Снимка: БГНЕС

"Такааа. Сега, ако с третия мандат ДБ, изправи се, влез-излез, ДПС и ГЕРБ (с гласуване или излизане) направят кабинет може да им кажа, че са долни политически “джендъри”, като употребя разговорната дума на “джендъри”? Ако го направят". Така Тошко Йорданов от "Има такъв народ" коментира в социалните мрежи оттеглянето на подкрепата на ДБ към партията за сформиране на правителство.

Още по темата

По-рано днес "Демократична България" излезе с официално решение, че ще гласува "против" на утрешното заседание в парламента.

Демократична България" реши днес, че няма да подкрепят кабинета на "Има такъв народ". Решението е взето единодушно от всички членуващи в обединението политически субекти. Много ясно казахме, че няма да подкрепим каквото и да е правителство, а само такова на промяната. Това не е правителство на промяната", каза съпредседателят на ДБ Христо Иванов.

 

Коментари Напиши коментар

283

Катя

преди 3 месеца

Ама вярно ДБ са големи провали

282

Анонимен

преди 3 месеца

Другаря Хр. Иванов, И. Костов, А. Атанасов и Прокопиев тръгнали да оправят България.. Не виждам с какво са по различни от тиквата и доган.. А на Божков адвокатката се оказа по глyпaва дори хаджигенов.. Мога да им кажа само, ДОВИЖДАНЕ!

281

Галя

преди 3 месеца

Е тук е много прав! ДБ за 300% джендъри