712

Да мрът с МАСКИТЕ 5

преди 2 години

Слави Трифонов, ако мисли да принуждава цяла БЪлгария , да носи арабски маски, затуй че се е ЗАРАЗИЛ с вируси от турците, които се въртят около партията му- ИТН, по- добре да умира...Това е все едно, Слави да си счупи крака и да иска цяла България да носи ПАТЕРИЦИ. като него..

711

Анонимен

преди 2 години

Тия пък подкрепяли президента,който за нищо не става,един г.лавоч заобиколен от дс службите,навързани с кримиолигарсите,яли и пили,прали,ползват Рашкото за баба Яга,а ДБ пуснаха харвардските измамници да се наядат заедно.Служебния кабинет е пълен фарс,защото на Хвърчилков му трябва подкрепа,но подкрепата не е нито безолаъна,нито необвързваща.Ей тъй едни,други групировки си играят игрите,защото народа им го позволява и могат да го лъжат на кг.

710

Анонимен

преди 2 години

Честито на Гербеляъа .. имат една сеедмица отдих ...и точно толкова време да измислят няакви опорки ... обаче, усещам, бойко рашков как обезкостява другия бойкко ... ребята, да съхраним гъza на другия бойко ....

709

Анонимен

преди 2 години

Всикчи студенти от ФКНФ ( Факултет по класически и нови филологии) на СУ (Софийския Университет) знаят и ползват няколко езика ... Аз лично като *** зная и ползвам английски, испански, португалски, латински, френски, италиански, германски, словашки, чешки, мякедонски и български .. Учиндолският красавец дали иска да ме назначи за някакъв министър .. Обещавам да му блея на латински, доколкото издържа ...

708

Анонимен

преди 2 години

И още нещо - важно е дали е плагиатствал господина (опира до морал). Не да се оправдава с давност. Не ваш Тошко да говори небивалици по телевизията - те го питат за плагиатството и той почва да разправя как и други били "крали". Еми не, честния човек излиза, показва спортните документи, спокойно обсъжда и доказва, че е невинен. Вие говорите само щуротии и хвърляте прах в очите на хората.

707

Анонимен

преди 2 години

Е Слави, те ако ви бяха подкрепили щяха да си направят политическо харакири. Аз лично гласувах за Демократична България, обаче ако подкрепят някакви си плагиати и калинки със сигурност няма да гласувам пак за тях. Шоуто си е шоу, но това става трагично. Не може с лъжи, арогантност и агресия. Изберете читави хора и народа ще ви подкрепи, "партиите на протеста" също предполагам.

706

Анонимен

преди 2 години

Мачкай гробареските !!!

705

Анонимен

преди 2 години

Единственото спасение - ...Президенстка република .. Това е ...

704

Анонимен

преди 2 години

*** гербави ... Ще и изчегртаме и вас, и свиневъда, и на свиневъда в майката в гъza ... Само гледайте ...

703

Анонимен

преди 2 години

Според мене ИТН и Слави Чалгаряиграят само за себе си и затова направиха този ход да обявят,че ще подкрепят Президента Румен Радев на следващите президентски избори. Румен Радев ще спечели изборите и без тяхната лицемерна подкрепа.

702

Щирлиц

преди 2 години

Червената зараза е дълбоко проникнала в обществото,и докато не бъде изрязана във всичките й партийни форми,ще кретаме все така.

701

Случаен минувач

преди 2 години

На хората им писна от избори. На едни следващи такива никой няма да отиде да гласува. Аз лично няма да отида. Ще ги питам тогава Мая, Татяна и Христо как ще влязат в парламента при 10% избирателна активност. Но цялата тази каша я забърка Радев! И ще бъде престъпление да се гласува повече за този интригант! Най-слабият президент, който сме имали!

700

Анонимен

преди 2 години

срам и резил пак гласужайте за тях и до никъде няма да я докарате

699

само предполагам

преди 2 години

Не е далеч от мисълта, че човекът, който ограби колегите си като преписа големи части от дисертациите им (има още 3 жалби против бившия кандидат-вътрешен министър от ИТН) може и да е ограбил Слави Трифонов и 7/8 приятелите му, като Таки. САМО ПРЕДПОЛАГАМ, че чрез скритите пари (в Барбадос) на Слави и компания Петър Илиев ги държи в шах и нахално изисква постове в правителството на ИТН, което ще му даде възможност за нови кражби. МИСЛЕТЕ и не вярвайте на празни приказки!

698

Обективен

преди 2 години

И к'во стана , статуквото,създадено от ИТН прецака суверена и на следващите избори е крайно време суверена да си отмъсти за това статукво.

697

Най-тънката книга

преди 2 години

Преди години някой беше казал, че най-тънката книга е "Какво не бих направил за пари?" на Слави Трифонов. Като отчетем, че най-богатият човек в страната е ББ, съвсем правдоподобно обяснение за действията на автора на най-тънката книга е, че през последните няколко месеца, той действа в угода на онзи, който може да му плати повече и от Георги Гергов, и от Васил Божков. Включително, като се прави на непримирим враг на неговата четирибуквена партия.

696

Анонимен

преди 2 години

Това което ме изненадва е, че въпреки пълното фиаско на Славчо, все още има хора, които си мислят, че той е някакъв вид неразбран гений родолюбец, който много е искал да оправи държавата, но злите сили са се обединили и са му попречили. Какво да кажа, освен, че българите наистина напълно си заслужаваме съдбата. Толкова си можем.

695

Анонимен

преди 2 години

Той Искаше да е опозиция, да реве от трибуната да си прави Шоуто. Вие му давате власт. Той не иска. Вие дето гласувате, не сте добре.

694

Пешо Консула

преди 2 години

Добър е и в химията, не се уморява, води по пет упражнения, не се уморява, говори високо, раздава се, не се уморява, има подход с викане, с две думи умора няма, само се поти.

693

Gosho Pora

преди 2 години

Наркоман :)