104

йорданка

преди 2 години

Нали имаше 2 млрд повече в бюджета? Каква актуализация? Какви 5 лв?....Абе много нагли бе....Финансовия министър това му е работата...да се оправя сега....

103

двойно гражданство??

преди 2 години

Афера където дъфкат Радев повече от ПБ на ГЕРБс сега е подела барековарския локум за Киро Торотски 5коф и неговото канадско жителство или гражданство. А има ли някой светнат какво пише в закона за служебните правителств. Казано ли е изрично че ич немжеш да си с двойно гражданство, а ако си и си подал молба до др държава да то го снемат преди да си включен в сл правителство, че се явяваш мощенник или там кво си било законно, кво си незаконно

102

?!?

преди 2 години

Тоя като заговори за неговото правителство се откъсва медицински от реалността!

101

Анонимен

преди 2 години

Платените герберски медии - последна надежда на Боко !

100

Радев-подстрекател

преди 2 години

Импийчмънт на Грипен Радев , съд и затвор за насаждане на омраза и подтикване към сблъсъци!

99

Анонимен

преди 2 години

rradev na besilkata.

98

Случаен минувач

преди 2 години

Радев я надроби тази каша. Сега се подсмихва като стар музиверджия и сеирджия. Слаб и недостоен президент! Дори чехъла Плевналиев беше по-добър от него! Просто хората трябва да разберат, че не трябва да гласуват за него. Всеки друг би бил по-добър избор от този интригант.

97

Анонимен

преди 2 години

Само да попитам - защо двойното гражданство на прехваления, на който "му пукало" не е тема или "новина"? Свобода на словото казвате... Някой пречел казвате.... Хмммм?

96

Anonymous

преди 2 години

D.e.a.t.h for communism

95

Анонимен

преди 2 години

Старите хора казват ,внимавай какво си пожелаваш , така желанието на Радев преди време май се получи , но явно не се е вслушвал в съветите на старите хора ,а сега алеле каква се надроби .

94

Кремъл

преди 2 години

Мутрата и рекитьор е е Румин Радев за фапит на държавата

93

Анонимен

преди 2 години

Г-н Радев, Киро Канадеца голяма попара Ви надроби. Сега ще си я сърбате.

92

Анонимен

преди 2 години

Радев е гений ,направи гениален преврат в държавата само тъпия бюджет е трън в идеята му.Така че моля премахнете тръна за да успешен преврата.Защото не е нужно да пуска генерала самолетите за по голяма убедителност.

91

Анонимен

преди 2 години

Какво реално е направило това служебно правителство , нищо .Само желание имат наистина, но вкарват неработещи модели , все пак не е толкова зле, понякога някой трябва да пробва неработещи модели за да се разбере предимствата на работещите.Иначе е вярно страната имат нужда парламент и не може да се юрка безкрайно в разни служебни правителства, така че неразбирателството на парламентарните сили ,носи злини доста а служебното правителство не може да компенсира това.

90

Анонимен

преди 2 години

Къде са парите, Комитова?

89

Анонимен

преди 2 години

Освен масови, реваншистки уволнения и клевети... друго реално не съм видял от марионетките на Чорапа...

88

Анонимен

преди 2 години

Медиен балон е това служебно правителство! Тепърва ще му сърбаме попарата. Абсолютни некадърници начело с командира си резидент! С двойно гражданство - моралисти. Закона е закон ама не и за тях....

87

нормален

преди 2 години

е виждаме го , нали е твое правителство , слушкат те . уволнения и назначения , пари няма . това е твоето единомислие . до сега не е имало президент който да насъсква хората едни срещу други за да вземе властта. е това си ти , фигурант .

86

смешни сте

преди 2 години

Навсякъде видео с полицейското насили е от преди година, тук тишина!? Баце не е разрешил ли?

85

изнервен

преди 2 години

***, служебното правителство е сбирщайн, всеки си прави каквото си иска, без ясна обща политика, и ни докара невиждан хаос. А този некадърен тъппанар си кротува и не смее да уволни дори един министър, въпреки глу.постите на повечето от тях. Но протестите започнаха и скоро ще има камъни и сопи.