24

Родолюбец

преди 2 години

Още малко удръжте. За Бога, в името на свободна България. Като гледам целия медиен слугинаж на Пеевски, как *** и бълва змии и гущери, значи сте на прав път момчета. Народът вярва и на вас г-н Президент и на правителството. Имате 70% одобрение, въпреки напъните на над 50 кафяви уебсайта на Пеевски и ГЕРБ. Битката е епична и прилича на финалната битка от Властелина на пръстените. *** на Шиши и мутрите усещат , че идва краят им и врещят като демони в присъствието на Исус.

23

Край

преди 2 години

Киро Министеро в момента е и с канадско гражданство. Този човек не е министър и всичко подписано от него отива в коша.Бил си подал отказ от канадско гражданство - докато не те освободи Канада си и неин гражданин. Румен Радев е много честен и некадърен човек.

22

Анонимен

преди 2 години

Само протести до дупка срещу Фигуранта ще ни изведат на по добър път. Не може вечно да ни карадт такива като Радев и ние да си мълчим. Хората горят по селата, а той ходи на опера във Виена, сега дава наставления на журналисти какво да пишат и какво да не пишата.Докога ще го търпим тоя наглец?

21

Анонимен

преди 2 години

С този шапкарски стил все повече се доближаваме до лукановото златно време.

20

Анонимен

преди 2 години

Герберите са на светлинни години през тези... Освен че навириха цените на всичко, нищо не сътвориха освен разруха и разсипия. И какво промениха. Празнословие.

19

Анонимен

преди 2 години

Единомислие за кражби винаги е имало и ще има. Какво точно построи служебнито правителство освен, че вдигна цените на тока, спря строителството в страната, пусна хиляди мигранти, раздаде на приятелски кръгове над 200 млн лв от нашите пари чрез необезпечени кредити?

18

ОСТАВКА ДЕБИЛИ

преди 2 години

ДАМАДЖАНКОВ ВИКАЛ ДЕТСКИ УЧИТЕЛКИ В МВР ЗА ДА ВРЪЧВА ПРЕДУПРЕДИТЕЛНИ ПРОТОКОЛИ СРЕЩУ ИЗБОРИТЕ, А ДА ЧУХТЕ ДАЛИ МИСТЪР МУСКУЛ Е ПЛАТИЛ 1 500 000ЛВ ДАНЪК КЪМ БЪЛГАРИЯ- ОСТАВКА, ТЕ ТАКИВА СМЕ НЯМАЛИ.

17

Кервана си върви

преди 2 години

Туку-що Киро Факиро ни обясни от телевизора как вече сме загубили безвъзвратно едни двеста и шестдесет милиона от раздадените от ББР необезпечени гредити за подпомагане на фирми. Даде и конкретни примери как става номера. Много е як. Направо му повервах и си викам айде са, ква толко. 260 000 000 лева суха пара фют.... Голема работа са у Харвард. Възпитаниците им също. Благодаря Ви Президент Радев. Супер сте и вие, и избраното от вас правителство. Непременно ще гласувам за вас.... ама друг път.

16

Анонимен

преди 2 години

Тоя дали си вярва какви ги говори. Такова безхаберие....

15

ОСТАВКА НА ХУНТАТА

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ ГОРИ БУКВАЛНО, ТЪЛПИ ОТ ЕМИГРАНТИ ЗАЛИВАТ ГРАНИЦИТЕ НИ, ЦЕНИ НА ГОРИВА И ХРАНИТЕ ХВЪРЧАТ,БЕЗРАБОТИЦАТА СЕ УВЕЛИЧАВА, ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ НЕ СА МРЪДНАЛИ, ГОЛЕМИ ПРЕДПРИЯТИЯ ЗАТВАРЯТ ПРОИЗВОДСТВА ЗАРАДИ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ТОК И ГОРИВА, ИДВА ЧЕТВЪРТА ВЪЛНА НА КОВИД- ХУНТАТА СРИНА БЪЛГАРИЯ- ДА ИЗЧАГЪРТАМЕ ХУНТАТА СРИНАЛА БЪЛГАРИЯ САМО ЗА ДВА/ТРИ МЕСЕЦА,

14

data

преди 2 години

г-н Радев , не разбрахте ли най-накрая / за толкова години / , че парламентарната демокрация няма нищо общо с командно йерархичната система в армията ?

13

Карлуково

преди 2 години

До сега всичко му беше черно, сега в мазалото вижда розово. Нещо не е наред.

12

Вся власть бсп

преди 2 години

Само президента Радев и червените шефки Нинова и Мая могат да ни спасат.

11

Анонимен

преди 2 години

Служебното правителство ни вкара в невиждана от Жан Виденово време криза! ОСТАВКА, СЪД И ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА МРАКОБЕСНИЯ КОМУНИСТ И ФИГУРАНТ - РУМЕН РАДЕВ ВЕТОТО! РАДЕВ Е ПОЗОР! РАДЕВ НИ ДОНЕСЕ КРИЗА, МИЗЕРИЯ, ГЛАД, НИЩЕТА, ИНФЛАЦИЯ, БЕЗРАБОТИЦА, БЕЗПЪТИЦА, СТРАХ, НЕСИГУРНОСТ! КОЛКО ОЩЕ ЩЕ ТЪРПИШ ТОЗИ *** НА ВЛАСТ, НАРОДЕ?!?

10

Анонимен

преди 2 години

Празни приказки на празен "човек" (фигурант)...

9

Ха ха ха ха

преди 2 години

Ми то основно военни бе, под команда и в строй, един лек военен почти правителство, почти преврат. Защо си вярваш, че някой вярва на служебно назначените и делата им?!? Всичко е твърде *** и съмнително. За морал, ценности, етични принципи и чест да не говорим!

8

Анонимен

преди 2 години

До Реалността "Защо преди по седмици се криеше а сега всеки ден се пъчи пред камерите??" Защото така е по сценарии: Чалгаря трябваше да направи глупостите, за да може Фигуранта да ни "спасява". Тежко и горко на България!

7

Анонимен

преди 2 години

Абе Радев, слез за малко от тоя самолет, стига летя в облаците!

6

Анонимен

преди 2 години

"Служебното правителство доказа, че е възможно единомислие на политици от различни политически хоризонти и партиите могат да следват този модел, заяви държавният глава Румен Радев в Елхово." Единомислето между въпросните партии и теб е, че искате да върнете Комунизма отреди 89та с тотален контрол от руснаците! Съд за предателите като теб!

5

Реалността

преди 2 години

Защо преди по седмици се криеше а сега всеки ден се пъчи пред камерите???