264

Катя

преди 2 години

Ама вярно ДБ са големи провали

263

Анонимен

преди 2 години

Другаря Хр. Иванов, И. Костов, А. Атанасов и Прокопиев тръгнали да оправят България.. Не виждам с какво са по различни от тиквата и доган.. А на Божков адвокатката се оказа по глyпaва дори хаджигенов.. Мога да им кажа само, ДОВИЖДАНЕ!

262

Галя

преди 2 години

Е тук е много прав! ДБ за 300% ***

261

Анонимен

преди 2 години

Докъто медиите създават мнението на безмозъчната дроп, България няма да се оправи... Сега същите ТЕ се надпреварват да плюят по ИТН.. Явно искат да я унищожат тази партия и вероятно ще успеят.. Жалко за България!

260

СЛАВУН ЧОК Гюзел

преди 2 години

ВОх Шнорхели,опитахме се да те опазим батювата,ама нали ги виждаш как напират за властта..Утре какво ще правиш в парламента? Подготви се добре- вземи си си всички дипломи,да не забравиш и вазелина...

259

Анонимен

преди 2 години

Божков ви е купил.

258

Анонимен

преди 2 години

И сега се почва чагъркането на Слави. Чагърк , чагърк. Усещаш ли Слави какво става , който копае гроб другиму сам пада в него. Ако имахте акъл ( ползвам думи на Тошко , не ми трийте коментара моля ) нямаше да пикаете срещу вятъра а щяхте да направите коалиция с ГЕРБ и щяхте да имате контрол върху много неща. След 4 години , ако сте наистина стока, можехте да вземете повече гласове. Сега следва вашето чагъркане, като вредни за Бг, неспособни на преговори и без кадри. Знанието на езици не стига.

257

Анонимен

преди 2 години

Г-н Тошко,а ти любовница ли си на Дългия?

256

-10

преди 2 години

До СашоНе те виждам теб да протестираш за бензина.

255

-10

преди 2 години

До СашоКакъв е Тошко в правителството, че някой да му иска оставката?

254

Сашо

преди 2 години

След такова изказване е нормално един политик да си подаде оставката...по време на ГЕРБ много стриктно "будните граждани" и "партиите на протеста" следяха думите на управляващите и правеха постоянно протести за всичко.Сега нещо май има двоен стандарт...А и по тази тема - бензина е 2,30лв/л. - нещо няма май недоволни и протести за оставки като преди години....толкова ли сте станали богати или няма кой да дава по 50лв на ден на площада...

253

Ачката

преди 2 години

Тоя Тошко излезе на всичко отгоре и хомофоб,явно не е за обществен или държавен пост.Много семпло скроен човек излезе тошката.С такива крайни мнения и изказвания,най-много да му плащаме паричните наказания от ЕС.Не става.,да отстъпи на друг някой от техните.

252

пияница мистик

преди 2 години

Политиката в България в момента се свежда само до това, да се повтаря от всички политици, възможно най-често модерните думички "промяна", "корупция", "моделът ГЕРБ", "статукво". Използваш ли ги и четирите в едно изказване, значи си модерен, съвременен политик, в крак с времето, дето не е от статуквото, иска да се премахне модела ГЕРБ, тоест корупцията и който работи за промяна на цялостния модел в България.....Ахахахахахаа. А как го усеща това обикновения човек ли? Ами никак. Цените си растат :)

251

Анонимен

преди 2 години

Тоше, ЍГледай си лекарствата за 1ерния дроб ..."ѝАлко-гард" казват првил чудса /...

250

Анонимен

преди 2 години

Когато спреш алкохола дори и за ден .... Получаваш Тошко ... Нгдек-ът ми е много по-добрър от Нгдек-а ти ..

249

Анонимен

преди 2 години

ИТН бяха притиснати да отстъпят, нещата не са добре , обръщайте палачинката и връщайте ГЕРБ, ДПС, гласувайте и за Слави! Ние нямаме право да определим кой да управлява България, щом Слави и други бяха притиснати!

248

Да мрът с МАСКИТЕ 5

преди 2 години

Слави Трифонов, ако мисли да принуждава цяла БЪлгария , да носи арабски маски, затуй че се е ЗАРАЗИЛ с вируси от турците, които се въртят около партията му- ИТН, по- добре да умира...Това е все едно, Слави да си счупи крака и да иска цяла България да носи ПАТЕРИЦИ. като него..

247

Българин

преди 2 години

Чак сега ли

246

Анонимен

преди 2 години

Присмял се хърбел на щърбел .

245

глупости

преди 2 години

6е си ги изскуба и нарисувам като в стари градски