244

Еврика

преди 2 години

Очевидно Божков е наел "шоуто на Слави" за пролетният и летният сезон!И явно е платил добре защото представлението бе добро.Само баба Вуна липсваше и Деса поетеса!А нито балета,нито бенда видяхме!Слави явно е голям скъперник!

243

Шефа

преди 2 години

Даа , може , но Вие сте от горните , т.е. ВЪРХОВНИ ***!

242

до 176

преди 2 години

Да не говорим,че и Алън Тюринг е бил такъв.Но какво да направим- Господ от едно място изрязал и на друго прибавил.Ако ги нямаше хора като Елтън Джон,Фреди Меркюри и други като тях светът не би бил същият!

241

izh

преди 2 години

Хубаво ви обясниха "ставате резервна гума на др. Радев докато се появи на хоризонта сервиз. Дотогава ще видите свят, слава и пари " Що не слушате, бе. Изживейте си вашите 5 минути история. Що не ви беше ясно, че ви викат за резервна гума. Явно ви липсват първите 7 години от възпитанието и 20-те години от образованието. Е, сега и в чалготеките ще ви се смеят

240

Анонимен

преди 2 години

Вече няма и какво да си обръсне. Остава само да се обреже.

239

Алекс

преди 2 години

Това са хората, които щяха да ни управляват. Мале срам !!!

238

Анонимен

преди 2 години

Така е Тоше , прав си - те са си джен-дъри. Но пък вие сте клоуни. И между другото, на посланик Херо , тея референции за джен-дъри няма да и харесат никак. И може да ви спре паричките. Внимавай брат.

237

хахаха

преди 2 години

а ти какъв си горен *** ли?

236

Анонимен

преди 2 години

Оставете ги тия комедианти още да ни забавляват , абе направо да го подкараме като сърбите - да се птсцуваме по "Лека нощ деца".Да им имам първоте седем години, все едно не са в Парламента, а в Оремага.

235

ВСИЧКИ ТЕ РАЗБРАХА

преди 2 години

БОЙ ПО ДЖЕНДЪРИТЕ

234

Сети се

преди 2 години

Тошко е български реотан. Чак сега разбра какви са им "приятелите".

233

Анонимен

преди 2 години

На ДБ и ГЕРБ им е писано да бъдат заедно, както на ДПС и БСП. НС действа по формула, не по избор.

232

Анонимен

преди 2 години

приберете го в зоопарка този най- накрая

231

зелен чорап

преди 2 години

тошко-обратното на острото и ти, и славчо с памперса се същите под метки

230

-

преди 2 години

Без коментар!

229

Стоян

преди 2 години

Всички тотално изперкаха, но това за ДБ е повече от вярно. Освен това са и грантаджии, което е по-лошо дори.

228

ognyanz

преди 2 години

До Анонимен 245: "След толкова обиди последните две седмици срещу ДБ едва ли някой е очаквал подкрепа от тях. Съзнателно търсени провокации"? По-скоро липса на политическа култура. Казвам го със съжаление. Много хора искрено искат промяна. Но сме още в турбуленция. Рано или късно всичко ще си дойде на мястото, но на каква цена.

227

анонимен

преди 2 години

Долни сте само и единствено вие-ИТН,начело със смешния си "гуру".Ако стигне до трети избори трябва вас да ви задължим да платите за тях.Всеки път по 100 милиона да харчим заради вас,мало*умниците.Какви мръ*сни игрички играете и кой ви дърпа конците рано или късно ще стане ясно.Но вие сте позор за Родината ни и трябва да бъдете изметени незабавно!

226

Тошко с перука?

преди 2 години

Тошко с перука ли ходи? Един път е с коса, е друг път - без.

225

Класическа история

преди 2 години

Гнома търчи из гората и вика "Всички са фнусни ***, всички са долни ***"... Среща го Мравояда и му казва "Абе ***, стига си говорил мръсни думи, виж се - нямаш кинт и двайсе, още си с мляко около устата"... Гнома обаче казва - Не е мляко, не е мляко, Всички са гнусни ***!