84

Лъжец е и е

преди 2 години

Срам и позор за България е този българомразец - Румен Радев !

83

IQ 2.28

преди 2 години

ako под единомислие има предвид че всичко тва го е измислил един от резидентите на ГРУ, прав е.

82

izh

преди 2 години

Какво предсавлява българския овенен учил по комунистическо. / тогава във военното училище можеха да кандидатстват САМО дечица на верни другари, по закон, подписваха се декларации и се прилагаха писма от отговорни фактори / Та, с едно изречение : Послушен на Партията, Злобен срещу враговете и и с добър апетит - Някакви аналогии ?

81

stoein

преди 2 години

Тоя Радев е толкова плосък и елементарен... Между другото - Само него си гледа. Първо гледа да спаси кожата, после да уреди Деса. Народа да му плаща прищявките? И Гешев да му е виновен? Защо? Защото го е хванал в издънка? А пък и любовницата назначил? 15000 заплата - откъде-накъде?

80

Анонимен

преди 2 години

До БългаринТи не си неутрален, стига се мазни на Вожда, дори той не обича такива, справка кърджалийската "умница"....хахахаха :)) Боко въобще не е светец, никой не е, има си тъмно минало, но в предвид 90-те години му е простено, щото тогава поне 70% от населението се занимаваше с далавери, дори и да не осъзнаваха това :))))

79

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 93Видя че се самоизяждат и потърква доволно ръце отстрани, и то без да направи нищо.....хахахаха :)) Има една мъдра поговорка - двама се карат, третият печели :))

78

анонимен

преди 2 години

Бюджета трябва да се актоализира.Трябва да има пари и за корупция. Не е честно министрите да работят само на една заплата. Трябва да си възстановят похарчените пари за ПУЦа в Харварт, а има и да плащат неплатени скрити данъци. Това че някой са преписали чужд труд, това е тренировка за по големи кражби.

77

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 91Нали щяха да вкарват Боко при митичния бай Ставри....хахахаха, какво са направили служебните, освен да объркат и без това побърканата ни държава :)) Радев нема друг избор, освен да се помири с Бокича, просто липсват варианти :))

76

мнение

преди 2 години

Обичаме ви господин Радев и си искаме служебното правителство,особено ПЕтков.Да лаят кучетата ,на които дръпнахте кокала.По голямата част от хората е с вас.Това,което сега правят в парламента е обмислен сценарии .Пет пари не дават за хората.Нарочно разтакават нещата.Нарочно забавят актуализацията на бюджета.

75

Анонимен

преди 2 години

Моля ви номинираите някоя почтенна бългърка за та махнем тоя гоньо.

74

Анонимен

преди 2 години

Служебното правителство сложи в малкия си джоб всеки цирк на герб до момента.

73

Анонимен

преди 2 години

Той не е ''господин '' , той е другаря президент , товариш президент ... Не е дорасъл за ''господин ''

72

999

преди 2 години

Само пл.ямпане по социалистически тертип. Много думи. Нищо не казва.

71

Анонимен

преди 2 години

Г-н президент още два месеца за довършване на гроб,дерзайте.

70

О хо хо

преди 2 години

Тоя стана и конституционалист, също и философ, щото 2 в 1 били" против философията на българския конституционализъм"! С една дума - очакват ни НЕ 1, А 2 ПЪТИ ХОДЕНЕ НА ИЗБОРИ ДО ДЕКЕМВРИ Т.Г.

69

Анонимен

преди 2 години

Намерете в гугъл нещо за баща му на тоя Имаше някакво интервю Като видите баща му какъв *** е ще разберете по-добре и тоя какъв елементарен човек е

68

Анонимен

преди 2 години

Народа обича Радев, само остава да приеме протегнатата ръка на Вожда и да се помирят :)) Боко осъзнава че сгреши с натиска си по президенството, подава ръка, остава само Радев да си преглътне егото и да има мир :) Видя се, че със Славчо нема да се получат нещата, чалгата си е чалга....хахаха :))

67

Жу

преди 2 години

Радев, Радееев... Хоризонта на родното място... да се оправим нас си, пък после ще видим... Ден година храни, а? Не те видях, мен, да ходиш кахърен за Суверена, разтревожен, емпатичен.... Все друг беше виновен за тегобите на народа... Ех Радев, Радееев.... Бъди здрав и поне за миг милостив - не се кандидатирай втори път. Усмири алчността си. Прояви поне малко чест. Пагон носиш...

66

Анонимен

преди 2 години

Примитивен популист Десните трябва да се обединим и да му бием шута на тоя прислужник на Путин

65

Анонимен

преди 2 години

Еднолично избрани от Радев и червени или измамници, то затова хората са на протести.