394

ПРОСТО Е

преди 2 години

Не знам дали сте честни и истински, за каквито се обявихте, но сте безотговорни откачалки със сигурност.

393

ЬЬЬ

преди 2 години

Чалгари и честност-тъжно и смешно!Простовати,цинични и долнопробни сценаристи, неспособни да съчинят нещо смислено.триФУнов-чалгар, диктатор,учиндолски Андрешко. Неспособност за коалиране и наивен ентусиазъм.Утопия.

392

КРЕЙЗИ ПИПЪЛ

преди 2 години

ИТН: Ние сме честни, не се крием зад лицемерни усмивки и кухи фрази ... ЗА съжаление , Вие сте най-големите *** , които са фалирали отвсякъде с скапаното си шоу - ку ку бенд и решихте да изкарате някой и друг милион от Политика .... Да , но Политиката не е за всяка мутра ...

391

Анонимен

преди 2 години

Вие хич не сте честни, а вашето ръководство се опита да наложи деспотичен режим в НС. Партиите от протеста ви търпяха доста време и накрая ви теглиха сиктира. Оставаше да вземете в редовете си Каскета и ще можете да възпроизведете една пародия от 30-те години на сталинисткия режим в СССР с декрети на правителството плюс наследник на Вишински от Мирково в български вариант.

390

иво

преди 2 години

Нека Радев обяви военно положение.Целият народ ще го подкрепи.Време е за арести на Боко Тиквата,Пеевски,Доган и останалата ***.

389

Анонимна

преди 2 години

Ми то никой не ви е броил за политици вас... циркаджии до един... само разигравате сцени и правите панаири... ***

388

Миле

преди 2 години

Хората честно си казват, че искат цялата баница!

387

Анонимен

преди 2 години

Наистина сте истински... ***!

386

Коко

преди 2 години

Когато някой постоянно твърди, че е честен става много съмнителен, че е точно обратното на това, което твърди. Честността постоянно се доказва, а не декларира.

385

Анонимен

преди 2 години

живи бандюги сте. направо напаст.

384

ако

преди 2 години

отидете да работите в някоя фирма ,ще ,,обясните,, ли на шефа си,че този не ви харесва онзи ви е противен или ще търсиш начин да се приспосибиш.хората са ви изпратили да работите а не да хленчете-РАБОТЕТЕ-имаме нужда от това

383

Анонимен

преди 2 години

Няма тука "статукво" , тези , които се представят уж за "нови" и "нестатукво", също са стари скочубри в политиката, нещата се промениха , много убийства започнаха да стават, ако сте в парламента , просто разговаряйте с по-големите партии - ДПС,БСП,ГЕРБ и направете стабилно правителство, за да престанат убийствата!

382

Анонимен

преди 2 години

"Ние сме честни..."-"Аз съм нечестен и винаги можеш да вярваш на нечестен човек,че е нечестен.Честно казано,честните са тези,при които трябва да внимаваш"Дж.Спароу

381

и все пак

преди 2 години

основният грях на Хр. Иванов , според ИТН е ,че искали постове, или да одобряват министрите. Един въпрос---как може да си сигурен, че ще провеждаш нова политика или със съвсем неизвестни лица или с стари муцуни? Нормално е, за да ти дам доверието си, да зная кой ще бъде на власт. Нима за Тиквата има значение от коя партия е, каква програма има, какво е обещал? Вие ,лично ,г-да и дами от ИТН бихте ли си дали парите на министърка, чийто мъж е лежал в затвор за кражба? Аз-не!

380

Анонимен

преди 2 години

Стават много убийства , направете нещо, спрете игрите с президента или направете стабилно правителство и се разберете помежду си!

379

Цитат

преди 2 години

"Част от партиите, които преговаряха с Има такъв народ са си координирали действията с президента". Това обяви Даниел Митов от ГЕРБ пред bTV.Убеден съм, че в рамките на преговорния процес сега между ИТН и другите партии, Румен Радев често се е координирал с част от тях за това как да поддържат някаква негова линия на поведение. Единственото нещо, което го интересува, е да бъде избран за президент втори мандат. С партиите, с които той има комуникация, създадоха среда, която се оказа конфликтна, обясни Митов

378

Анонимен

преди 2 години

Като ги гледам какви са убавци и убавки на снимката, няма как да не са честни.

377

Анонимен

преди 2 години

Слави ,защо не взе властта? Кой те притисна?

376

Анонимен

преди 2 години

Или дългогодишна присъда в затвора или смърт за Мартин Трифонов, гаврил се сексуално и физически и убил 7 годишно дете от с.Сотиря, а преди това извършил също престъпления и е имал две предходни ефективни осъждания за блудствени действия и кражби и е пълнолетен ,защо започнахте да пускате убийците? "Състав на ВКС е отменил решение на бургаския апелативен съд , с което м.г. бе потвърдена доживотната присъда без право на замяна срещу убиеца на малката Кристин от сливенското село Сотиря Мартин Трифонов

375

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЯ да не плюеш по Слави и БСП, Слави ви каза, че няма порции , а Тошко ви изплющя истината в очите и затова го оплювате, Тошко не е лицемерен, откровен и честен е !