184

Gorskio

преди 2 години

Е той Боце им го каза още в предния парламент, че тия формацийки тип "ши ги разбийми сичкити" не са за дълъг път и ще ги предадат още в началото. Ама те си помислиха, че има честни политици в БГ, искащи да оправят държавата безкористно. Онез алчните още на протестите редяха кабинет и министри, ти си се хванал с тях работа да вършиш без нищо ХА ХА! Наивници!

183

Един или двама?

преди 2 години

Да не би да има двама Тошковци в ИТН - един с коса, а един - без коса?

182

преди 2 години

Някак си голямо разочарование. Тези от ДБ и мутри вън са като фурнаджийски лопати. Един път ще подкрепим втори път няма. Нямам думи......Наистина го обърнаха на цирк......

181

Анонимен

преди 2 години

Чорапът е с главна заслуга за хаоса в България... Като не можеш да градиш... поне не събаряй построеното...

180

спри да се излагаш

преди 2 години

Тошко и са обеждаш всеки и всичко което не е на твоя акъл(доколкото го имаш). Голямата ти уста проваля и читавите хора покрай тебе.

179

2S

преди 2 години

Др радеФ ни докара тези проблеми. И той заедно с сарайския са хората зад слави и слави щял да подкрепя радеФ. Малее,доган управлява заедно с радеф. Но защо ми се струва,че скоро ще го изчегъркат с бункера в който се крие

178

Националист

преди 2 години

Тошко е шут, обаче за това изказване му ръкопляскам! Лошото е, че на следващите избори в парламента могат да влязат още по- големи недоразумения като възраждане ЕТ, чийто лидер Костя е по-голям нарцис от Слави, Бойко и Илиев взети заедно. Може да влезе и череповата партия. Става страшно, а масата хвърля гьобеци и хич не се замисля.

177

User

преди 2 години

Има такъв компот с Тошко Балалайски, Барбадос Плагиатус, Дрип мен, Послушко Шнорхелов, и т.н.

176

Койчо

преди 2 години

Този за няколко седмици се сдоби с диагноза пълна откачалка

175

много ми

преди 2 години

е интересно знае ли някой в бг какво означава gender (***)?

174

Радев вън

преди 2 години

Ай добрутро. Не ви ли ясно, че целта е Прецедента да държи цялата власт, но той нали е льотчик-нарцис, и не му става ясно, че ще го из-духа и ще го яко отнесе. Тая омраза, която нагнети в народа, ще го отнесе, но не на крилете на някой, все още движещ се МиГ за един миг. Това е то - куха фуражна си е.

173

хахахахаа

преди 2 години

може ОЩЕ да паднеш! Давай! ти МИОЖЕШ! СуверенЪТ ти, също!

172

Анонимен

преди 2 години

Славуца Трифонова к тя е нила мазно комсомолско секретарче, сам си каза. Но после е получил поръчение да слезе сред масите и да ги оседлае.

171

Анонимен

преди 2 години

ХАХАХА ТОШАКАТА ОБИЖДА НА ***! ВНИМАВАЙ СЛАВЧО ДА НЕ ТЕ ОБРЪСНЕ И ОТДОЛУ! ЧЕ И ТОЙ МАЙ Е ТИ РИ РИ РАМ...

170

Анонимен

преди 2 години

ЧЪРЧИЛ СЪЩО Е БИЛ ***, НО Е ПРИЗНАТ ЗА НАЦ. ГЕРОЙ НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ. ВАЖНО Е КЪВ ДЪРЖАВНИК СИ, А ДА НЕ ПОЧВАМЕ ТЕМАТА ЗА СЕ КСУАЛНИТЕ ВИ СПОСОБНОСТИ, ОСОБЕНО НА НАЧАЛНИКА ТИ! НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ И ТОЙ НЕ Е...

169

Анонимен

преди 2 години

Иванов, Гнома, Манолова, Хаджигенов, Дончева..... Какво да кажа. Такива са Тошко. *** и тук там някой от държавна сигурност и мултигруп.

168

Анонимен

преди 2 години

Не съм гласувал за никой, но кандидатите на Слави са си зле. Това младо момче от непобедим и героичен род - гледаше много лошо и зло. Как може кандидат за министър да каже питайте баба ми? Направо беше отчайващ. И това е преподавател в СУ - пълна трагедия. Този другия шнорхела - управитал на склад, а се изкарва голям бизнесмен.Що за странен човек трябва да си, за да се явявяш в чалга шоу на кастинг за политици ?

167

Асан

преди 2 години

Е то всички сте долни политически *** за парички :)))

166

Анонимен

преди 2 години

Ами ако не стане това, тогава кой ще е ***?

165

Анонимен

преди 2 години

ТОШКАТА, ДА СРАВНИМ ЛИ ВАСКО КЕЦА С ТВОЯ НАЧАЛНИК КАТО ПЕВЕЦ? ЩОТО РАЗЛИКАТА Е ПОТРЕСАВАЩА?