772

Ася

преди 2 години

Ама защо са разчитали на ДБ? Те са фурнаджийски лопати

771

Анонимен

преди 2 години

Слави и Боко, лекувайте се душици. За вас поне болниците са достъпни и никой няма да посмее да ви иска пари.

770

Анонимен

преди 2 години

Тея от ИТН се правят на обидени. Ми преговаряйте, бе. Това е политиката. А не да се сърдите като дърти бабички. Вие се предавате на първата барикада.

769

КОИ СА ГЕРБ ?

преди 2 години

От всички партии на статуквото всички престъпници , се намърдали в ГЕРБ за да не бъдат преследвани от законите

768

Недоразбрал

преди 2 години

Няма как да връчиш кормилото на лу дия в самолета и да очакваш,че всичко ще завърши добре?!Още по зле ако лу дия е *** ймуна изтървана от зоо парка,три пъти по зле е ако са стадо май муни!!Чалга *** ймуни избират чалга май муни ,а ние си скубим косите,що не върви футбола в БГто!!Да се из трепят май муните и да настъпи мир в джунглата БГ!!

767

Недоразбрал

преди 2 години

Да би мирно и умно седяло,не би чудо видяло,Чалгарчето Славутца!!

766

Кармен Златарева

преди 2 години

Не забелязвате ли кои чужди сили стоят зад кашите в България? Когато забележите ще бъде вече много късно....

765

има такъв o

преди 2 години

Дошъл *** да ни учи на демокрация

764

A

преди 2 години

Ку-ку

763

Щирлиц

преди 2 години

Благодаря ти Господи,че си изпратил сред нас твоят единствен,неповторим,и сияйно мъдър робот,който фабрично е с дефектна платка,и се опитва да ни хвърли от покрива.

762

хм...

преди 2 години

Ходовете на Слави ги диктува Сарая. Направиха този ход с изтеглянето, за да не се окаже, че само ДПС и евентуално ГЕРП щяха да подкрепят кабинета. От самото начало ДБ и хора от служебния кабинет са на прицел, включително и от Слави, защото искат смяна на Гешев...целия този цирк крепи Прокуратурата в този вид

761

свилен

преди 2 години

с 65 депутата не може да става това само вие да уравлявате

760

Анонимен

преди 2 години

ИТН е поредния авторитарен проект на Задкулисието. След като и на децата стана ясно, че не поемат никакви двустранни писмени ангажименти. Само голи обещания на честна пионерска !

759

Анонимен

преди 2 години

Всички партии умират за да управляват.. ИТН 2 пъти можеше да направи някаква гнусна коалиция, но доказаха, че за тях властта не е самоцел. Особено ако предценят, че ще трябва да обслужват чужди интереси.. Вероятно медийте и олигарсите ще я унищожат тази партия, но достойнството никога!

758

Гери

преди 2 години

Малко късно се сетиха, че ДБ не стават занищо

757

Анонимен

преди 2 години

Плешивия рептил, обслужващ Боко, да се издуха в небитието, заедно с безмозъчните си избиратели.

756

Анонимен

преди 2 години

Докъто медиите създават мнението на безмозъчната дроп, България няма да се оправи... Сега същите ТЕ се надпреварват да плюят по ИТН.. Явно искат да я унищожат тази партия и вероятно ще успеят.. Жалко за България!

755

Реалист

преди 2 години

България иска и има нужда от Бойко. Писна ми да гледам алчни за власт шоумени и протестъри. Само сравнете Кандидатите им зс министри - нищо общо с Влади Горанов, Делян Добрев, Лили Павлова, Московски, Теменужка Петкова, Цецка Цачеваи още много умни и кадърни хора, вдички до един експерти. Зс депутатите да не говорим. Срещу скъсаните дънки Бойко им изправи Караянчева, Фидосова, Тома Биков.също класа.

754

Анонимен

преди 2 години

големи циркаджии се намърдаха в новото народно събрание.

753

Аз

преди 2 години

Да де, но кой е тази народ, който търси спасение там? Политиката е много сериозна НАУКА! Тя у нас не е позната. Все още. Време е българите наистина да се замислят върху този жизнен важен проблем. Да се замислят - ама кой се подигра с нас, че сме врорите по интелект в света?