Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов се обърна към "Демократична България", БСП и "Изправи се БГ! Ние идваме" с нов пост в социалната мрежа.

В него той упрекна формациите, че използват Петър Илиев като причина да не подкрепят проектокабинета на ИТН.

"Ще кажа нещо и на "Демократична България", "Изправи се! Ние идваме!" и БСП. Ако пак ще използвате Петър Илиев, само и само да не подкрепите правителството на "Има такъв народ", явно си мислите, че никой не прави разлика между повод и причина. Петър Илиев е поводът, който си търсите, а причината е, че всички вие явно сте играчи от статуквото и за нищо на света не можете да приемете някой да ви се бърка в така наречената "политика". Ами добре, хайде да видим какво ще стане!", написа той.

Още по темата
"По повод на сутрешното интервю на Петър Илиев в Нова телевизия, разбрах, че той се бил държал агресивно. Не видях много хора да коментират това, което той е казал, а коментират как го е казал. Значи, ако разбирам правилно, явно съществуват хора, които предпочитат сладко да ги лъжат, вместо агресивно да им казват истината.

Е, аз не съм от тези хора.

Само да ви припомня, че Петър Илиев е преподавател по конституционно право, говори три езика, не е бил никога във властта, не е бил министър в нито един кабинет на Бойко Борисов, не е участвал в обществени поръчки, не е предлагал Делян Пеевски за шеф на ДАНС, а е бил адвокат на годината.

Запознах се случайно с него, когато правихме референдума и моите впечатления са, че той е смел, отговорен, лоялен, добър баща и добър съпруг. И ако е агресивен, това е явно, когато има причина и основание. А между другото, ще ви призная, че и аз съм агресивен", коментира лидерът на ИТН.

Коментари Напиши коментар

395

Анонимен

преди 3 месеца

Май ще е най-добре изобщо да нямаме правителство. Ама никакво.

394

Анонимен

преди 3 месеца

Перфектно се чувствам, държавата си работи без много шум, няма кой да ми блее от джипката, тоя уикенд ептен го отнема, така че сичко е шест.

393

Анонимен

преди 3 месеца

5 от Филиповци задигнаха златните медали а тия от ИТН се осиратвсекидневно по 11 пъти