115

Анонимен

преди 2 години

Как да вярвам на "учена", на която некролога и се подава от джоба?

114

Анонимен

преди 2 години

Най-добре е да се пазите,независимо дали сте за,или против ваксината.И това ще мине,но нека да е с по-малко жертви,заради глупост или безотговорност.

113

Анонимен

преди 2 години

Да се борим за събота и неделя, свободни от статии за ковид по вестниците!!!

112

до 123

преди 2 години

не знам дали е пипнат, но е доста ялов и с него няма как да съкратят популацията, смъртността му се оказа твърде ниска, ама виж с ваксините в дъргосрочен период може и да успеят

111

Анонимен

преди 2 години

Как пък до сега не измислиха лекарство срещу рак,СПИН,инсулт,инфаркт,или за по-дълъг живот,а набързо създадоха чудодейна ваксина срещу нов вирус???

110

Анонимен

преди 2 години

Бабо професорке, слагай маската и третата ваксина и се скрий вкъщи, че ти си от рисковата група. Стига си обикаляла телевизиите да плашиш хората. Който искаше да се ваксинира, досега го направи. От тук нататък останалите и да ги плашите през 10 минути, все тая

109

Анонимен

преди 2 години

Този вирус,или както някои го наричат грип е по-опасен,защото е лабораторно пипнат и целта е да намали човешката популация,която за последните 50 години се удвои и земята трудно ще издържи на този растеж.В резултат-природни бедствия като пожари,наводнения,земетресения,болести и зарази в невиждани досега размери.И затова някои хора,за да запазят себе си,тровят другите.Забележете-производителите не са се ваксинирали или поне не бяха до скоро.

108

Жалко за народа

преди 2 години

Някои извадени от нафталина научни работници толкова са си повярвали че говорят за ковид и щамовете му като за любопитен научен експеримент. Гадаят какво щяло да стане въпреки че фактите непрекъснато ги опровергават. Явно се опияняват от възможността да са на първа линия на медийното внимание и губят разсъдък от възбуда.

107

Анонимен

преди 2 години

До НачковАко Аргирова ти каже да скочиш от скалата у морето, ще скочиш ли? Лесно е да си платен *** с Word файлче с написани коментари. Ти отговорност не носиш за нищо, освен как да си изхарчиш жалкия хонорар от Сорос. Лесно се изпращат хора на заколение без отговорност. Мълчи си и се ваксинирай.

106

Анонимен

преди 2 години

До Бял Мъж.... Хехе.. То ако ставаше с четене, нямаше да има университети бе, "професоре"! Научните публикации от една област често са неразбираеми дори за добри учени от други области. А пък за форумните "специалисти" пък да не говорим. Ако беше друго, нямаше да има нужда от специалисти по нищо - четеш "публикациите от последните шест месеца" и ставаш специалист. Затова за специфични въроси е от значение мнението на специалистите - тук демокрация няма, "колега".

105

Гогич

преди 2 години

Ковид-феновете наричат мислещите и задаващи въпроси хора 'антиваксъри'. А не разбраха, че хората питат, защото досега никой не е отговорил на зададените въпроси. Явно новото комунистическо мислене в ЕС - ако не си с мен значи си против мен - доста им е промило мозъчетата ;)

104

Начков

преди 2 години

До "до Сократис"Разсъжденията ти са нелепи и показват ниското ти възпитание и образование. Точно защото професорите говорат едно и също, означава, че ти говорят истината.Истината която ти не можеш да я проумееш защото това не е като да се друсаш на чалга.Не очаквай да проумееш науката!От теб се иска да изпълняваш! Ако си искал да ти са ясни нещата-да си учил, да си станал студент по медицина, магистрат, докторант, научен сътрудник, старши н.с, доцент и професор. Можел си да мислиш...жалък си!

103

Анонимен

преди 2 години

Като всяко брюкселско нещо (без зелето) го правят все по-сложно и завъртяно, сменят имената, въртят, вадят фалшиви регламентчета, мерки, за да се оплете човек и да е тотално объркан кой кой е. Здравата логика не можеш я измести. Грипът е лабораторен, ваксините са целта на пандемията, а тепърва ще разберете защо ви ги слагат, но не е от любов. Зад тях стоят психопати-евгеници, които презират обикновения човек и искат да го лимитират като популация, като дадат приоритет на изкуствен интелект.

102

Анонимен

преди 2 години

Чезвай от тука бе бабишкер ненаял са......

101

Анонимен

преди 2 години

Казва, че ваксинираните не означава, че няма да се ЗАРАЗЯТ, а че няма да се разболяеят. Ами тогава това означава, че и ваксинираните могат да са ВИРУСОНОСИТЕЛИ. Точно ваксинираните се пазят по-малко защото мислят, че са защитени и РАЗНАСЯТ ЗАРАЗАТА. Това е причината за нови и нови вълни. НАЙ-ДОБРАТА АГИТАЦИЯ ДА СЕ ВАКСИНИРАМЕ Е ЛИЧНИЯТ ПРИМЕР. КОГАТО ЛЕКАРИТЕ И ДРУГИЯТ МЕДИЦИНСКИ ПЕРСОНАЛ СЕ ВАКСИНИРАТ ПОНЕ НА 70%, А ЗАЩО НЕ И НА 90% , ТОГАВА НИЕ ЩЕ СМЕ УБЕДЕНИ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВАКСИНИРАМЕ.

100

Естествен Имунитет

преди 2 години

Имам АнтиТела Срещу 23 варианта на КОВИД - минали, настоящи и Бъдещи! Защитен съм до Живот - това показва Наукака, а Вие си бийте Инжекциите на Смърта и берете душа в Болницата!! Господ ми е дал Имунна Система, а Сатанистите се Опитват да ви Излъжат, че Божият Дар - Не работи!!!

99

Анонимен

преди 2 години

медиен фейк вирус

98

Анонимен

преди 2 години

Значи,всички индиици в България трябва да бъдат задължително ваксинирани и изолирани,за да не разнасят заразата.И без това не спазват никакви мерки.

97

Анонимен

преди 2 години

Тази игра на варианти, щамове, нови вируси, ваксини и техните бустери ще я играем с години. Единствения начин на ликвидация на който и да е вирус е китайския. Тея просто не му дават да диша и са си направили точно баланса между здраве и икономика. Така наречения цивилизован свят успя да разболее и умъртви милиони затова е и обречен. Алчността съчетана с тъпотия не остава ненаказана.

96

Анонимен

преди 2 години

идеята на тези е да ви плашат и психиратправят го само с външния си видстрахливите да му мислят на мен не ми пука