46

Еха

преди 2 години

Пандемията е под контрол, нема нужда от нови мерки, може и старите да не се спазват.... Контролът над пандемията е пълен! Само днес, де

45

Анонимен

преди 2 години

Пускаш новините, и слушаш само за Ваксини, Корнела, Баце, Чалгаря и Мая и 3те Овчаря и над тех Прецеденто. Май тия дет фанаа вируса и заминаа през комина, извадиа късмета.

44

Сата НАТО

преди 2 години

Драмата е за болните и близките на умрелите. ---///--- Колко души са умрели от Ковид?

43

Анонимен

преди 2 години

Да бех станал коремен хирург, щех да коля на воля, даже генерал щяха да ме направят.....хахахахаха :)))

42

Анонимен

преди 2 години

ЦСКА, цска...

41

анонимен

преди 2 години

"Броят на болните и на заразените не е толкова голям, заяви министърът" - за това ли сме в червената зона според статистики на Запада. Да ги коригират, че сме в зелената зона, все пак тука си живеем в няква паралелна вселена.

40

!:

преди 2 години

Вчера бяха 6,4% положителни, днес са 7,1....от под 10 смъртни случая в началото на месеца вече не падаме под 30..... Много ми е интересно като свърши сезона дали пак туристите ще са главно заразени....щото в момента туристите почват да намаляват, ама ръста на заразата е сериозен! И скара година през септември и октомври като тропахме рекорди нямаше много летуващи....тая година рано започна вълната, Кацаров й е сърдит!

39

Анонимен

преди 2 години

Драмата е за болните и близките на умрелите. Иначе няма проблем, че над 3000 души са в болница с ковид. И не се знае изхода за тях.

38

Анонимен

преди 2 години

Къде е мустачко и коремния хирург, липсват ми клоуните.....хахахаха :))) Едно доказателство не съм видял за коронката, ако има ще си сложа пепел на главата.....хахахаха :)))

37

Анонимен

преди 2 години

Браво на Кацаров, само да озапти Денков, че оня и на бебета ще сложи маски скоро

36

Упгрейд

преди 2 години

Ще останат повече пари за бежанците, на които Ковид не действа.

35

Друга тема

преди 2 години

Преди време защо български държавни служители са настройвали руски държавни служители против Живко от Варна ? За да не го искат ли ?

34

Анонимен

преди 2 години

Споко, докато има комунисти ще има и българи.

33

Анонимен

преди 2 години

НОИ доволен.

32

Minuva42

преди 2 години

Ами като я контролирате, да вземете да я спрете?

31

Да обобщим

преди 2 години

Реално превърнаха сезонните грипове , в някаква ултра конспирация за много ама много пари !!! Епидемия и пандемия не се контролират , но като сеща изкуствено създадени , насадени от всякакви медии заливащи с пропаганда , нормално е да се контролират.....

30

Анонимен

преди 2 години

Герберите и Боко Подрисов са много нещастни, че пандемията още я нема... "Пандемио, Пандемио, ела да ни поправиш колата!"

29

Калеко Алеко

преди 2 години

Спете спокойно български граждани и пандемията склони глава пред Кацта и неговите съотборници от Хунтата на фигуранта ... Тя пандемията се уплаши от вдигнатия юмрук на радеФ и Шипченските му изцепки и сега присъства в страната ни съвсем неофициално, неофициално присъства и мигрантската криза, за да не отклонява общественото внимание от предстоящите преЦедентски избори и задаващият се триумф на Кремълският парашутист, благодарение на който мафията и мутрите у нас вече се сдобиха с държава ... !!!

28

Анонимен

преди 2 години

Под контрол е. Избирателите на бесепето намаляват и сигурно ще вдигнат пенсиите на останалите поради малката численост на пенсионери.

27

Анонимен

преди 2 години

И как точно контролирате пандемията?Аз знам,че пандемия епидемия няма как да се контролира.Вирусите не са като куче да му сложиш каишка да не иде в комшията.Пълни смешници