274

Ганди

преди 2 години

Тая лелка от снимката да не е брата на Тошко шебека? Убавци мамини

273

Ганди

преди 2 години

Глутница палячовци и неук началник с пет думи в речника си:) Аз ,Аз ,Аз ,суверена ,Аз

272

до 301

преди 2 години

Нещо си се объркал мой човек, баш престъпника е Радев.

271

Анонимен

преди 2 години

И защо без подкрепата на Христо Иванов,Мая,Бабикян не искате да управлявате ИТН??????Решили сте си да управлявате сами ,гласувате правителството който иска да ви подкрепи да ви подкрепи.Другото което правите в момента е театър.

270

678

преди 2 години

С тези *** дето ги избрахте друго не може да се очаква. Сега чакайте радевата зима. Да ви са честити!

269

payau

преди 2 години

До Леля ПенаТвърдяното не отговаря на истината. Нека да погледнем назад 2-3 седмици. Славчо заяви, че ще преговаря с партиите на протеста публично пред хората. Случи ли се-не. Няма да преговаря с партиите на статуквото, в т.ч. БСП, случи ли се-не. Славчо очакваше, че ще е новият Волен в парламента. Ще прибира парички за подкрепа и за лобистки закони. Осъзнай се лелче!!!!

268

Леля Пена

преди 2 години

ИСТИНАТА Е,ЧЕ ИТН СА НЕУДОБНИ, НЕ ОТГОВАРЯТ НА ИЗИСКВАНИЯТА НА ДОЕГАШНАТА ПОЛИТИКА. НИКОЙ НЕ СПОМЕНАВА,ЧЕ СПОРЕД ТЯХ,ВСИЧКО ТРЯБВА ДА СЕ РЕШАВА В ПАРЛАМЕНТА, А НЕ ПО ЪГЛИ И СЕПАРЕТА.ТРУДНО СЕ ДАВА КОКАЛА!

267

минало време

преди 2 години

Имало едно време една партия ИТН. Минало време.

266

Анонимен

преди 2 години

Поредният политически франкенщаин на бкп, политическото им инженерство даде някакъв успех със сестра галева и на бонбаджията внука но с чалгасрката песен се изложи.

265

данчо

преди 2 години

С третият мандат гласувайте служебното правителство.Народа масово това иска.Не се правете на луди,а действайте.

264

да поспорим

преди 2 години

91 е бивш военен,колкото аз съм космонавт!На тази разкапана държава е нужен ред и дисциплина!

263

Анонимен

преди 2 години

До до 301 - Що язък? Бол съм с пари, инвестиции яко, ще има и за пра-пра-прав внуците да не работят, а па ако са умни, на никой в рода повече никога няма да му се налага да бачка.Другото са глупсоти.

262

до 301

преди 2 години

Язък за образованията, щом може да се връзвате на недоразумение като Слави и лакеите му. За Бога хора, не бъдете наивни, отворете си очите и мислете :)

261

payak

преди 2 години

Не знам коя е тази Виктория. Ако е тази лелка с очилцата от снимката, то тя е по-зле и от леля Корнела. Толкова наглост, простотия, злоба и жлъч изстреляха в обществото тези, колкото нямаше за всичките 30 год.демокрация. Некадърници и имало и в други управления, но тези удариха дъното. Който сее ветрове, жъни бури. Единение трябва, взаимност, ближност и това не изключва политическите различия. Дойдоха само да маскарят, така както правеха в шоуто. Животът не е шоу, а реалност. Извинете се!!!

260

Анонимен

преди 2 години

Живея в България. Имам 2 висши - финаси и мениджмънт. Гласувах за ИТН въпреки, че не харесвам Слави, защото те са единственият шанс да бъде съборен Баш Престъпника. И те го направиха, но онези другите, които уж искаха същото, се отметнаха, защото всъщност винаги са искали друго - парче от баницата за тях самите и нищо друго. Всички с "опит" в политиката са корумпирани до козирката. Ще гласувам за ИТН до дупка.

259

Taka e!

преди 2 години

ИТН не се крият зад кухи фрази и лицемерни усмивки, крият се във фейса. А когато говорят - не говорят кухо /това изисква някаква интелигентност, все пак!/ говорят откровено на гло и тъ. по. Що се отнася до усмивките - при тези мутрочалгари няма усмивки, налице са само навъсените им физиономии...Честито ИТН, чалгари! Искахте го - получихте си го!

258

Off

преди 2 години

Ама верно ли? И един кораб, голяяям кораб мина по Перловската река преди малко...

257

Тривка

преди 2 години

ИТН = КуКу Бенд, но без Годжи!!!! -((( Поредната "манджа с грозде" като бившото НДСВ, бившата партийка на бившия ни Евро Комисар Миглена Кунева, бившите "обединени Патриоти" и бъдещата бивша партийка Мутри вън на Пчеличката Мая. - )))) А, Старите Мутри и Муцуни - Герб, БКП и ДПС гледат сеир и си точат "зъбките"! Май, наистина е време за промяна - Президентска република и пряка отговорност, а не "кръгове, обръчи и партийни чадъри"!

256

Барцелос до Барбадос

преди 2 години

от Барцелос до Барбадос, но през Домиканос дето еСТре и пъдпъдъта без кукуригото са хванали срамни болести таединиа неможе да седне а другия като седне все се намери някой да му даде плюжено животинче да си играе че тая борба с доминиканските въшки съвсем ги е бълхясала та кърлеж редовната си доза неможе от тях да смукне. ииии па смели идат отите

255

О хо хо

преди 2 години

ИТН СЕ ОБЕДИНИХА В ОМРАЗАТА СИ КЪМ ИСТИНАТА, ЧЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ С 1% ЗНАНИЯ И 1% МОРАЛ.