174

Герб

преди 8 месеца

Герберите гас пикаят , че кацаров не е ботокса и няма да затваря хората за да трупат кредити които не могат да вьрнат

173

Анонимен

преди 8 месеца

Драма няма, щото пиене има!

172

Анонимен

преди 8 месеца

"Пандемията била под контрол"? Присъствено обучение по време на делта щам е равносилно на геноцид, особено без сериозни мерки, както е в другите държави! В Бг: 1. учителите не са ваксинирани 2. тестове- родителите не са съгласни да се правят/ значи никакъв контрол, нито карантини за вирусоносители/ 3. маските не спират вируса/само до 2 h/, а децата в една стая са по 6-7 часа заедно, това е трамплин към тъмно червена зона!! Кой ще носи отговорност за застрашаване на общественото здраве?

171

Анонимен

преди 8 месеца

До кога допотопни комунисти ще ни управляват

170

Анонимен

преди 8 месеца

Тоя алкохолик излекува ли си цирозата? Аман от пияници на власт.

169

Похвално

преди 8 месеца

Стойчо май успя да влезе в класацията за най-къс виц.

168

123

преди 8 месеца

Никаква пандемия няма, стига вече с тези безмислени мерки.

167

Анонимен

преди 8 месеца

Под контрол ли? С тези темпове на заразяване след една седмица болниците ще бъдат препълнени. Впрочем трифонов довечера ще проведе лечебен сеанс по телевизията, който го гледа, става неуязвим за ковирус, склероза и импотентност.

166

Спас

преди 8 месеца

Драма няма! Просто ще се мре! *** няма да е г-н "министърът", та за тов ане му пука.

165

Мориарти

преди 8 месеца

казва друго. Ако трябва да избирам на кого да вярвам, вярвам на Мориарти. При него информацията е обективна.

164

Анонимен

преди 8 месеца

Да се определя петото ни място по смъртност в ЕС като леко протичане на вълната, е цинизъм - в момента в съюза има само осем държави с двуцифрено число на смъртните случаи на 1 млн. население. А у нас, по всичко личи, че в следващите дни ще оставим вълната стихийно да ни залее, след което ще посрещнем в тъмночервено 15 септември и ще оставим първия звънец да бие присъствено, та октомври ще сме вече в черната зона и отново на челно място в тъжната статистика

163

Анонимен

преди 8 месеца

До Боже Мили Помогни НиИ дали няма връзка с високата смъртност?

162

Анонимен

преди 8 месеца

България излезе тая седмица на трето място в СВЕТА по смъртност от ковид. ---///---- Може би пък Прокуратурата трябва да влезе в болниците и да се види защо е така? Все пак докторите и болниците са финансово заинтересовани да има повече пандемия.

161

Анонимен

преди 8 месеца

Това момче е хиена,мангъра лешояд.Слушайте ги и ще пребъдете ..

160

Анонимен

преди 8 месеца

Хаха, с тия изказвания направо се е запътил към затвора тоя индивид... Друго си е да поставяш личните си интереси пред здравето на обществото, което ти е работодател.

159

Анонимен

преди 8 месеца

Супер :) Значи и ваксъри и антиваксъри може да си отдъхнем и да спрем за малко да се кълвем. Че с тези фаталистични новини всеки ден и страха било от ваксината, било от болестта, така се захапахме едни други, направо м..та си е е..ло :D Петък вечер, време за носене на новите дрехи, за любов и за по една бира. Не е толкова страшно за никой от нас. И това ще мине народе, все някак и през това ще оцелеем :)

158

Анонимен

преди 8 месеца

Това, дето ни не убива, ни прави по-силни. Умрялото не може само да се защити, да му мислят живите.

157

Епидемия

преди 8 месеца

Браво, Кацаров, така те искам.

156

Анонимен

преди 8 месеца

След като здравния министър задължава всички деца да са присъствено по училищата , без да има мерки, както е в другите страни!! , а само с "препоръки" и "може", а и при само 20% ваксинирани учители, значи вирус- няма! И няма нужда от ваксиниране!! На кого да вярваме вече?? После да няма драма на изборите, на хората им писна от лъжи и нагаждане!

155

до 164

преди 8 месеца

Смъртността е функция на лечението.У нас явно е нефелно.