155

Той

преди 2 години

От два месеца учениците са във ваканция. След като, те са инкубатор за вируси, защо пламнахме? Те не са в училище, учителите също...

154

Анонимен

преди 2 години

До Ларавел Ясно е на кого да се довериш . Проблемът е, като станат Мангъров и Чорбанов и ти кажат " не се ваксинирай , рискът е неоправдан " . Ама после се появи друго медицинско лице и ти каже " Ваксинирай се , по-безопасно е от това да пиеш вода.Това определено ще задълбочи кризата с доверието , защото тук ги няма "пиянките общаци", а става дума все за хора с медицинско образование

153

Правят залози

преди 2 години

ИГРАЯТ нелегално черно тото --- това е ! Иначе е все тая кой ден ще се обзалагат.

152

Анонимен

преди 2 години

Трябваше да се съберат лекари , доценти , професори , да седнат и съвсем безпристрастно да разгледат какви са фактите около ваксините и накрая да излязат с някакво предложение към хората - да се ваксинират или не , рисковано ли е за определени групи хора , оправдан ли е риска , ако преболедува човек, защо трябва да се боде и други подобни въпроси . А сега всеки приказва каквото си иска , често се дават взимноизключващи се мнения . После защо хората имат съмнения за ваксините

151

Ларавел

преди 2 години

Не разбирам от медицина и биология. Чудя се на кой да се доверя. На учените или на пиянките общаци на пейката пред блока. Вие какво ще ме посъветвате?

150

Уважаема

преди 2 години

професор Аргирова, внимателно прочетох какво казвате.Но всеки абзац от текста в някаква степен противоречи на предходните или следващите.Толкова много знаете, а излиза, че нищо не знаете.Ако не е така, сърдете се на журналистите за интерпретацията на Вашите думи.Както и всички статии по темата, така и тази е с "25-ти кадър": ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ!Не, мерси, не можахте да ме убедите!

149

Анонимен

преди 2 години

хайде някой да каже ,какво баба Рада каза и то вече не е казано поне 5 пъти. Утре същото ще ви го каже някое друго докторче, важно е статия за вируса да има и да почне след това голямото плюнчене, Демек дигаме рейтинга на сайтчето от година и 8 месеца с такива уж новини.

148

Програмист

преди 2 години

В момента у нас и на запад най-негодните студенти стават докторанти , Най-дбрите започват на професорска заплата още 2-3 курс отиват в корпораците да работят.. Повечето докторанти на БАН в момента са от най-слабите провинциални университети .. Във факултета по Информатика и мат.. докторантите са от Великотърновския.

147

Анонимен

преди 2 години

До Георги Случайно да си бесарабин?

146

Георги

преди 2 години

Всички учени навсякъде по света са платени според ганьовеца. Също платени са всички медии и правителства. Е то какво ще остане за Бил и Сорос?

145

Анонимен

преди 2 години

Като се знае че пикът щее след като децата тръгнат на училище защо изобщо ще тръгват на училище. Не можели децата да учат онлайн за да се избегне проказата. Или целта вие да се заразят децата и да пренесат заразата в семействата си. Там ще заразят бабите дядовците родителите си и смъртноста ще се покачи до неимоверни висоти. Плана Ран-ът на краварите за унищожението на населението на България ще се осъществи че нещо много се забави унищожението. *** ви предатели искате ли да гласувам за вас.

144

Анонимен

преди 2 години

По-рано имах уважение към Българските учени, професори, академици. Това бяха хора с научен опит, правилни и логични съждения и отлични практически приложения. Вече това уважение напълно изчезна и е заменено от погнуса. Просто няма такива продажници... Съдраха ср да нагаждат фактите и да изопачават истината според както им е по-удобно. Дано всеки, който лъже за пари да я докара до просешка тояга.

143

Обективно

преди 2 години

Тая защо НЕ е пенсионирана? По- стара е от Кантарджиев! Първо казва, че веднъж ваксиниран - не е нужно да се повтаря. Втори път по- долу казва, че може да се наложи всяка година.... айде да се дообразова малко!

142

Светозар

преди 2 години

Един ферман приказки, само, за да се ваксаме. Е, няма !

141

Андонов

преди 2 години

След месец идва нов вирус-ЧАКА ЛАКА от гущерите

140

Анонимен

преди 2 години

Абе българите сме най-умни. Затова сме последни по всичко, поне в Европа. От много акъл. Акъл - море, глава - шамандура.

139

Анонимен

преди 2 години

Тази ако е професор аз съм академик.

138

Анонимен

преди 2 години

Имам чувството, че всички новини за вируса са написани по един и същи начин подтикващ и напомнящ да се ваксинираме. Едва ли не трябва да се чувства виновен, че няма да си бия ваксина. Спрете се, не ни пука.

137

Андонов

преди 2 години

Тази фрофесорка да си гледа вну ците и да не говори глупости за пари.

136

Анонимен

преди 2 години

1368 са новите заразени. Колко от тях са били ваксинирани. Защо служебното правителство крие тази информация.2313 са хоспетализирани, колко от тях са били ваксинирани.....Защо криете инфорамция , радев да каже...