752

manwithnoname

преди 2 години

Абе не знам кой е предател...Ама цяло лято тия в народното събраниеработа за 5лв не свършиха

751

Поет

преди 2 години

Давай Слави народа е с теб.

750

Анонимен

преди 2 години

По голяма глупост ИТН не могат да измислят.Като помисля че Тошко и Слави са мозъците на тази идея

749

Анонимен

преди 2 години

Слави е шута на радеф.

748

Тони

преди 2 години

Ех Слави Слави!Ама мн сте зле цялата партия. Тръгнал си да оправляваш държава от фейсбук. Едно интервю не даде на националните медий само по 7/8 тв! Искаш подкрепа но без да представиш избраните кандидати на хората където очакваш да те подкрепят. Тарторско поведение! И на 1 милион години никой нито ще те подкрепи нито ще иска да работи с теб. Ти си вълк единак. Не си за политиката ясно се видя. Жал ми е за държавата и за народа.

747

Анонимен

преди 2 години

За сведение на Дългия мисъл-късия ум, вече са предложили проектокабинет. Даже има и указ на президента. Подписахте го ухилени и увековечиха срамното събитие със снимки за историята.

746

Шат на шута главата

преди 2 години

шутът на нацията си е повярвал, че може да управлява страната, хах-хах-хах, това е най-голямата шега на шута

745

Роза

преди 2 години

Потвърди се мнението ми,че Слави го бива само да критикува и да лае по телевизията,но за политик не става.Жалко за младите,които му повярваха,и жалко за нещастната ни ,бедна,гладна и обрулена държавица!

744

Анонимен

преди 2 години

и кака ще се оравят хората в тая криза бе уродляци?

743

Анонимен

преди 2 години

ТО БЕШЕ ЯСНО,ЧЕ ЩЕ СТАНЕ ТАКА.ЗА ТОВА МУ ПЛАЩАТ НА ЧАЛГАДЖИЯТА.ЦЕЛТА Е МУТРИТЕ ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТА ЧРЕЗ ФИГУРАНТА.ЖАЛ МИ Е ЗА ДЪРЖАВАТА НИ,НО С *** НАРОД-ТОЛКОВА

742

нострадамус

преди 2 години

Младежите гласували за този пресмехулник, трябва да преосмислят за коя партия ще гласуват.От проектат на Слави нищо няма да се промени,той ще вкара държавата в бътака.Голям човек който играе на мижанка е по глупав и от дете.

741

ЬЬЬ

преди 2 години

Аман от чалгари,просташки езици и прочие.Аман от диктатори,които си мислят,че са боговете на земята.Аман от алчни и ненаситни задкулисия,но те не са виновни-виновни са тези,които им гласуват доверие и ги избират.Крайно време е да се появят истински родолюбци и демократи,които да изпълнят със съдържание мечтата на ЛЕВСКИ за "ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА".Стига с чалгари, диктатори и корумпирани политици,стига с президенти разединители.Съединението(но не в името на келепира) прави силата.

740

Слави и Кукувицата

преди 2 години

В природата една от уникалните птици е кукувицата, а в политиката неин подражател е Слави Трифонов. Подобно на кукувицата, която снася яйцата си в гнездата на други птици, Трифонов се присламчи към т.н. партии на протестите без да е бил на площада на нито един от тях. Подобно на кукувичето, което се излюпва първо и след това изхвърля останалите яйца от гнездото, Трифонов се опитва да изхвърли от политическия живот партиите на протестите, като обявява лидерите им за предатели.

739

Вълчан

преди 2 години

Пътувах и не дочух - Слави щял да праща президента в космоса. Дали заедно с македонския? Аз предлагам и Славчо да се върже и... в ДЪЛБОКИЯ космос.

738

aa1830

преди 2 години

Ясно стана Слави че се изплю в/у този народ, който два пъти ти гласува доверие. Ясно стана че си една страхлива мутра, използвана от тези които стоят зад теб. Да имаше грам достойнство, да ни бе спестил на няколко милиона унижението и циркове.

737

Предател...

преди 2 години

...може да наречеш човек, с когото имаш писмено споразумение по политическа програмата, съгласувана по точки и дата на изпълнение. Което между другото не попречи на Дебелия да изхвърли неудобните от патриотарната коалиция. Така че да не хвърля голи обвинения в пространството, лишени от писмен документ!!! Апропо хубаво е на този човек да му се направи пълна данъчна ревизия на приходите от последната декада и да се осветлява парите му откъде са пред обществото. За 7/8ми ми е най-интересно...

736

Анонимен

преди 2 години

Е сега какво стана няма да имаме космонавт, а македонците пак няма да летят

735

ЗА ЧЕРЕПИТЕ

преди 2 години

ЦИРКЪТ Е ЗА ДА МОЖЕ "КАБИНЕТЪТ'' НА ГАДЕВ ДА ОСТАНЕ И ДА УСВОЯВА ЕВРО ОТ ЕС ПРОСЛЕДИ ПЪТЯ НА ПАРИТЕ ЗА ДА СТАНЕ ЯСЕН ЦИРКА. А КОИ СА ТАМ ДАМАДЖАНКОВ- ТОТАЛНО НЕАДЕКВАТЕН, МИСТЪР МУСКУЛ С НЕПЛАТЕН ДАНЪК КЪМ НАП НО ШЕФ НА НАП, МИСТЪР "ПЪЛЕН ИЗМАМНИК НО МНОГО УМЕН" МИСТЪР КОВЧЕГ, ВСЕ ОТБОР ЮНАЦИ, НАПРАВИЛИ В БГ НАЙ ГОЛЕМИЯТ ХАОС ОТ ГОДИНИ. И ВСИЧКО ТОВА ЗАРАДИ ЧЕРЕПИТЕ, КОИТО ИСКАТ ДА ДЪРПАТ КОНЦИТЕ И ДА УСВОЯВАТ В СТИЛ- КУЧЕ ВЛАЧИ ДИРЯ НЯМА...А НАРОДЪТ- НИ УВЕЛИЧЕНИ ЗАПЛАТИ НИ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИ

734

Странджата

преди 2 години

Баце да си идва! Тия се само изчегърта!!!

733

Ачката

преди 2 години

ИБНГИ ва Баце,ко ги гледаш теа паляци?