204

Анонимен

преди 2 години

В политиката - понятието *** означава вредна и нежелана идеология.

203

Анонимен

преди 2 години

Мале каква злоба! Тоя целия свят му е крив, че с простите си приказки се ***.....ба сам.

202

Анонимен

преди 2 години

ТОЯ ли ще ме управлява? Мърляв мозък с мърляви приказки? Тоя дава ли си сметка, че говори на хора, които са КЛАСИ над него?

201

Анонимен

преди 2 години

Боли а Тошка? Боли като устата ти е по-голяма от главата. След 10 дни ще си имаме правителство и вие ще си отпадате ден след ден. Да ви е честито умници.

200

Т.Шак

преди 2 години

Тошко ако иска да види ***, да повика Слави, другите сценаристи, вече бившият проект за правителство, депутатите на ИТН и членовете на партията си, да застанат пред едно огледало и да отворят очи! Това е - *** до джендъра, мила моя майнольо!

199

Златко

преди 2 години

Всички знаем, че уж Демократична България са истински ***! Все пак в тяхната коалиция са "зелените" на Тома Белев и лесбийките от някаква малка партийка!

198

Анонимен

преди 2 години

Искаме си Боко!

197

Анонимен

преди 2 години

комунистическото сдружение, построено от радеф, се разпада.

196

подмяна

преди 2 години

Влязоха в парламента като аслани,ще излязат като...нас..ни.Много плюха по служебното правителство,единственото работило за хората.

195

Анонимен

преди 2 години

Много са го тормозели приятелчетата в махалата като малък и затова сега Тошко избива комплекси.

194

Що така бе

преди 2 години

Тошко, само тези ли са ***? Тя и Корнелка си оттегли подкрепата. Тя каква е? Па и кой да ви подкрепи като се въртите като пумпали? Никой не може да ви уцели от коя страна сте

193

Анонимен

преди 2 години

Тошко е най страхотния политик и пак най много ще гласуваме за ИТН. Всички стари муцуни сте статукво

192

стоян

преди 2 години

Хората искат радикална промяна,съд,затвор и разграждане на гербаджийската корумпирана система.За момента най-добре е да остане служебното правителство.И без това то се ползва с безпрецедентна подкрепа сред хората.

191

Циркаджии

преди 2 години

Утре да си избръснеш и веждите. Циркаджия.

190

тошкувата мама

преди 2 години

тошку мама , да си беше седел на село мама , овчарин да си станеш , човек да станеш .

189

Питанка

преди 2 години

Да предложи читави министри а не чалгопитеци с фалшиви дипломи итн нямат хора една сбирщина от чалгари какво очаква?

188

Анонимен

преди 2 години

Плешивата мутра се оказа по-долна и от банкянската мутра!

187

Анонимен

преди 2 години

Сега падат МАСКИТЕ! Всички много критикуват и дават акъл! Да управляват не се наемат! СТРАХ!ВИКТОР НИКОЛАЕВ НЕ Е ФЕН НА ББ, НО ЧИСТОСЪРДЕЧНО СТИГНА ДО ИЗВОДА, ЧЕ В ТАЗИ СЛОЖНА СИТУАЦИЯ САМО ББ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА! Смях!Всички искат власт и накрая СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО НА РАДЕВ !ПЪЛНИ продажници

186

славе и Баце не став

преди 2 години

Явно на Славе или там който му дърпа конците, не му се управлява и търси друг виновен, а избяга ли на нови избори вече нема да има пиленце на рамо. И за това ще има правителство, но с мандат на БСП и то ще е експертно, което ще бъде съставено предимно с хора от служебният кабинет с кратък срок и с конкретни цели и задачи, така ще бъде подкрепено от всички протестърски партии плюс евентуално и и.т.н. без прокажените ГЕРП и ДПС!!!Но да видим сега Славче ще го подкрепи ли или ще гласува с ГЕРП и ДПС против и ще остане виновният пред СУВЕРЕНА и ще върне байХ0я на бела жипка!!!!

185

Време за промяна

преди 2 години

До Анонимен 166: "Като не можеш да градиш... поне не събаряй построеното..."? .............. По принцип си прав. Бойко и гербаджиите си бяха присвоили държавата и мислеха да крадат до безкрайност. А лошите протестиращи им развалиха работата.