294

Анонимен

преди 9 месеца

Какво значение има един реферат в случая? Хайде моля ви се! И дали премиера е професор или доктор? Нинова доказано източи Техноимпекс и сега какво...? Иванов вчера козируваше на Борисов,днеска е борец за правда и свобода с червената Дончева и Манолова!

293

Анонимен

преди 9 месеца

Не приятел кабинет ще има! Гаранция!

292

Анонимен

преди 9 месеца

Някой да се съмнява в Бойко? Срядата ще се убедите! Извиха ръцете на големите реформатори и скандалджии!

291

АнонимеН

преди 9 месеца

АБСОЛЮТНО ВИ ГАРАНТИРАМ , ЧЕ ЩЕ ИМА ПРОМЯНА В ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ ПРИ НОВИ ИЗБОРИ СЛЕД КАТО МИНЕ ГЛАСУВАНЕТО НА КАБИНЕТА ИТН И ТОЙ НЕ БЪДЕ ПРИЕТ!

290

Анонимен

преди 9 месеца

Слави не може, да внушава, на никого, каква причина ще види в кабинета му, за да не го подкрепи. Плагиатството, е достатъчна причина, да не бъде подкрепена една личност, която и да е тя. В Австрия бе обвинена министърка, в чиято докторска дисертация, бе открит плагиатснван текст, от 2009 година и тя си подаде оставката. Петър Илиев, недосегаем ли, е?

289

Анонимен

преди 9 месеца

Сряда е формалност за кабинета на Слави! Или ще се хванат за палците на краката Нинова,Иванов и Манолова и ще гласуват за кабинета,или идва гръм от ясно небе,от Бойко Брадвата! Шах и мат!

288

Кога ще го

преди 9 месеца

ИзсТрелвамеПетърчо на Луната, заедно с Македонеца!

287

Анонимен

преди 9 месеца

Славун не знае ли , че с 65 депутати, не може да поставя условия.Както се хвана за палците и оттегли предишната си номинация за премиер Никито Василев и сега ще го направи, иначе няма подкрепа за него.

286

Анонимен

преди 9 месеца

В сряда няма да изберат правителство. Мандата ще отиде при ГЕПИ те ще върнат мандата щото ги нема светата троица да им крепи таааците с памук. След тях мандата ще отиде при Крушовица и на нея нема да има кой да и подкрепи поничката и тя щи предложи да остане служебното правителство. Това служебно правителство ще изкара до следващите предсрочни избори и така до краят на света.

285

Анонимен

преди 9 месеца

Всичко е ясно! Стягайте си пейки,боклуджийски кофи и палатки! Пак ще въшлясвате на Орловия мост!

284

Анонимен

преди 9 месеца

Петър Илиев, "юридическото рамо"на ИТН, когато са правили референдума, според Тошко, явно, не ги е подпрял добре юридически, защото ИТНциркаджиите, не изпълниха нищо от обещаното тогава. За своето семейство и кариера, Илиев е трябвало, да мисли, преди да плагиатства обемисти текстове от колежката си доц. Киселова. Иначе, снимките му са впечатляващи, на един "велик" сноб. С какъв финес е вдигнал ръката си само, колко "аристократично", колкото един истински аристократ, не би го направил

283

Анонимен

преди 9 месеца

Мили деца, е това е мутра, нереформирана мутра.

282

Анонимен

преди 9 месеца

Слави знае само един език и го показва с удоволствие, на концерти и във видеата си.

281

Анонимен

преди 9 месеца

Много се моля в сряда ГЕРБ и ДПС гласуват за правителството. Ще станем свидетели на шоу, което няма да забравим цял живот. Бойко така и така вече е уморен, открадна е достатъчно и не му се управлява, но поне да се изгаври качествено с умника Слави. А с Пецата илиев за МВР шеф ще стане весело във всяко едно отношение.

280

Анонимен

преди 9 месеца

До до 276/284 "Много просто - всички останали партии са комунисти." Или си много наивен, или се правиш на луд. Не "Всички" са еднакви. Опитите БСП и ГЕРБ да бъдат сложени под един покрив само показват, че се опитвате да замажете всичко, за да могат от ДС да си правят същите тактики като през 44та с ОФто.

279

Анонимен

преди 9 месеца

Много странно се дърви славито за човек, който е общувал с публика 2 години. Някак си на фона на 27% избирателна активност да се държи като ким чен и да размахва пръсти е смехотворно и говори доста за политическа импотентност. Избирателитйе, дуволни ли стйе?

278

Анонимен

преди 9 месеца

Петър Илиев, "юридическото рамо"на ИТН, когато са правили референдума, според Тошко, явно, не ги е подпрял добре юридически, защото ИТНциркаджиите, не изпълниха нищо от обещаното тогава. За своето семейство и кариера, Илиев е трябвало, да мисли, преди да плагиатства обемисти текстове от колежката си доц. Киселова. Иначе, снимките му са впечатляващи, на един "велик" сноб. С какъв финес е вдигнал ръката си само, колко "аристократично", колкото един истински аристократ, не би го направил.

277

Анонимен

преди 9 месеца

Запетайките сте вие от Орлов мост,за това не ви слагам!

276

Анонимен

преди 9 месеца

СлаФчо е по-скоро арогантен и не особено умен... Това, което е написал потвърждава мнението ми, че не желае да има правителство на ИТН.

275

АнонимеН

преди 9 месеца

ЗАДАВА СЕ ГОЛЯМО ШОУ СЛЕД ГЛАСУВАНЕТО НА КАБИНЕТА:D