64

Бездомник

преди 2 години

А ти, Фигуранте , с кого беше в единомислие като си купуваше къща във Виена ? Или мислиш, че няма да проверим откъде са парите ,а ? Или това са комисионните за 'Грипен-ите" , а ? Гешев , защо си треш ? Кажи колко е взел за 'Грипен" фигуранта ? Ако не знаеш, провери !

63

Анонимен

преди 2 години

Кога ли ще ми кипне и тоя ще изхарчи като коркова тапа Народа го мрази и плюе тоя си мисли че дъжд вали отврат

62

Анонимен

преди 2 години

Дано издържи Радев докато унищожи банкянската ламя,да и разпука канчето.

61

Очевидно!

преди 2 години

И ти, мазна фуражко, и мини-стърчетата ти имате единомислие как да разрушите една добре функционираща държава !!! Скоро ще искаме сметка за това ! Много скоро !!! Готви се , фуражко !

60

Анонимен

преди 2 години

От нагъл още по нагъл става тоя ушатия лъжец Оставка бе болен мозък. НАРОДА НЕ ТЕ ИСКА ОСТАВКА НЕЗАБАВНА!!!

59

Анонимен

преди 2 години

Браво президент Румен Радев! Ти унищожи България!!!

58

Янко

преди 2 години

Когато пикае срещу вятъра и си мисли, че дъжд вали...

57

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 67Това беше добро....хахахаха :)) Иначе много му знаеше балалайката на Дългия, видехме го когато Боко му гостува по негова покана, само дето не се нас ра :))) Кри се като мишле с месеци, остави Тошко Африкански да се разправя с медии и политически опоненти, сега си е пуснал корени на диванчето и остроумничи по Фейса....хахахаха :))

56

Анонимен

преди 2 години

Всичко казано от този човек е равно на фалшиви новини! Фалшив герой! Нищо не правиш, само съсипваш държавата и гражданите й!

55

Анонимен

преди 2 години

Не Румене, твоите лъжи нямат край! Ти и изкуственото ти правителство сте пълен провал! Вредни сте за България! Оставка!!!

54

Малко за политика

преди 2 години

До Анонимен 67: Избирателите трябва да си научат урока и да не гласуват за т.н. "лидерски партии". Не може държавата да се управлява от джип. сарай или Фейсбук

53

Суверенчо

преди 2 години

Суверенът иска Фигуранта да не получава заплата докато всички работници не си получат техните заплати !!!! Има ли случай някой министър или Фигуранта да не си е получил заплатата ? А Фигурантът получава и подаръчни торбички ,и то много !

52

Време за промяна

преди 2 години

До Спомени от 1996 г: Сега, ако не си разбрал, сме 2021 година. Времето на Виденов е отдавна в историята. И времето на Бойко и ГЕРБ отминава. Три мандата ни държаха на дъното на ЕС - на-бедната и корумпирана държава с най-бързо намаляващо население. Стига му на Бойко толкова. Ако му е останал малко а'къл да си изпразва чекмеджето и да се изнася докато още може.

51

Анонимен

преди 2 години

Да видим кой ще е следващия месия, или мейби вече нема желаещи, освен Малкия Мук и ония от Барбадос.....хахахаха :)) Май свършиха триковете в ръкавите г-н Радев, пак ще се джафкате с Бокича, поне така изглежда отстрани :)

50

Политолог

преди 2 години

Суверенът вече има единомислие как наесен ще изгони ( изчегърта) Фигуранта от Президентството - с тояги и камъни, товарищ Предател !

49

Ха-ха

преди 2 години

Единомислие за съсипване на държавата

48

Г-жа 5%

преди 2 години

Когато няма мисъл, винаги е възможно единомислие

47

Анонимен

преди 2 години

Слави знае, че когото и да предложи за президент, ще срещне неодобрение, затова ще подкрепи Радев.

46

Спомени от 1996 г

преди 2 години

Единомислие имаше само в краденето. Кога е било да няма пари за фирми и то от различни браншове? Бяхме забравили времената, когато се бавеха заплати и се вдигаха шоково цените.Искам да питам тези, които бяха срещу Борисов доволни ли са от това което става в момента от страната или ще продължават да подкрепят военната хунта на Румен Радев, както комунистите на Жан Виденов неистово го подкрепяха докато доларът не стана 3 000 лв.И сега ли ще наблюдаваме гърчове на диктатурата в стил Лукашенко?

45

Анонимен

преди 2 години

Щом Дпс и Герб а както се видя и чалгара вият против служебното правителство значи тия хора са на прав път!