692

НИКОЙ

преди 2 години

До Анонимен 774 Абе,разбрахме вече колко добър преподавател е Илиев.Пишеш го не за първи път,copy-paste.Само че е лъжец.Никакъв почетен консул на Барбадос не е.Може би само в неговото болно въображение.Провери страницата на Мин.на външ.работи на Барбадос та да се убедиш сам,че България не е сред страните в Европа където Барбадос има почетни консули(те са само 4).

691

Анонимен

преди 2 години

,, Първо нахрани гладни, а после изисквай от него,, Някога Достоевски го е казал. С. Т благополучието което ти постигна и кукловодите ти първо се изрази чрез корупция на езика и после чрез корупция във всички сфери на живота.,, Шоуто на Слави,, всички знаем кога се появи на екран и кой беше първият ти гост. Песимизмът в живота е деструктивнивен, но породило то се недоверие след появата на симеон сакскубурготски очерта твърдението, че всички са макари,,

690

Анонимен

преди 2 години

Студенти кажете си какво загуби Бьлгария..

689

Анонимен

преди 2 години

Петър Илиев за мен е най-добрият асистент. Много достъпно обяснява, само той говори, дава примери от практиката. Има по 5 упражнения на ден, и не се уморява, ентусиазиран, ерудит, дава всичко от себе си, прави го с дух и сърце. Има подход. Наистина се отнася с уважение към студентите си. За доц. Киселова, за жалост, не мога да кажа същото!

688

Анонимен

преди 2 години

На човека метър обувки, пьлно доверие.Глух сьм за друго.

687

Анонимен

преди 2 години

Тъкмо ангелът Меркел вече е вакантен, да идва.

686

Анонимен

преди 2 години

Изложихте се като кифладжии Слави.

685

Анонимен

преди 2 години

736 Тогава кукувците яхнаха промяната след падането на Берлинската стена, белязана краят на комунизма. След това, яхнаха недоволството на хората от некадърни политици, неразградените служби ДС, от която си получаваха хонорарите, протестите по време на Ковид кризата, глобалното затопляне и световната криза. ИТН шоуциркаджиите, са винаги, в яхнало положение. Друго не могат.

684

Анонимен

преди 2 години

До АнонименИТН немат представител в служебния кабинет бре тООлУУп .............. Аааа, имаааат - Теодора Ганчовска, прочети статията в "Скандално .нет"

683

Анонимен

преди 2 години

Джендъротурската мафия на ДБ,ИТН,БСПи ДПС е навлязла във всички слоеве на държавата ни. Положението е много по-опасно отколкото се предполагаше.

682

Анонимен

преди 2 години

Предлагам Орбан да управлява Европа, със свой екип от хора!

681

анонимен

преди 2 години

Защо тогава олимпийската шампионка по бокс е отишла да благодари на Борисов,а не на Радев или Янев?ГЕРБ вече не са на власт,никой не я е карал да го прави.Значи по вътрешното си убеждение го е направила и тя най-добре си знае дали й е помагано или не.

680

Анонимен

преди 2 години

Честити ви комунисти и Тоше ти уби демокрацията ама ти си свикнал все пак работиш при диктатор

679

Анонимен

преди 2 години

герботурската мафия е навлязла във всички слоеве на държавата ни. Положението е много по-опасно отколкото се предполагаше.

678

Познал

преди 2 години

Още след четвърти април като си приеха заплатите и изборният кодекс с машини(че са честни) неограничени секции в чужбина (че нали им е важно ) казах че партията на Тошко е второто БСП и играе за другаря ама никой не ми повярва!!!!

677

Анонимен

преди 2 години

Изхвърлили са човека на ИТН от служебното правителство, статията е в "Скандално.нет", Слави е притиснат да отстъпи от Христо и Мая.

676

Анонимен

преди 2 години

Дългия че Ви строши главите на изборите на есен, нема и да знаете от къде Ви е дошло :)

675

Дон Кихот

преди 2 години

В юмрука е истината в юмрука Санчо????? За младите има нет за тия думи !!!!

674

Анонимен

преди 2 години

Та, да си дойдем на думата, Слави работи за втория мандат на фигуранта Радев. А той, го награди с едно кръгче, в политиката.

673

Анонимен

преди 2 години

Изчегъртаха сами себе си. Политиците се състезават, кой има по-добра програма, работеща, в интерес на гражданите, а не се плюят, единствено. Аматьорите в политиката, се провалиха. Жалко, че това струва пари и загубено време, пропуснати възможности за България.