135

Мда

преди 2 години

Ако правилно е цитирана професорката, щяла с ваксината да убива вируса!Ето заради такива налудничави приказки не ви вярват хората! От едната страна професори говорят, че ваксинираните са приносители със същия товар като неваксинирани и също боледуват, от другата страна други професори убиват вируса с ваксина!Егати турлюто!

134

Ларавел

преди 2 години

Професор по вирусология не струва нищо пред българския общак с 700лв заплата. Той знае, той може, него не мож го преметна.

133

Експерт

преди 2 години

Ваксините срещу едра шарка , морбили и полиомелит осигуряват защита на ваксинираните за цял живот, защото са ваксини.Това, което убеждават хората да си слагат днес трудно може да се нарече ваксина и е просто експеримент с живи хора .Доказателство- държавата Израел , където при 80 % ваксинирани, броят на разболелите се е огромен.Какво ще причини на човешкият организъм третирането с непознати субстанции на всеки 6 месеца и какъв ще е резултата, знаят само тези, които създадоха и пуснаха COVID.

132

Анонимен

преди 2 години

Като си ваксинирани си се предпазил. Какви права повече искаш? Здравният статус е личен и неприкосновен, ако те е страх от хора си стой в къщи. Това че някой работи като обслужващ персонал не значи че ти е подчинен на прищявките.

131

Анонимен

преди 2 години

Като ваксиниран ми са нарушени правата. Искам да ходя на почивка в хотели, където целият персонал е ваксиниран и да вечерям в ресторанити, също където целият персонал е ваксинира. Но кАцаров не е публикувал списъка на хотелите и ресторантите с ваксиниран персонал. За това предпочитам в Гърция и в Испания да почивам, където тази информация е налична.

130

Анонимен

преди 2 години

Простаци поучават професор по вирусология. Безценно!

129

Любака

преди 2 години

Малък, но изключително *** народ.Срам ме е да ви нарека сънародници..Не случайно само тояга върши работа по тези земи, селяни безподобни.

128

Кал-Ел

преди 2 години

"По думите й днес се намираме в две пандемии СПИН и COVID-19" Знаем, че и двете гадости се "хващат" само от скъпоценните ви "ваксини".

127

Гогич

преди 2 години

Да питам тия дето ми цъкат минуси кое от написаното от мен не е вярно - че ваксаните се заразяват и заразяват другите? Че делът на ваксани в болниците нараства? Или че т.нар.ваксини все още не са одобрени? Или са просто платени ковид-*** ;)

126

Въпрос

преди 2 години

А братя Аргирови какво казват по въпроса?Всякакви поучения от всички има!Братя Аргирови ме интересуват!И върнете Мелодия на годината

125

Анонимен

преди 2 години

колкото по-голям е делът на ваксинираните, толкова по-висок е процентът на смъртност от коронавирус, може да погледнете САЩ там вече искат да им слагат трета доза, явно умирачката не им е достатъчно бърза

124

Анонимен

преди 2 години

Колабирайте, ваксъри!

123

Я па тая

преди 2 години

Кат върви са търкаля от плюскане.Ми кат много е вълнясала да се оскуби.Ваксинирай са *** дудо неземна!

122

въпрос

преди 2 години

Я този "професор" "вирусолог" да каже следното - ХЕПАТИТ Б ХОДИ ЛИ ПО ЖИВОТНИТЕ - Мерси.

121

Анонимен

преди 2 години

Тая има вид на някоя готвачка в ресторант, а не на професорка...........смятайте какви са ни и другите жени-професорки!!

120

Анонимен

преди 2 години

Така е, доста по-различна е - най-вече с това че я няма!

119

Как-Ел

преди 2 години

Поредния дeбeл тромб - убиец на вируси. На всеки делириумен откачалник му лепят титла професор. Заради пландемията, титлите паднаха в канала.

118

До 126

преди 2 години

Как мислиш,20 000 българи повече са починали през 2020 год.в сравнение с предишната.Това ниска смъртност ли е

117

Пу..да не ти е уроки

преди 2 години

Язък,че носиш името на легендарната народна певица Радка Аргирова......Тя не е "пяла" за Ковид-хайдути....и пр. ковидидиотщини...

116

Евроатлантик

преди 2 години

Трябва да се боцкате,няма как идва Делта-там трябва трета доза,за Ламбда-вече трета е недостатъчна,трябва още едно боцкане.