66

Анонимен

преди 2 години

68 кажи го на хората дето са длъжни да поддържат 50% посещаемост или да ти искат ковид сертификат. Кажи им на тях как се управлява криза, че ако го добарат Кацаров и кацата ще му се стори палат, така ще иска да се скрие.

65

до датчанина

преди 2 години

За днес в Дания - Active cases 15 703 +989, Fatal cases 2573+3, New cases +992, какви мерки викаш ще премахват? Щото и в Израел се бяха излекували и победили природата ама на, виж какво стана.

64

IQ 3.14

преди 2 години

и другата новина - отварят ковид отделение в пловдив. няма поводи за притеснение, кораба потъва нормално, водата ще стигне за всички.

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 68Герберастите са по добрия вариант от БКП.....хахахахаха :)))

62

Анонимен

преди 2 години

гербаджиите на тоз етап бяха затворили държавата с кпп-та и формираха щаб който всяваше паника

61

Striker

преди 2 години

Евала, Каца! От теб по-*** е може би само *** Крадев! На последно място в Европа по ваксинация, масово неспазване на мерки, по 2000 заразени на ден, но пандемията е под контрол!? Ашкосум бе, червен олигофренино!

60

Анонимен

преди 2 години

Така е, няма драма. Но и нужда от глупавите мерки дето въведе преди дни няма.

59

Анонимен

преди 2 години

Браво! Герберастките полухора да видят как спокойно се управлява пандемия и да си водят бележки.

58

Нане

преди 2 години

Така се действа... А не, кат ония гробарски читаци, де къртеха и пейките по парковете...))

57

АНОНИМЕН

преди 2 години

Едно и също си говори

56

ИСТИНАТА

преди 2 години

Това се казва министър - умен, едрудиран и оптимист, предлагащ адекватни решения, а не да излиза през два часа и да плаши хората видиш ли колко много се били нагътали и как нямало да смогнем на чували! Сега обаче тия дето са се наболи почнаха гледам из коментарите да вият на умряло хахахаххаа щото ще се окаже че са се наболи за оня дето клати гората и свири из кумините хахахахаха Министърът ви го каза: положението е под контрол и няма толкова заболели и умрели..и ското нещата ще се нормализират!

55

Анонимен

преди 2 години

Не знам какво общо има коремен хирург и грипче, много трупчета по улиците.....хахахахаха :))) Радев малко да се събере, щото стане ли ***, ще остане за цял живот.....хахахахаха :)))

54

До 52 ?!?

преди 2 години

А ти ваксинира ли се? Ако не си, то антиваксърите ще ти носят отговорност, които ти промиват мозъка по цял ден! Лекарите нито ти са виновни, нито ти са длъжни!

53

Анонимен

преди 2 години

Докато има овце, ще има и овчари, и стригачи, и доячи, и колачи!

52

Анонимен

преди 2 години

Дания премахва всички рестрикции от 1 септември заради рекордно високия брой ваксинирани. Над 80% с 2 дози. В болниците им лежат в момента само 120 души с ковид. Общо за цялата пандемия жертвите са само 2570. Отличници! А ние даваме пари за ремдесивири, умират хора, зареждаме кислород , преструктурираме отделения. Хак ви е!

51

Тони

преди 2 години

Ти си драмата-псевдо докторе

50

Четене с разбиране

преди 2 години

Драма няма, но учениците ги чака дистанционно обучение, нали?! Там са мерките, затова не пипате сега нищо. Чакате 15 септември. Тогава ще отчетете, че взимате мерки... Рано или късно родителите ще стигнем до площада.

49

Анонимен

преди 2 години

Сегашния здравен министър и неадекватния ни президент лижат гъзовете на гнусните безотговорни безмозъщни антиваксарчета българи егоисти и на невежите роми въобще не им пука колко българи с хроничните заболявания ще умрат от коронавирус важното е да се лъжат гъзовете на *** неинтелигентни антиваксарчета и неграмотните роми в България .

48

Сата НАТО

преди 2 години

Какво значи ще си мерят сатурацията сами? То повечето хора тая дума не са я чували. ----///---- Аз как съм я чувал и мога да си я премеря? В 21-ви век сатурацията се мери по-лесно от температурата. Искате да ми кажете, че човек трябва да заема болнично легло, само за да му мерят сатурацията?

47

евала

преди 2 години

Браво, един трезво мислещ и оценяващ ситуацията!