294

CriticusMagnus

преди 2 години

Резултата е ясен: 1 гол за ИТН, 1 гол за ИБГНИ, 1 гол за ДБ... Т.е. българския народ към момент губи играта с 0 на 3...

293

Ибасиии

преди 2 години

Ся цяла Макадония плаче и си скуби косите. Днес е най-тъжният ден в историята на космонавтиката на Северна Македония. Плачете клети македонци, Славито няма да изпрати никой в Космоса.

292

Анонимен

преди 2 години

Докъто медиите създават мнението на безмозъчната дроп, България няма да се оправи... Сега същите ТЕ се надпреварват да плюят по ИТН.. Явно искат да я унищожат тази партия и вероятно ще успеят.. Жалко за България!

291

Анонимен

преди 2 години

Ама Слави как им го сложи на "простестърите". Така им го сложи, че парламент вече няма да видят:)))))))))))))

290

Анонимен

преди 2 години

Пълна подигравка с държавата България.Какво очаквахте от едни чалгари катунари.После обяснвайте, че чалгата не променяла хората и не ги правела д*е билни

289

Анонимен

преди 2 години

Да не би Марта и Тончо да са отвлекли Славчо и сега да му нареждат какво да говори.

288

Анонимен

преди 2 години

Тази декларация защо не я представи главата на партия ИТН ?

287

Анонимен

преди 2 години

Тия от ИТН са големи пхтьовци. Даже буквата хикс им е много, за тях трябва игрек.

286

1234569

преди 2 години

До АнонименДобре другите партии искат постове, а ИТН какво иска - цялата власт и да правят каквото им хрумне и с който си искат. Май повече няма да имат тази възможност.

285

Луд умора няма

преди 2 години

Направо "Искрено и лично" - Наполеончото от ИТН продължава да плаши, ако някой се е- ал с тях. Пиши, Тошко, пиши. Така лъсваш с липсата на първите не 7, а 17 години. Може с повечко писане на стари години да научиш правописа - "ЩОТО" иначе няма как да се върнете "ВЪВ мача".Няма нужда да Ви е-вават, вие сами се о-мандръсахте /каква цветиста дума научихме от вашето шоу/.

284

Анонимен

преди 2 години

Че той всеки от тук насам може да излиза с номера - спечелил съм изборите но няма да предложа министър-председател за гласуване защото другите партии искат постове.

283

АнонимеН

преди 2 години

До payakКъде я видя 30 г. демокрация? Виж пародия да!

282

Анонимен

преди 2 години

Успокойте се, една антиутопия преди 10 години рисуваше България като територия на Великото Ромско царство. Чалгата е път към Романизацията, изглежда се случва.Да не си помислите, че говоря за Римската империя.

281

До 301

преди 2 години

Долен *** си ти. Не ми се прави на много начетен с 2 висши. Бягай си на село да си копал лозето- повече полза ще има от тебе.

280

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, че другите партии искаха постове. Но защо не си признават? На луди ли ни правят? Браво на ИТН, че не се поддадоха на този евтин рекет.

279

Анонимен

преди 2 години

Като стане напечено българския мъж винаги гледа да се скрие зад полата на жената.Докарайте го тоя човек Слави,да го видим жив ли е не е ли.

278

Анонимен

преди 2 години

ЧАЛГАРИТЕ С КАКВО СА ПО РАЗЛИЧНИ ОТ ОБРЪЧИТЕ ФИРМИ НА ЕДИН ФИЛОСОФ, КОЙТО БЕШЕ НА КРЪГЛАТА МАСА ПРЕДИ 30 Г С РЪЧНО ПЛЕТЕНА ФАНЕЛКА А СЕГА ЖИВЕЕ В ДВОРЕЦ....

277

ха-ха

преди 2 години

Виктория Василева била "честна"?! Ха-ха! Я, да каже с какви лъжи, манипулации и далавери навремето стана депутат от СДС! Ако тя е забравила, ние в Козлодуй помним!

276

Анонимен

преди 2 години

Избягахте позорно от гласуването за Вашия министър-председател Пламен Николов.А говорите за топки!

275

Анонимен

преди 2 години

За съжалание масовия човешки организъм е дълбоко зомбиран от медиите. Истината може и да ори Слави, но обикновения човек се влияе от внушения. Така или иначе Слави си беше една утопия. За съжаление, защото много от вас, които ще гласуват като поредните безумци, един ден няма да получат пенсия.. Един ден обаче.. Сега го понаплюйте Слави какъв бил! :) Българи!!! Противно, изчезващо племе!