАН-КОМУНИСТИ , СЕ СКРИХА ЗАД ГЪРБЪТ И , И МЪРЗЕЛИВО ЧАКАТ ЗА ВЛАСТ , ВЪВ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ПЪК АКТИВИСТИТЕ ,.... СЕ ПРОДАДОХА НА ГЕРБ ЗА ПАРИ , .. !В БСП до сега не е имало такива търтеи в централата , И такива ''активисти'' в България , продажници !МЕРСИ , това се вижда на пр

127

Анонимен

преди 2 години

Да ви кажа честно, колкото и да не хАресвам Слави още от едно време, мисля че е прав в случая и постъпва идеалистично. Обаче той сам се увери, че политиката е едно аморално блато, в което се обединяват всякакви субекти и партии в името на властта, парите и влиянието. Единствената грешка на Слави беше, че не подбра правилно министрите си, че не се опита с диалогичност да подходи към Асен Василев, към Кирил Петков, да се опита да наложи качествени хора.

126

Анонимен

преди 2 години

Хехе, Нинова се радва на мандата като пирон в кисело мляко.

125

НАЛЕ

преди 2 години

И кой е виновен бе госпожице / всички жени в Бг-Парламента са все госпожиЦИ , т.е. на повикване /! До сега в Бг-парламент не видях и здраво семейство , всичко е тръгнало на изуй *** , и джен-дърство !И ''те'' ще ни коват закони???

124

Анонимен

преди 2 години

До ДА, БЕЗОТГОВОРНО Е!Каква приватизация те гони? То се очакват маса евро по Механизъм за възстановяване и устойчивост! Яко се точат зъбки. течат лиги. Да видим на кой вместо европари, езика или пръста му ще попадне там.

123

ДА, БЕЗОТГОВОРНО Е!

преди 2 години

И защо де се се сформира правителство, а защо пък Нинова да не стане премиер. Вместо да и се търси отговорност за приватизирането на Техноимпекс, по добре Нинова да оглави правителството. Вече няма никаква опасност за България, приватизацията отдавна свърши...

122

Анонимен

преди 2 години

Я пак? Било безотговорно? А когато цялото минало лято бяхе изкарали пролетариата на улицата бе отговорно сигурно? Какво щеше да стане през ноември - декември, ако август миналата година ББ бе сдал властта под уличния натиск и бяхме в сегашната ситуация? Абе какво стана с майките дето системата ги убиваше? Аз не знам нещо да се е променило, освен, че ГЕРБ не са на власт. Системата си е същата. Защо не протестират? Те не бяха политически??!!

121

Ми зависи

преди 2 години

Зависи ЧИЕ Е ПРАВИТЕЛСТВОТО И ЧИИ ИНТЕРЕСИ ЗАЩИТАВА!!!!