314

Анонимен

преди 9 месеца

Еми , гледах го Петър Илиев сутринта. Не може що годе обективен човек да не признае че той се държи буквално като му-тра. Много арогантно поведение. не знам кой им ги дава тея съветио или просто толкова си могат , но от ИТН се държат като хванати от гората.

313

анонимен

преди 9 месеца

Ами ние не искаме агресивни хорица да ни управляват.Искаме истински образовани,на които не им липсват първите 7 години.Искаме истински културни и възпитани,не тези говорещи езика на селските бекове или измислящи отвратителни прякори и думи,като например "изчегъртам".Искаме хора с позитивен настрой и излъчване,а не със сатанинската физиономия на вожда на ИНТ или неугледниците Тошко и Фильо.Искаме диалогични хора,умеещи да слушат и приемат чуждото мнение и да го уважават.С една дума-не искаме вас!

312

АНОНИМЕН

преди 9 месеца

Славчо, ако има други избори по-добре не се явявай !

311

Анонимен

преди 9 месеца

Слави не може да носи отговорност, затова държи на кабинет с тези наглеци с идеята да не получи подкрепа и да обвинява пак всички от екрана. Няма никаква логика на инат да държи на човек, който не е харесван. Нали уж щяха само качествени хора да предлагат? Просто иска да се измъкне от създалата се ситуация

310

Анонимен

преди 9 месеца

Целта е мандата да стигне до БСП. И те да направят служебния кабинет редовен. Ще го смажат Слави. Той идея си няма идея с кого се заяжда.

309

Строител

преди 9 месеца

Доста хахав тоз Петърчо (немедлено трябва да се лекува. Дългия скоро ще загуби равновесие, особено с кандидати, като Пепи и онзи шнорхел. Жмульо, с радост установявам,че вървиш към дъното по-рано, отколкото съм се надявал. Отиваме на избори хахахаха.

308

АнонимеН

преди 9 месеца

ЗА МОМЕНТА ЕДИНСТВЕНОТО СИГУРНО НЕЩО Е, ЧЕ БСП И РАДЕВ ГОРЧИВО ЩЕ СЪЖАЛЯВАТ СЛЕД КАТО ГЛАСУВАТ ПРОТИВ КАБИНЕТА НА ИТН!!! СЛАВИ НЕ ПРОЩАВА ! МОМЕНТАЛНО ЩЕ ГЛАСУВА ПРОТИВ ТОВА СЛУЖЕБНОТО ДА СТАНЕ РЕДОВНО! А ГЕРБ ВЕЧЕ ОБЯВИ , ЧЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ ПРОТИВ СЛУЖЕБНОТО ДА СТАНЕ РЕДОВНО, ВЪПРЕКИ, ЧЕ НА ГЕРБ ДОВЕРИЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИМА ТУКУ СЕ ЦЕЛУНАТ С ЕЗИК БОЙКО И РАДЕВ :D

307

Анонимен

преди 9 месеца

Чрез статуси във фейсбук ли ще общува чрез народа С.Трифонов. Аз не използвам фейсбук.

306

Анонимен

преди 9 месеца

Колкото и да се напъват, да ни шашнат, ИТН изстреляха отдавна патроните си и не могат, да не впечатлят. Всички видяха, че царят е гол. Тошко иска, да изглежда "по-така", с бръсната глава, но на ръст, походка и хубост, не го докарва.

305

Анонимен

преди 9 месеца

Поведението на Слави и Тошко е обида към всеки българин. Горчиво ще съжаляват

304

Анонимен

преди 9 месеца

Слави разби ги всичките с твоите хора,сега половината хора се чудят глупави ли сте или нарочно го правите и в двата случая сте дотук!

303

АнонимеН

преди 9 месеца

САМО ЗА БСП СЪМ СИГУРЕН , ЧЕ НЯМА ДА ПОДКРЕПЯТ, ДАЖЕ НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ ГЛАСУВАТ ПРОТИВ ! БОРИСОВ ТОЛКОВА ПЪТИ СИ Е ПРОМЕНЯЛ МНЕНИЕТО В ЕДИН ДЕН , ЧЕ МОЖЕ ДА МУ СЕ ИМА ДОВЕРИЕ ТОЧНО 0%, КОСТОВ Е ПАРТИЯ НА ОБЛАГИТЕ И ЩЕ ГЛАСУВАТ КАКТО ИМ Е НАЙ-УГОДНО!

302

Анонимен

преди 9 месеца

А космонафтите кога?

301

Анонимен

преди 9 месеца

И Борисов и Слави са стари Кримки,изядоха Нинова,Манолова и Иванов на закуска двамата котараци!

300

Анонимен

преди 9 месеца

Слави плюс Борисов е равно на 128 гласа! И затваряме устата на всички останали! Точка!

299

Анонимен 2

преди 9 месеца

Съжалявам само за едно,че съсипаха и унищожиха прекрасната ни родина, България си беше интегрирана страна със висок стандарт на образование ,здравеопазване и силна икономика. Сега за жалост сме най бедните и нещастни хора в Европа и вместо да положат максимални усилия да направят нещо за нас обикновените хора, не спират да са алчни за власт и пари.

298

Анонимен

преди 9 месеца

Молете се на Борисов да не гласува! Провинциални тарикати! Слави и Борисов ви сложиха в малкия си джоб!

297

Анонимен

преди 9 месеца

"Кабинета" на ИТН няма да бъде одобрен и СлаФчо гледа да насъска хората срещу всички останали за да спечели още няколко хиляди заблудени избиратели

296

Анонимен

преди 9 месеца

317 Такъв ще е и в работата си. Все пак, това е важно министерство. Веднъж излъгал, завинаги излъгал

295

Анонимен

преди 9 месеца

Слави, защо острига днес Тошко и го направи за смях?!