164

ТОШКО,

преди 2 години

В. НАЙДЕНОВ Е ***! И ПАРЦАЛЕВ! И КУРКИНСКИ! И СА НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ОТ ВАС НЕ ПРОСТО ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, А ЕТАЛОН ЗА АРТИСТИ!

163

1234

преди 2 години

Хайде почнахме се с обидите.Изтрестяха и не могат да се примерят че не са и дупка на кавала.Народа трябва да ги спре иначе ще стане лошо.

162

Анонимен

преди 2 години

Като видя чалгопитеци в парламента почвам да се срамувам, че съм българин.

161

Проста Кърджалийкса

преди 2 години

И за финал - ако някой ми дойде, иска да ми е партньор - да вършим заедно бизнес, политика или каквото и ми каже "мъжка дума, няма нищо да подписваме" - веднага ще си кажа, че е измамник/лъжец/крадец или нещо от този род.Не се гаврете с нормите в демократичните общества.

160

Анонимен

преди 2 години

Калето ли свърши?

159

Мхмм...

преди 2 години

Тошко, то май не било като да преписваш смешки от интернет за шоуто на шефа, а?

158

Абе

преди 2 години

Откакто се острига този съвсем изтрещя, взе да реагира като африканските си събратя.

157

Анонимен

преди 2 години

КВО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ПА ЛЯЧОТО? ЗАВЕСИТЕ ПАДНАХА.

156

Анонимен

преди 2 години

ОХООО МАЙ ФАШИСТКИ ОБИДИ И ЕЗИК НА ОМРАЗАТА КЪМ ЛГБТ? ЕЙ ЩЕ ТЕ СКЪСАТ ЗА ТОВА!

155

Анонимен

преди 2 години

Лошото е, че от разединението печелят мутрите и може пак да се докопат да властта и пак да крадат милиарди.

154

Проста Кърджалийкса

преди 2 години

И последно. Как може да не разбирате, че формулата фейсбук управление + почетен прецедате = ГЕРБ и ДПС.Как не разбирате, че хората точно от това искат да сменат - някой в сянката, който не се показва "носи отговорност" и прави политики(на тъмно).Къде са дискусиите? Къде са Идеалите?Казахте ще имате открити дискусии пред медиите - тръцки. Бяха определно закрити. След тях да излезеш и да кажеш, че сте си говорили хубаво е смешно. Не вярвам на приказки, докато приказките не станат документ.

153

Анонимен

преди 2 години

Мног сте важни. С изкривеното правило за остатъците, при което по-малко получилата партия взема депутатското место сега се пъчите като първа политическа сила. Истината е, че взехте в Кърджали един мандат от ГЕРБ и в Стара Загора - един мандат от ДБ. Тка при нагласеното правило имате 65 депутати вместо 63. Ако не беше нагласеното прави

152

Проста Кърджалийкса

преди 2 години

Тошко, и за да оставим мост, неразрушен - новата прическа по ти ходи.Толкова неориентирани, без план за действие... общо взето съм много разочарован.Токова ли нямаше някой да ви направи agenda-та за разговорите, план за зближаване на политиките, план за прекарване на законите заедно с партньорите ви...Оставам с чувство, че ви е страх да действате подобаващо или нямате човек организатор-истински лидер.

151

Анонимен

преди 2 години

Госодин Йорданов,с този език щанги да вдигаше злато от Токио щеше да донесеш! И съдията би умрял от срам!

150

Анонимен

преди 2 години

то беше ясно, че така ще стане ... сега остава комунистите да си направят кабинет и официално с третия мандат, и всичко ще се стабилизира. България е стабилна само когато управляват комунисти под шапката на СССР ... понеже много неграмотен селянин има право на глас

149

Бледолик хетеро

преди 2 години

Е, няма такова долно псевдополитическо ***.

148

Анонимен

преди 2 години

Ама не е ли симпатяга?Представете си го на някоя среща с другите европейски лидери.

147

Признавам

преди 2 години

плащам 78 ст. на оператора за канал 7/8, защото баща ми е комунист и му харесват такива елементарни пропаганди. Но наистина предаванията са професионално направени в стила на сталинизма, и 200 умрели от Ковид да има ,те ще докажат че не е вярно!

146

Ах лелеее

преди 2 години

Ей се.лтак нещастен, връщай се в землянката откъдето си изпълзял заедно с останалта шайка от о.ли.гофрени, защото ще ядете бой скоро, гарниран със сръПска музика и е.ане...защото така ви харесва..

145

Анонимен

преди 2 години

Лошото е че всички тия ла пачи, всички, си играят с нашия живот, а ние кротко стоим и гледаме собствения си сеир. Кога ще ги изметем до крак, питам?!