334

Анонимен

преди 9 месеца

Славуцо, де го намерихте тоя психо? Бил от непобедим род? Вие сте ненормални наистина!

333

Ку40

преди 9 месеца

30 години чалга и резултата е на лице, майко!?! Някви заварчици дето жулят по 10 бири на закуска казват кой ставал или не. Абе га н ьо? Те водещите на новините неграмотни, слави им виновен. Ама демокрация е бе, не пийте бири ами израстване, учете. Мрши. Мая и бсп как ще гласуват за слави, нали ги чака кауша.след 3 пъти избори герб, бсп и дпс ще управляват на зима. Тогава ще изгрее слънцето от запад , киликандзери.

332

Анонимен

преди 9 месеца

Дълъг слабо. 3г се готвиш ... накрая челна катастрофа. Нито взе голям вот, нито имаш готови личности, нито подкрепа на десни партии. Излагация голяма.

331

Маг Минчо

преди 9 месеца

Аз не разбрах какво не харесаха в Петър Илиев адвокатите от Мутри, Вън? Колега им е,и то успешен, знае езици,почетен консул,е.. малко преписал чужд научен труд,но кой не го е правил като ученик? Необяснима е любовта им обаче към настоящия вътрешен министър, необясним е афинитета им към наглия,дебелокож,груб и най-вече КОМУНИСТ Бойко Рашков! Който не знае езици,не знае откъде е спечелил 19 имота,не знае кои са подслушвани, не знае кои имат задгранични банкови влогове, но ЗНАЕ ДА ЛЪЖЕ БЕЗОЧЛИВО!

330

Анонимен

преди 9 месеца

Ами Славчо, като не го искат за премиер тури го за космонафт! Така или иначе в скафандъра не се вижда какво има.

329

Анонимен

преди 9 месеца

Има все пак напредък. Преди мадридският измамник и банкянският мафиот лъжеха милиони, а сега този чалгар успя само 600000

328

Ха-ха

преди 9 месеца

Славиту иска да ни пробута още един Гешев?!С тея нефелни министри накъде е тръгнал???

327

Anonimen

преди 9 месеца

С ГОЛЕМИТЕ БУКВИ ВСЕ ОЩЕ НЕ СПАМЯТ И НЕ ТИ РАЗВАЛЯТ ТЕКСТА.

326

Анонимен

преди 9 месеца

може да съм прооос но си пера парите в Барбадос аз съм тарикат по патъци защото вие сте баалъци

325

Бау

преди 9 месеца

Този Илиев, както и ИТН не бяха на барикадата и сраженията с ГЕРБ ТИКВАТА, а сега големи го раздават да ползват протестния вот. Не може протестиращите да отхвърлят едно . айно за да подкрепят други далавераджии. Дръжте се протестиращи!! С вас сме!!

324

АнонимеН

преди 9 месеца

До Кал-Ел/ ПИША С ГЛАВНИ БУКВИ , ЗАЩОТО СЪМ ВОДЕЩА ПАРТИЯ И ЕДРИЯ ШРИФТ МИ СЕ ПОЛАГА ПО ПРАВО!

323

Анонимен

преди 9 месеца

Петърчо му пере парите през 9 планини та в Барбадос с 3 ецика се оправя заедно ще крадат със Славуца на медеца

322

Кал-Ел

преди 9 месеца

До АнонимеН Злетак, не ти ли писна да ти се подиграват? Защо пишеш с големи букви? Запек ли имаш?

321

kk

преди 9 месеца

Засега от двамата кандинат-министри на ИТН имаме един с фалшива диплома, а другия с характерно поведение на типичен психопат и според мен има нужда не от министeрски пост, а сериозно лечение.

320

Анонимен

преди 9 месеца

Днес слшах по бнр, че единственото което намерили в гугъл за една от кандидат министърките, било че мъжът и бил съден за присвояване и тя не го отрекла, след като говорили с нея. Този цирк го правят с някаква цел, ама дали ще се разбере каква е.

319

Кал-Ел

преди 9 месеца

Слави ще си прави нова татуировка, надмиса щял да бъде: "Аз идвам и водя Coрoc след себе си"

318

Анонимен

преди 9 месеца

30 години чалга и резултата е на лице. Миячите на чинии ни съсипаха за години напред.

317

Анонимен

преди 9 месеца

аз пък евалата правя на Петър Илиев, точно такова поведение трябва към политическата клика и техните мисирки в медиите, даже според мен беше прекалено въздържан с оглед на ченгесарските им номера

316

Зозо

преди 9 месеца

Хахахахаааа, ще направи БСП служебния кабинет редовен, ама друг път. Гласове от къде, а? Само ГЕРБ и Славчо да са против са 128 гласа :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

315

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 339, Хм, те ако можеха щеха да смажат Слави още преди 10-15 години, той им е трън в очите отдавна, в момента те не съзнават и си мислят че громят ИТН но всъщност им вдигат рейтинга, а служебния кабинет нема да стане редове, дори и чисто теоретично това е невъзможно