314

Анонимен

преди 2 години

Не знаех че Слави ще допринесе за увеличаване на *** на парламента.

313

Ххх

преди 2 години

Итн- хем грозни, хем нахални. Най- безцеремонно си оттеглиха неелитното си правителство, без да се съобразяват с правилата. такава арогантност не сме наблюдавали досега. Такива каши забъркахаДа изчезват от политическия хоризонт и да не се мяркат повече на политическата сцена.

312

Анонимен

преди 2 години

ИТН повтори а стар рефрен:"време е някой, да изхвърлибоклука" и се изнизаха по отходната тръба. Тогава, стана време, да пуснем водата след тях.

311

Анонимен

преди 2 години

за 5 пари работа не сте свършили. само лапате... честно.

310

@@@

преди 2 години

До Анонимен 352:Каквото е произвел той самият до сега - дом,семейство,жена,деца,това ще произведе и партията му за в бъдеще!?!

309

Анонимен

преди 2 години

Ако и аз трябва да бъда честен ще ви кажа господа "бръснати глави" - вие не ставате!Вие не можете да управлявате! Вие мразите всичко, което не е като вас! Смятате се за чисти като момини сълзи, същински херувими и поради тази причина раздавате правосъдие на всички и за всичко! Господ е казал не съди за да не бъдеш съден!

308

Анонимен

преди 2 години

ИТН повтори а стар рефрен:"време е някой, да изхвърли ***" и се изнизаха по отходната тръба. Тогава, стана време, да пуснем водата след тях.

307

Анонимен

преди 2 години

Явно на слави "партията" е импотентна не може да произведе нищо!

306

ПроСоТо

преди 2 години

...да определя /сваля/ НИВОТО в СОЦИАЛНИТЕ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ...Може и да го "изчегъртате",в което СЕ СЪМНЯВАМ като гледам колко ПЛАХО подхождате към безчинствата му,но..РАЗСЕЙКИТЕ от тоя ТУМОР ще останат и ще е нужно дълго време да ги отстраним...Лично аз се надявам,че поради генетичната им деформация,те САМИ един по един ще започнат да отпадат...

305

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен====Ама "итн" НЕ е партия,бе драги!...Тя е.."АГЕНЦИЯ за КАСТИНГ"..ВСЕКИ може да я наеме,когато му е нужен некакъв клоун за некаква цел..Плаща си и "Великия екип на Великия Болник" провежда кастинга..После докладва и хоп..-"пито-платено"..Айде да не се заблуждаваме!...Станахме за смях пред ЦЕЛИЯ СВЯТ!..Но така е,аз бих обвинил единствено нас си...ЦЕЛИ 12 години оставихме с БЕЗУЧАСТИЕТО си една изключителнопроста,нагла и БЕЗКНИЖНА креатура-Банкянскиата ПОЛУМУТРА да определя /СВАЛЯ!!!/

304

Анонимен

преди 2 години

Тия неадекватници, каквито и да бяха, кеф ми е, че медиите ще ги разкъсат.може би това е и замисъла - герб очакваха фладните вълци тях да разкъсат, сега като разкъсат тия ще се наситят и друго си е да те ръфа сито куче.

303

Анонимeн

преди 2 години

Чесни в смисъл девствени, а строги демек BDSM / уикипедия-BDSM е субкултура, основаваща се на еротичния обмен на ВЛАСТ, нетрадиционни форми на sex отношения, базирани на ролеви игри на господство и подчинение/. Кухи фрази няма, само охкане.

302

Анонимен

преди 2 години

Докъто медиите създават мнението на безмозъчната дроп, България няма да се оправи... Сега същите ТЕ се надпреварват да плюят по ИТН.. Явно искат да я унищожат тази партия и вероятно ще успеят.. Жалко за България!

301

Анонимен

преди 2 години

ВИКТОРИЯ ВАСИЛЕВА-ОЩЕ ЕДНА КАНДИДАТКА ЗА КАМЕРИЕРКА В САРАИТЕ НА ДОГАН!

300

Анонимен

преди 2 години

мааалко по високо да беше , за тази снимка, глават му щеше да лепне на жълтата звезда, та да изиграе "Полегнала е Тошака-както я пожелахте"

299

Преливат му загубите

преди 2 години

СлТръ та се изпонасра че е закаран по спешнист в Правителствената да му преливат министерскилайна

298

Анонимен

преди 2 години

Поне стана ясно, ИТН е новото крило на ПЕЕВСКИ $ ДПС.

297

опетков

преди 2 години

До Анонимен335 Тя, тази партия се самоунищожи с неадекватното си политическо поведение и говорене.

296

Анонимен

преди 2 години

Искам да питам защо чалгаря ходи през ден в къщата на Доган след Сливница, а ?

295

Анонимен

преди 2 години

И тези от ИТН искат да се занимават с политика, а не разбират с кое поведение печелиш и с кое губиш. Основата на политиката е дипломацията, а не рогата.