160

Време за промяна

преди 2 години

Единствено БСП запази добрият тон към всички партии в НС. Малка е вероятността ИТН да си преодолеят претенциите за цялата власт на този етап, но друга възможност като че ли няма. Нека БСП опитат да предложат премиер, приемлив за ИТН, ДБ и ИБГНИ. Ако не се получи отиваме на избори

159

Пак по опорката?

преди 2 години

До Фактите !; Твоите факти винаги си ги измукваш от пръстите. БСП нямала визия? Не че няма, но през гербаджийските ти очила не се вижда. За какво говореше БСП през четирите години на последният мандат на Бойко, а и преди това? За смяна на модела на еднолично управление. Нещо разбра ли от това? Няма и да разбереш. Давай нататък с тролването.

158

Малко за политика

преди 2 години

До 12345: БСП беше готова да ги подкрепи. Но какво предлагаше ИТН на тези, от които очаква подкрепа: "Договаряме се какво ще се прави и ние предлагаме правителство на малцинството, а вие нямате право на мнение за състава му. Подкрепяте иначе сте предатели". А факт е, че нито ДБ, нито БСП или ИБГНИ предлагаха свои хора за министри. Но да се слага на масата един състав с очевидно неподходящи хора в него без предварителни разговори, това нямаше как да мине.

157

12345

преди 2 години

Е като е безотговорно защо не подкрепихте ИТН,Г-жо Нинова???.....

156

Фактите !

преди 2 години

БСП вече няма визия , не е И коректив в политиката , жалко за столетницата , жалко И за ПИШМАН-''ДЕМОКРАТИТЕ'' , които се правят на ''държавници'' , а в същност са си чисти крадци , наредени на яслите , ЛАКОМИЯ , ЛАКОМИЯ ...

155

Словянин

преди 2 години

Оказа се, че БСП са най-разумната партия. Българите оглупяха 80 % по време на демокрацията.

154

Малиеее....

преди 2 години

А Техноимпекс....?

153

Да , ама не !

преди 2 години

До Тая заедно с Радев--Радев е най-чист от всичките ни политици !

152

ИзвинетИ , амЪ:

преди 2 години

До Тая заедно с Радев...за това можем да поспорим , баце , ''вождът'' , най-добрият , но и най-крадливият не може никой да го наТмине !А на бас !

151

Анонимен

преди 2 години

Оставка на биволицатъ

150

Анонимен

преди 2 години

Не им вярвам! Това са новите грабители на България!

149

Отвратително е, че

преди 2 години

мутресата Мая, хаджигенчов и приватизаторката Нинова са новите спасители! Това е истинска подмяна! Това е начало на нови кражби, не по-малки от предишните! Всичко това задкулисно го подготви Радев. Да му е честита победата - президент на още по-беден и болен народ.

148

Дядо Йоцо гледа.

преди 2 години

И е безотговорно да се гласува за председател на партия която е фалирала Техноимпекс и го е разпродала на части.

147

Анонимен

преди 2 години

***, Бойкикев, Галевица са главите на една и съща корумпирана лъжлива крадлива комунистическа ламя!!!

146

властелинът

преди 2 години

има подадени жалби до МВР от съседите на импексова , не могат да спят по цяла вечер . от както взе папката с мандата по цяла вечер от домът и се чува : скъпоценна моя , скъпоценна моя !

145

Мут Лабен

преди 2 години

Правителство ще има, но бсп ще са далече от него!

144

Карачанаков

преди 2 години

До тук другаря Радев я докара да сложи Нинчето пък тя да му върне жеста.За по сигурно обаче трябва да си спретне едно атентатче като ЕрДоганя после Рашков си знае работата и на изборите 90% гласували за Фигуранта

143

Променен

преди 2 години

Ако наистина искахме промяна , то трябваше да изритаме всичкото комунист от държавната администрация, да се изолират от всички обществени институции и да се забрани БСП ! Само тогава може да има условия за развитие !! Иначе уверено сме се насочили към статута на държави като Северна Корея !

142

Стига глупости

преди 2 години

До Смисъла: Смисъла е, че нямаш хал хабер за това,какво трябва да вършат Народното събрание и президента. Чети конституцията - там е написано. Парламентарната демокрация струва пари и има недостатъци, но по-добра система за управление засега не е измислена.

141

ТИ ДА ВИДИШ

преди 2 години

МДААА... ами то остана само една партия БСП читава кат партия... всичко друго е временно и популистко, но тия 80% по професора трябва да изядат солта, да отнесат сопите и на края да си платят за да разберат, че остава сал БСП!!!!