354

Анонимен

преди 2 години

С декларацията за отказ Трифонов направо се изходи върху президента, върху колегите си в парламента, върху избирателите си! ДБ пък унизително полегна, щели да изчакат, имало още време. Боже, Боже, парламент, натъпкан с маниаци! Чакайте още от такива да свърша нещо рационално и полезно!

353

Анонимен

преди 2 години

вие, чалгарите, сте комунистически блюдолизци.

352

Анонимен

преди 2 години

Вие имате 65 депутата, не 165. Показахте, че не сте готови, абсолютно. Вашата стратегия е да правите шоу в парламента и постепенно да набирате сила и опит. Само, че ви се даде твърде тежък товар и вие се сгромолясахте под него. Втори път - даже не опитвате. Това показва, че сте неуравновесени, хора незачитащи правилата и реалностите и мислещи си, че могат всички ще им ръкопляскат на поредния безумен сценарий. Да, ама не. Честно казано, за мен сте страхливци, не се бихте с никой равностоен.

351

не е ясно

преди 2 години

щом давате превес на метежника радефф не ви е чиста работата хич

350

анонимен

преди 2 години

Бог да ни пази от такива "истински,неопетнени и смели" личности!Ходете си с мир докато е време,че май с камъни ще ви изгони благодарната публика,която вие я наричате "суверенът".

349

Анонимен

преди 2 години

Тия са толкова груби селяни, че бъркат възпитание с лицемерие. На повечето българи им се случва това.

348

Анонимен

преди 2 години

Дръж фуражка чалгарите. Те са надеждата за управление от комунисти

347

Lina

преди 2 години

Усещам, че бочко ми става симпатичен вече- толкова е зле положението... Всички започвате да ми приличате на едни гладни , играли цял ден деца, на които им се спи, и искат не знам какво. А трябваше да се срещнете , трябваше... Имахте ОБЩА ЦЕЛ. Някой от вас сеща ли се кой беше гешев, как започна всичко, защо??? И какво ще се промени на следващи избори?? За 3 път ... Подобни резултати, същите мандати. Не се получава математиката. Компромис и по - малко скрити собственици.... Служебното да остане!

346

Ето кой...кой е:

преди 2 години

Мая Костинбродска:Обещайте му нещо на Христо, после няма да го изпълните.Бабикян:Моля ви, направете нещо, защото в следващия парламент няма да влезем.Христо лодкаря:Махнете този. Сложете който и да е, само махнете този.ХаджиГЕЙЧО: в готовност да се жертва за министър, само дето никой не го е канил.През цялото време очакваха кои министерства и кои регулаторни органи ще овладеят. Не го получиха. И няма да го получат от ИТН.Това ги доведе до лудост.

345

Анонимен

преди 2 години

Вие сте толкова дебелоглави, че с вашето дебелоглавие ще върнете банкянската тиквa Бойко Методиевич Борисов отново на власт!!! Или пък... може би не сте чак толкова "честни"? Кое от двете не знам?

344

Анонимен

преди 2 години

Вие не сте честни. Вие сте глyпaви. И ***. И caмонадеяни. И заради тези ваши качества хвърляте държавата в безкраен политически хаос! Няма да стане вашата, не го ли разбирате? Вие сте като северомакедонските националисти, които си вярват, че със своя инат ще влязат в Европейския Съюз!!!

343

Fakt

преди 2 години

В България положението накратко е като думите на великата и незабравима българска песен-ало,ало дръж чаршафа...

342

Анонимен

преди 2 години

Туй интервю много ми мяза на едно интервю на Галена къде гледах преди 10 години по Планета дагоеба. И тя така говореше: не се криела зад фалшиви усмивки, нямало да я пречупят, за нея било кауза и т.н.

341

Анонимен

преди 2 години

Един път, два пъти може да излъжете, но постоянно -- няма да успеете. Още повече, че лидерът ви има силни зависимости от задкулисието, които не позволяват да формирате правителство. Това вече стана очевидно, фактите са упорито нещо и преборват красивите ви фрази. Един от методите за заблуда на наивни избиратели е използването на възрожденски текстове и музики на мероприятията, а всъщност лидерът им си има скрита агенда, нямаща нищо общо с възрожденски идеали и използва подставени лица като тези.

340

Анонимен

преди 2 години

време е редеф да яхне чалгарите. служебното правителство да стане постоянно.

339

Анонимен

преди 2 години

"Политико" и "Ройтерс" посякоха Трифонов: Яхна вълната на недоволството, но доведе до политически застой - икoнoмикaтa е пo-уязвимa, нecигурнocттa мoжe дa пoвлияe нa грaфикa зa приcъeдинявaнe към Еврoзoнaтa

338

Анонимен

преди 2 години

До мироАбсолютно точно. Кухи кратуни. Бих добавил и психопати. Като се сетя за интервюто с итн звездата Петър Илиев- просто тръпки ме побиват. Добре, че сами се отказаха и оттеглиха кандидатите си за министри. Но трябваше да го направят по- нормален и цивилизован начин.

337

Анонимен

преди 2 години

итн, освен да духа на комунисти, за друго не става.

336

Анонимен

преди 2 години

Честни сте в ушите. :D от смях изядох буква извинявам се за което

335

Анонимен

преди 2 години

Не се криете зад кухи фрази, а зад кухи хора и кухи фейсбук постове. Освен това, сенчести и вероятно изобщо некухи хора дърпат конците някъде изотзад, докато правите шоу пред българския народ. И то не шоу забавно и развлекателно, а трагично и жалко като на застаряващ придворен шут в двора на средновековен феодал.