144

Проста Кърджалийкса

преди 2 години

Тошко, накрая, за езикът ти. Не ставаш за представителна функция. Не умееш да работиш с чувствата си. Високомерието те изяжда от вътре. Не умееш да слушаш. Не умееш да водиш диалог. Трудно ти е да мислиш на момента. Езикът ти е много слаб. Българският език е прекрасен и вместо елементарни, откровенно обиждащи партньорите ви, думички има начин да казваш същите неща, по по-образован начин. Може да си учил история, но май не трудно си правиш изводи.

143

Анонимен

преди 2 години

Сигурно Божков се е договорил с Борисов и повече не плаща на протестърите.Казал им е направо да играят финалната сцена и представлението да свършва.

142

Анонимен

преди 2 години

Чалгаря и той със зелени чорапи! Както казва самия славун, ако изглежда като пате, кряка като пате, най-вероятно няма да излезе пате.

141

dominici

преди 2 години

Може би от третия път ИТН ще разберат, че политиката не е правене на шоу, където всички питат "колко високо", като им кажеш "скачай".

140

Отврат

преди 2 години

Сега разбрахте ли защо толкова дълго време мълчаха ? То всяко отваряне на устата е бълвоч от фекалии...чудно ми е само как толкова много хора излъгаха и колко ще останат да гласуват за тях третия път...Нелицеприятни, арогантни, нагли, дори си позволяват менториски тон по "суверена"...

139

Проста Кърджалийкса

преди 2 години

"Предатели" - най-големите предатели сте Вие, Тошко. 30% от гласувалите ви дадиха доверие - вие на всички 100% гласували обаче казхте НЕ. Вместо да използвате времето и да се научите на нормални политически обноски, самовлюбено си мислихте че НС ви е в джоба с няколко разговора. Предполагам в телевизията Ви така работите - на честа дума. Никъде не си се подписал сигурно. Как си получаваш заплатата - в плик като през 90-те години?

138

ХАХА

преди 2 години

Досущ като вас, лика-прилика сте си !

137

До 144

преди 2 години

До АнонименГербаджийски *** като теб вижда само през призмата на банкянската мутра.Не знам какво е направил юмрука на Радев, но донесе едно служебо правителство, което за няколко месеца направи повече от 12г управление на мутрата от Банкя.

136

Джендър -Мъж

преди 2 години

Тошко, илитератче с избръсната като на собственика ти глава. *** значи пол. Не виждам какво ще употребиш. Но продължавай да се излагаш. Отваряш очите на суверенът, който пак ще се произнесе. Лек ден от всички ***, били те жени или мъже.

135

Хората,

преди 2 години

пак подведени от празни очаквания, как можаха да гласуват за тия популисти? Не виждат ле че тия за никакъв не стават?

134

Котарак

преди 2 години

Вън мръсните чалгари от политиката!

133

Анонимен

преди 2 години

Петьо Психото ще вземе да се изнерви в парламента и да тръгне да коли наред. Водещия по нова е на психотерапевт. Слави го е избрал лично на кастинг за фолк певици. Слави каза той е агресивен и аз съм агресивен. Тия ще вземе да извършат некой атентат, сложете им усмирителни ризи.

132

Анонимен

преди 2 години

Просттият ямболски църрвул Тошко умори баба си от коронавирус.

131

Анонимен

преди 2 години

Това изритано зеле на снимката да вземе Петко Психото и заедно да се самоизчегъртват.

130

Анонимен

преди 2 години

Виждаме, че юмрука на Радев доведе до дълго-бленуваната културна промяна в политиката ни.

129

Проста Кърджалийкса

преди 2 години

За социалните медии - за това съм бесен - трябва да стана клиент на услига на някаква часта фирма, за да мога да следя съобщенията на политическите партии? Това фейсбук правителства ли са или БГ правителства? Има си ред - отиваш на пресконференция, правиш си изказването и започват въпросите. (качеството на въпросите е отделна тема - 121 място... :). Тошко: "Ама във фейсбук веднага посланието ти стига до 2 милиона българи." Тоше - ама във фейсо няма да ми обърнеш внимание на въпросите.

128

Славия

преди 2 години

Тоше, как да се подкрепи правителство, където министър на правосъдието е по-голям нервак и от теб.

127

Анонимен

преди 2 години

Тошко е най-срамната страница в политическата история на България.

126

Алооооу

преди 2 години

До анонимен Не стой на слънце. Вредно е.

125

Чалгазжия

преди 2 години

Всички сме зад Слави и Тошко. Слави и Тошко трябва да управляват. А Петър Илиев е от славен род и ще ги слага по трима на щик. И аз си обръснах главата от съпричаствост към Тошко. Снощи до късно слушах песни на Слави и ревах.