44

Анонимен

преди 2 години

Радев, обясни на тия хора тук защо твой съветник е Александър Малинов, бивш член на ВС на БСП от 1996 , човек, който има стотици снимки с Илия Павлов и Жан Виденов, човек доказан агент на ДС с псевдоним Майстора.Защо си се обградил с доказани сталинисти и нео комунисти като Антон Кутев и Бойко Рашков?

43

Анонимен

преди 2 години

Румбата ке спечели от първи път!

42

Анонимен

преди 2 години

Като се съкратят поне на половина държавните служители ще се освободи огромен ресурс от средства. В България има прекалено много чиновници които нищо не работят.

41

Дон Джуани

преди 2 години

Дори битовата престъпност се увеличи, всеки ден убийства и тежки катастрофи. Как ще посрещнем новата ковид вълна, как ще се справим с мигрантите, какво се случва с икономиката, защо цените растът, защо спряхте Хемус, къде са парите за хемус, ами еврофондовете? И още хиляди въпроси към хyнтатa на Радев.

40

Коко Горилата

преди 2 години

Фиго-фиго-фиго - рант.

39

Анонимен

преди 2 години

С какво се подобри за последните десет години живота на българина,с абсолютно нищо.Добре че ни пуснаха да ходим навънка да пращат някой лев гастарбайтерите та да влиза някой лев в България щот оттук бягат с писъци и бежанците от Изтока!

38

Ямболски цървул

преди 2 години

Да,доказаха единомислено,че и те са като предишните! Кога да очакваме затваряне пак?

37

Анонимен

преди 2 години

Управлява 10 години мутрата Борисов, ама колко неща построи за България и как се живееше при него сигурни и евтино.А Радев той за пет години какво направи за България, нищо нали?

36

Анонимен

преди 2 години

Радев на тебе никой не ти е длъжен нешо та ти да му командваш, не сме в казармата дето ни карахте да правим оборка на плаца с ръце сутрин, а после директно без да се измием трябваше да ядем закуската с ръце.Ей, това сте вие военните, но жалко, че много хира вече не ходят в казармата и не ви ви знаят какво представлявате. Ето така ти излъга токова хора да ти се вържат, Радев.

35

Българин

преди 2 години

Ах ,колко жалко е да си закърмен с комунистическа идея и да вярваш на всичко,което ти подхвърлят.

34

Анонимен

преди 2 години

Като фен на Радев, мога само да му кажа, че служебното нищо не постигна, мейби само затишие пред буря :)) Естествено изтеглиха късата клечка със Славчо Учиндолския, удариха греда с него :) Вместо да погребат Боко в политиката, сега направо изглежда на ерудит а тъкмо го бехме отписали......хахахаха :)

33

АнонимеН

преди 2 години

ДАНО СЛАВИ РАЗМИСЛИ С ПОДКРЕПАТА СИ ЗА РАДЕВ ДА КАРА 2-РИ МАНДАТ!!!!!! ОТВРАТИТЕЛНО!!! КАНДИДАТА НА СЛАВИ И КУЧЕ ДА Е ЩЕ ВЗЕМЕ ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ ОТ РАДЕВ!

32

Анонимен

преди 2 години

Оставка, г-н Радев, подведохте народа с вдигнат юмрук, вие карате последен модел мерцедес ес класа, а българите си дават последните стотинки да си купят олио, което е вече по 4 лева. Зимата много български пенсионери ще са без ток и на лук и хляб.

31

Русев

преди 2 години

Радев троши,Радев мачка за ужас на изперкалите от злоба герберасти!

30

Българин

преди 2 години

Единомислие? Да, като в казармата . Всички мислят по един и същ начин, както им наредят. Нали така , другарю Радев?

29

лелеееее

преди 2 години

Тоя празноглавец има предвид "единомислие" в това да затрият България, за нищо друго нямат единомислие!!!Всичко се случва така, както предрече Боко Тиквунов- спряха строежите на магистралите, вдигнаха цените на тока, горивата и газа. Скоро няма да има пари за пенсии, за заплати, за медиците, за Ковид мерките....ето това е истинско "единомислие" на продажните службашина руска служба!!! СКороще дойдем за вас пред МС и преЦедентството!!!

28

Алекс

преди 2 години

Служебното е успешно.Дано управлява по-дълго.

27

баба мара

преди 2 години

за всичко е виновен борисов ако си беше подал оставката в началото на протеститедосега да сме забравили наследството му и да вървим напред а сега какво 400 лвза ток а сме били газов хъб на балканите техн паспорти на сградите добре че архкомитова го отмени олиото 4 лв литъра десислава танева защо не казва какво ставам август всичко над 4 лева къде са евросубсидиите не се бъркаите със служ кабинет защото няма връзка

26

Чичо Васко

преди 2 години

Дрън парата - шур виното. Точка!

25

Лъвски

преди 2 години

До Родолюбеца: когато печеля печеля само аз, а когато губя губи цял народ, а?