342

Млъкни бе мутро

преди 2 години

Млъкни,че много дразниш.Егати натрапника! Абе тия се държат като, че ли България им е бащиния.Пълни сте с пари и не се,, грижете" за нас престанете да ни се натискате и да *** те хората.

341

Анонимен

преди 2 години

двамата да застанат смел и честно да си кажат живеят ли на семейни начала

340

АБЕ СЛАВИ....

преди 2 години

Ти не разбираш ли че ВСИЧКО СЕ ПРАВИ ПО ЗАПОВЕД ОТ ФИГУРАНТА????!!!ТАМ Е ЗАДКУЛИСИЕТО И НЕГОВИЯ ГЛАВЕН ЩАБ!!!!

339

Анонимен

преди 2 години

Слави ще разбере по трудния начин, че парламента не е шоуто му. Там няма да се слушат заповедите му. Не се играе по свирката му.

338

Анонимен

преди 2 години

Номер 1: Да ти се връща двойно за злобата ти Славуне! Ако си мислиш, че ще правиш мръсно на някого, а ти ще цъфтиш, много се лъжеш! Ти си един плевел, Няма да те изпагъртаме, а ще те изкореним, дявол гнусен!

337

Леле че мъдрец

преди 2 години

Значи това, че тоя Петър Илиев е мошеник и селски тар.икат не е толкова важно, важно е да подкрепят кабинета та тоя и другите селски тар.икати, калинки и мошеници да станат министри. Излиза че Диков е прав, зад тоя Илиев стои сериозен разбойник, явно тоъ дърпа едно от въженцета на куклата Слави.

336

протестър хансоло

преди 2 години

изгъьзиците на Славуците само подчертават превъзходството на служебното правителство . Вече нямам съмнение .

335

до ИТН

преди 2 години

След като така разнищват Вашите хора, какво образование имат, защо не предложите публичност на образованието, което имат депутатите и кой с какъв успех е завършил? Това- като преход кум мажоритарна система. Така и така са избрани поне да видим кои са. Гледам има едни манекенки, на които мястото им не е в НС. Не, че имам нещо против хубавите жени и сред тях има умни, но нека видим образованието им. И по-скромно с тоалетите, дами. Ясно, че с 10000 лв може и Версаче да си купите, ама ...

334

Анонимен

преди 2 години

Слави и той да не използва Петър Илиев когато иска неговото правителство да не бъде избрано

333

Анонимен

преди 2 години

Слави, ти не разбираш ли, че не можеш да нареждал на партиите какво да правят. Техните лидери не се казват Ванката, Годжи и т.н.Твоят балон в сряда ще се спука. Язък за потомъка на героичен род П.Илиев и за Тошко Й.

332

Анонимен

преди 2 години

Представянето на Петър Илиев днес по Нова бе капката, която реши въпроса за подкрепата на правителстото на ИТН. Сами сте си виновни. " Кой каквото сам си направи, никой не може да му го направи"

331

Анонимен

преди 2 години

Всеки един кандидат за министър на Слави е събран от кол и въже, хвани единия, удари другия....

330

Анонимен

преди 2 години

Такъв агресивен, арогантен и нелицеприятен... Нека си е преподавател, горките студенти...

329

Анонимен

преди 2 години

Съсипахте държавата! Аматьори се учат да управляват, всичко става по-зле!

328

Анонимен

преди 2 години

обижда, заканва се, злослови а освен Тошакатът около него саде едни преписвачи които трябвало да уважаваме. и неговата тиква лъщи като кюлче

327

Анонимен

преди 2 години

Агресивността е признак на слабост.

326

Анонимен

преди 2 години

"И ако е агресивен, това е явно, когато има причина и основание." Те агресивните винаги имат причина и основание. И колкото са по-агресивни, толкова по-смятат, че имат. Това ли е качество за хвалба?

325

7/8 в слънчевочерно

преди 2 години

Кофти номер да мешавът сегашни думи планирани в миналото със смимка от безвъзвратното минало и така да скриват сегашното здравно състояние на еСТри. Дайте го на живо, веднага и сега за да млъкнат клюкарите че Слави е болен от болест която го е разболяла ии като таковата оноаковата. Нещо черните обувки, ризи и очила са посвършили

324

Анонимен

преди 2 години

Славуцо, де го намерихте тоя психо? Бил от непобедим род? Вие сте ненормални наистина!

323

Ку40

преди 2 години

30 години чалга и резултата е на лице, майко!?! Някви заварчици дето жулят по 10 бири на закуска казват кой ставал или не. Абе га н ьо? Те водещите на новините неграмотни, слави им виновен. Ама демокрация е бе, не пийте бири ами израстване, учете. Мрши. Мая и бсп как ще гласуват за слави, нали ги чака кауша.след 3 пъти избори герб, бсп и дпс ще управляват на зима. Тогава ще изгрее слънцето от запад , киликандзери.