86

Анонимен

преди 2 години

След като прехвърли отговорността върху ресторантьорите да избират дали ще работят на 50%, но с всички или на 100% но само с ваксинирани, очаквам Кацаров да приложи същата мярка и прехвърляне на отговорността и върху лекарите, учителите и т.н. Но иначе много бил добър, чак да му се ненагледаш.

85

Факт

преди 2 години

Дори и $оро$оидът да въведе нови мерки вследствие на много ''болни'' ( т.е. с положителен PCR тест - който е изцяло комрпоментиран) пак няма да си самоналагам ограничения и ще си бачкам нормално, като естествено няма да слагам вреден *** или да си хакам експериментални генно-терапевтични бъркочи.Още повече, че партийката на въпросният *** има реално 5 % доверие в обществтото и не е в състояние да определя каквото и да е.

84

Праведен

преди 2 години

Като беше НОЩ на дневен ред ви стряскаха 24/7 как всичко живе мре и ще измре от страшния вирус....дето протича като грип че и по-леко.....тогава ревяхте че сте стресирани, сега министъра действа адекватно и успокоява че няма нищо за тревога (което си е така), *** пак недоволен.....абе, нямате угодия бре!!! Аз разбирам тия дето са се наболи вече, че са се прекарали яката, ама който бърза май никъде не стига. Хайде лека и умната...всичко мина вече и затихва, кой се убол убол, свърши вече!

83

Анонимен

преди 2 години

Когато си неутрален, може да псуваш който си искаш, предимство е.....хахахахаха :))) Нинчето да не се надува много, щото ще е пратим в ада....хахахаха :))) Да напуска БГ и да живее при синщето в Ню-Ъорк, нема работа тук....хахахаха :)))

82

Анонимен

преди 2 години

83 не може да казваш няма драма, да твърдиш че всичко е ок и 24 часа след това да прецакваш почивките на хората. В заведенията на морето сега или 50% посещаемост или ти искат ковид сертификат. Ако не те кефи яж *** от сигънските сергии. Е не. Прехвърли си отговорността върху бизнеса. Сега не са виновни бесепарите, а ресторантьорите. Сега ако не те пуснат в заведението е не заради мерките, а защото така били решили от заведението. На това хората му викат к ур венска работа.

81

До 70 Striker

преди 2 години

Ти не беше ли от антиваксърите бе "умник" ? Антиваксър да коментира, че сме били на последно място по ваксиниране... Ами радвай се, че сте от една порода, но не обвинявай министъра за своята и на останалите от стадото тъпотия.

80

Анонимен

преди 2 години

Няма драма, ама Бг вече е червена?! В Германия при 50 болни на 100К вземат мерки, а тук е като в третия свят във всичко. Ех, пак не случихме на добър министър.

79

Анонимен

преди 2 години

Махайте всичките мерки! Да не сме станали ислямска държава докато сме спали та да ходим с вкиснати парцали цяло лято?

78

Дедо

преди 2 години

Ах.....не само ваксинацията не върви , а и пропагандата взе да писва на пропагандаторите ! Ваксаните изпълзяха , като торни червеи !

77

!:

преди 2 години

Гербаджиите точно на тоя етап изтърваха тотално цялата пандемия и стана страшно! Сега просто мутрата на здравния министър е друга! Не виждам някой да си е извадил изводите. Служебните са същите *** като герберите, но може и да ги надминат, все пак сме само август!

76

Анонимен

преди 2 години

Нинчето да се готви да ходи при синчето в Америка, не е харесваме....хахахаха :))))

75

Анонимен

преди 2 години

Като няма драма защо карате лекарите и учителите да се ваксинират на сила? Нещо с психиката да не ви е наред случайно?

74

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 75 Пич, миналата година тези същите с 50% посещаемост бяха затворени. Айде малко по сериозно.

73

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 61 Явно са случили на правилна партида ваксини.Защото другите първенци Израел и Англия не могат да се похвалят със същото.Хиляди болни на ден и трета игличка

72

IQ 3.14

преди 2 години

драмата я пазят като вдигнат тока и водата и намалят пенсиите и хората тръгнат по улиците. тогава резко ще се влоши обстановката, геополитиката и многоходовата и ще затворят държавата, недоволните да си седят и да викат срещу телевизора, а не на жълтите павета.

71

аксиома

преди 2 години

Всяка епидемия притежава смойството да самозатихва.Това разбира се е невалидно за пЛандемиите.:))

70

ГЕРБ

преди 2 години

Пълен идио.....

69

Анонимен

преди 2 години

По времето на тиквата всеки ден НОЩните разбойници всяваха страх и паника за камиони и черни чували, а хората мряха по стълбите защото сме били много успешни според тиквата, забравихте ли го???

68

Не забравяйте

преди 2 години

Помните ли ГерП... БаЦе и ***...." Яко...ама якооооо....." !!!!

67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 72 Ми не.