374

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 41 ИТН нямат проблем с БСП, изобщо не споменават столетницата, като статукво, на което са алтернатива. Според Слави, ИТН била алтернатива на ГЕРБ и ДПС. Което ще рече, че на БСП, не е. По-голямо статукво от БСП няма. 45 години грабеж и убийства, след това приватизация и днес, червена олигархия, начело с Божков, който спонсорира преврата. Слави-комунист, а уж, нямаше, да е с партия на статуквото. Поредната "мазна" лъжа на ИТН.

373

Анонимен

преди 2 години

А онова нещо, което се нарича Тошко Йорданов, не случайно, сбърка името на президента и го нарече Георги Първанов, друг любим идеал за президент, освен Радев, който споделят от ИТН, по изказвания на самите тях.

372

Анонимен

преди 2 години

В цялата си пледоария, която цели да повиши повяхналото самочувствие на "гениалните" сценаристи, и патриотите юристи, Слави не спомена изобщо БСП, живата още ДС и руския човек Радев. От което разбираме, какво е определението на ИТН, като ясно изразена лява партия на статуквото. Със стогодишна кървава история, вкарала България в много национални катастрофи и фалити. Унищожила много съдби на невинни българи. Не напразно, портретът на Че Гевара стоеше на стената, пред която се снимаха хъшовете.

371

Анонимен

преди 2 години

Филмирайте се колкото искате. Обществото е разединено и без "предателства" няма да стане. Мислете за компромиси с ГЕРБ, ДПС и БСП, защото другите 2 се доказаха, че не стават за разговори.

370

Христо Иванов

преди 2 години

Тошко е гангстер. Някой да ме пази, страх ме е!

369

Анонимен

преди 2 години

Славчо верно ли е казвал на Манолова да не се кандидатира за кмет на София?

368

Анонимен

преди 2 години

Няма честен крадец на интелектуална собственост.

367

Анонимен

преди 2 години

Защо не взехте властта, която ви се търкаляше в ръцете, бе мунчовци?

366

Ама разбира се

преди 2 години

Вие се криете зад кухи усмивки и лицемерни фрази !

365

Анонимен

преди 2 години

Хахахаааааа, много добре сте ги описали и наистина сте откровени, но не разбрах защо си пропуснахте шанса, като не сменихте онова наивно,самовлюбено момче вицепремиера и да управлявате с БСП, умишлено или не си провалихте управлението? Какво точно искате, че не взехте властта?

364

Анонимен

преди 2 години

Какво е това хленчене и нареждане като разглезени деца? Искахте подкрепа, не я получихте. Случвало се е безброй пъти на други партии, ама те не са ревали така, имали са малко достойнство.

363

Анонимен

преди 2 години

щом подкрепяте фигуранта,купен от мафията,не сте честни.Не за това гласувах за вас,сега разбирам колко *** съм бил

362

kolu

преди 2 години

В ТОЗИ САЙТ САМО *** ОТ ПАРТИИТЕ НА ДЪГАТА БЕ, НЯМА НИКАКВИ МНЕНИЯ РАЗЛИЧНИ ОТ ТЕЗИ НА РИСТЕ ПОСТОВСКИ- ХРИСТО ИВАНОВ.

361

Анонимен

преди 2 години

Машаала ИТН.Слави Ефенди голям политикКючук Тошко голям политикЕвала,машаала.

360

Анонимен

преди 2 години

лъжльовци...видяхме ви шуменския "президент" .че въобще не е бил студент в Австрия..и правосъдния министър с "преписаният научен труд"..

359

Петър

преди 2 години

Нито сте честни, нито сте умни,нито разбирате от политика и управление на държавата.Вие сте нагли,с улично възпитание и език ,лъжци които се гаврят с хората.С прос-Та-Щината си сте опасни за младите хора.Вие трябва да изчезне те и от политиката и от екрана

358

Шат на патката глава

преди 2 години

и шат на шута на нацията главата. ха ха ха

357

Анонимен

преди 2 години

До Ели -Честно лъжат и играят друга игра!

356

анонимен

преди 2 години

Толкова сте се надценили, че станахте за смях ИТН, а на хората им е до плач! Докато вие си правите шоу, хитрото комунистическо котило докопа властта, ей така, с минимална подкрепа! А навън е страшно, цените на храни и горива растат, заплатите и пенсиите са мизерни! На вас не ви пука колко пъти ще ни пратите на избори, но нас да! Опоскахте държавата!

355

Ели

преди 2 години

Вие може да сте честни, но сте некадърни. Два пъти правихме избори, за да имаме нормално управление и правителство. Два пъти се проваляте. Докога ще правим експерименти?