175

Анонимен

преди 2 години

Разбрал, недоразбрано, професорите му виновни. Има си ясна статистика за новозаразените по възраст и много отчетливо се вижда, че сега е различно от предишните вълни. Сега най-голям процент регистрирани новозаразени има сред 20-29 годишните и с всяка следваща група по възраст, процента намалява, а преди не беше така. При децата от 0 до 19 години също е различно. Преди бяха незначителен процент, а сега са 12% като при тях има най-много нерегистрирани случаи.

174

Анонимен

преди 2 години

До ЛаравелЩом се чудиш на кой да се довериш, ти си по-зле и от пияните общаци на пейките пред блока.

173

Да

преди 2 години

Имаше миналата седмица една статия отново за ковид. Там в едно изречение пишеш, че най-рискови за заразяване са хората от 29 до 39 и неваксинираните. И следващото изречение беше, но по-рискови за заразяване са децата. Та така и с тази, дори не прочетох статията, и пак казвам, който иска да си се ваксинира, ако може даже да се ваксинира всеки месец, аз и виждам доста други хора нямат желание и не вярват на тези допотопни професори, които почти сигурно са и платени.

172

Нормален

преди 2 години

Така като я гледам проф. Аргирова, тя вече не може да мисли нормално, тя е почти на 100 години. А реалисте ти си се ваксинирай всеки месец, аз подкрепям с две ръце, който желае, всеки месец да го боцкат. Може да ходиш и при професор Аргирова да те боде.

171

Реалист

преди 2 години

Права е Аргирова, но бърка за началото на четвъртата вълна, която започна от средата на юли, а не от 1 август. Минимума в броя на новите случаи беше през седемте дни 7-13 юли 2021 и после има само повишение на броя на новите случаи. Ако пикът е след средата на октомври, то това означава, че тази вълна ще е поне два пъти по-висока от предишните две вълни.

170

Реалист

преди 2 години

Това, което казва проф. Аргирова е много над нивото на страхуващите се да се ваксинират.

169

Анонимен

преди 2 години

А ти ваксинирана ли си кака?

168

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 181 Защото за специални хора се полагат специални грижи. Да му мислят бедните.

167

Анонимен

преди 2 години

Който не скача е червен и пенсиониран. Какво тук значи някаква си Хипократова клетва.

166

Анонимен

преди 2 години

Най-обичам професор да каже, че прилича на грип и после да каже, хрема и гърлобол и рядко температура. Какъв е този грип, това е настинка. Грипа те трупясва за 1,2 седмици, нямаш сила, висока температура отхрачване и 20% развиват пневмония.

165

Анонимен

преди 2 години

Причинителят на СПИН и Ковид19 вирус /корона/ли е като изолат как китайския САРС-КОВ-2 сертифициран по определени белези,признаци,характеристики по вид,форми,строеж,състав,взаимовръзки,съдържание и др. за различаване от останалите представетели по групи в зависимост от начина на образуване,съществуване,условия за тях и преобразованията от предпоставките на не/зависимостта им в не/съвместими за свързване в съединения,обединения и като такива участващи в процес,който в случаят им е синдром един

164

Demonaz

преди 2 години

До Жовко от ВарнаТе искат всички да са асоциални-сбъркани хипохондрици. Най-хубавите и силни години си минават,че трябва живееме като пенций. Нали те са си изживели и хайде другите според тях по домовете. Лицемерие голямо от пенцийте, цял живот ядене пиене и пушене и кой ми *** в гащите. И и мразят спорта нали за тях това е за комплексари, друго си е да умреш шопага.

163

Анонимен

преди 2 години

Може ли някой да посочи известна личност, умряла от Ковид? Аз не се сещам. Иначе всички звезди и куп кралски височества се изредиха във фейса, туита и инстаграма да споделят, че са коронясали> А защо никой от тях не умря? Не че им го желая, просто се питам!

162

Жовко от Варна

преди 2 години

Извинете, как да стана част от някое затворено обшество от хора и с течение на времето да мога да постигна нещо в живота, а не нищо ! ?Трябва приятелка да имам !

161

Анонимен

преди 2 години

До ГеоргиКакво ще остане ли? Ми че те всичките тия които изброи, работят за тях бре, гоше... така че всичкото кеш дет ще се изкара от цялата тая далавера, ще отиде баш при тея дет питаш дали изкарват за цигари. Ей за туй, дядо казваше на всички новородени в кооочинката - "Това е гошко, онова и то, после и другото.Всички са гошко, щот не знаят кво им се пише по Коледа. А бе тъпички са, ама папкат доволно. Така и трябва, после ние от тях ще папкаме. Обречени са на заколение, ама те не го знаят."

160

Анонимен

преди 2 години

177 безмислени коментара сте издраскали досега под тая статия. Закривай

159

Анонимен

преди 2 години

На тая тряа некой да и забие един и съвсем да и изкриви погледа. И врата на 360 градуса ако може, даже по-добре...

158

Анонимен

преди 2 години

"Когато използваме ваксина чрез нея ние убиваме, това което е в момента, да кажем индийския вариант" - Първо вирусите не са живи, за да бъдат убити. Второ, ако ваксината убиваше вирусите, то не би имало и един ваксиниран заразен и тежко болен. Трето, не ваксината убива вирусите, а имунната ни система! Нали ваксината я провокира да произвежда антитела, а не обратното.

157

Тетко ма,

преди 2 години

ти си толкова професор, колкото аз съм супермен. Но, за дезинформация ставаш, за тебе е по-добре така, отколкото да ходиш да метеш на улицата, тъй като само с това може наистина да си полезна на обществото .

156

Гайъс Баньокъс

преди 2 години

"Абе ти на мен ли ще ми казваш!? Аз си знам най- добре!" каза великият Гайъс Баньокъс. Това бяха и последните му думи. Не знам брат, ти си знаеш най- добре!