195

Анонимен

преди 2 години

Тази буфосинхронистка откъде разбра , че четвъртата вълна е по-различна от предходните ,след като ,по думите й , пикът й още не е настъпил ?! Боб ли е хвърляла или пак е гледала тавана , за да насажда шаш и да паднат едни пари ?

194

Берта

преди 2 години

Думи,думи..Бля-бля и нито една дума за тези,които ВЕЧЕ са го прекарали.Те не влизат в нито едно проучване!Делта бил по - различен щото 20% били ваксинирани.А онези 40-60%, които го изкараха през изминалата година те как променят ситуацията??? Или от тях няма келепир и не се споменават никога и никъде

193

Щирлиц

преди 2 години

Защо не опитате лечение с ДДТ,фосген,зарин,иприт,и други такива полезни вещества?

192

До 210

преди 2 години

Как е, ***! На 50 години си още спиш с майка си! Дърт необразован страхлив и слаб пръч без грам обща световна култура и познание. Цяла България те иска умрял!

191

Анонимен

преди 2 години

Киро БрейкаЗДРАВНИЯТ МИНИСТЪР ДА ЗАТЯГА МЕРКИТЕ!

190

До 210

преди 2 години

Много ти знае устата на тебе ама само по интернет

189

Чичо

преди 2 години

Абе много го мислите бе мислители. Архимед до Айнщайн се извъдихте. Ако световна конспирация иска да ви чипира, избие или изтрие с ваксини или вируси сте си пътници каквито и сметки да въртите. Затова по-спокойно, гледайте небето, птичките, пчеличките и не си давайте зор на пилешките мозъчета. Каквото има да става ще е без вас. Пешки в шаха на живота, мравки в кошера. Всичко е преходно, а вие сте един и инструмент и биоробот.

188

Анонимен

преди 2 години

Събитие 201! СИМУЛАЦИЯ НА ПАНДЕМИЯ!!!!!! Напишете го в гугъл и глейдате! А на всички тези паникьори ще им бъдат забити главите на колове!

187

До 199

преди 2 години

Обяснявам, макар че е ОЧЕВАДНО. Вирусът на Делта явно е по-лек в общия случай, въпреки че 1-2% пак си ***, та дори има и деца повече. Но повечето си го карат леко, незнайно и нехайно. Това обаче не означава, че висурът не си живее, мутира и развива в теб. И един ден хоп на някой многознайко - щам 2. И щам 2 може да има 25% смъртност както повечето САРС вируси. Ще трябва и нова ваксина за него. Това е притеснителното, а не дали ще имаш ***!

186

EURIKA

преди 2 години

Явно нещо се е объркало щом засяга и деца. Целта е била да оцелеят само децата.

185

EURIKA

преди 2 години

Разгадах го! COVID-19 = cover it, non-teen, демек да се покрие (истината), да не разболява децата!

184

Анонимен

преди 2 години

До "Заразяват се по-младите, а те обикновено изкарват вируса по-леко, но тези по-млади заразяват и хора в риск и затова е опасно" Това вече не е верно. С делтата скочиха случаите на деца в интензивното!

183

До 191

преди 2 години

Това хич не звучи добре, но може да се окаже вярно за у нас с ниския брой ваксинирани. Навсякъде идването на делтата предизвика рязък скок на случаите нагоре, главно на тийнейждъри и 20-29 годишните, т.е. най-непокритите от ваксини в момента, все още. Същеврменно почнаха да ги ваксинират, а и хората се постреснаха, та намаляха случаите. Но тук може да се влачим дълго и продължително.

182

Анонимен

преди 2 години

Нелепо прости антиваксъри си играят с живота на другите

181

Анонимен

преди 2 години

Когато някой си е неостър, остава си неостър. Заразяват се по-младите, а те обикновено изкарват вируса по-леко, но тези по-млади заразяват и хора в риск и затова е опасно

180

Анонимен

преди 2 години

Ужасна е тази вълна, уж всички са заразени, пък никой нито вдига температура, нито кашля, нито нищо.

179

МОЛЯ, ОБЯСНЕТЕ!

преди 2 години

По думите й лекото протичане на заболяването е притеснително, защото хората няма да се разболеят или няма да забележат... Хаистина не разбирам за какво говори тази жена? И защо настоява да се ваксинирам? Протича леко. Няма да се разболея или няма дори да го забележа. Това е театър на абсурда. Защо трябва да се подлагам на експеримент с медицински продукт, който вече е убил 20 хиляди в Европа и е оставил милиони с увреждания? Има ли някой, който може да обясни това? Благодаря!

178

Обективно

преди 2 години

Умират хора, които закъсняват с лечението. Прекарах го биз ваксина. Лекува се!!!! А съм и над 60.

177

Въпрос

преди 2 години

Реалист, ти колко ваксини си сложи?

176

Реалист

преди 2 години

Онези в специализираните клиники, всичките се мислят за нормални, та и тук така ...