374

нема да се подпиша

преди 5 месеца

Абе аре са кви хора бе еййй, да му се невиди. На пазара 19 души са се подписал под искането Слави да представил разрешение от Института по Математика към БАН за дадено му разрешение да ползва наклонената чертичка като дробна черта в 7/8. както от софийските трамвайно тролейбусни фирму за ползването на числата 7 и 8 в същатата тая дроб, които от преди войната, от царско време са номера на един трамбай и един тролей

373

чукча

преди 5 месеца

Само с пъчене 7/8 , мръщене , ръсене на философски мозък с чалга и ядене не става.Трябва си и човещина и морал.,.........Стара магаданска мъдрост

372

Млъкни бе мутро

преди 5 месеца

Млъкни,че много дразниш.Егати натрапника! Абе тия се държат като, че ли България им е бащиния.Пълни сте с пари и не се,, грижете" за нас престанете да ни се натискате и да мами те хората.

371

Анонимен

преди 5 месеца

двамата да застанат смел и честно да си кажат живеят ли на семейни начала

370

АБЕ СЛАВИ....

преди 5 месеца

Ти не разбираш ли че ВСИЧКО СЕ ПРАВИ ПО ЗАПОВЕД ОТ ФИГУРАНТА????!!!ТАМ Е ЗАДКУЛИСИЕТО И НЕГОВИЯ ГЛАВЕН ЩАБ!!!!

369

има такава мотика

преди 5 месеца

Т път сценаристите и Слави настъпаха със страшна сила мотиката дето я има. И получиха ответен цветен резултат в междуочието .

368

Анонимен

преди 5 месеца

Слави ще разбере по трудния начин, че парламента не е шоуто му. Там няма да се слушат заповедите му. Не се играе по свирката му.

367

Анонимен

преди 5 месеца

Номер 1: Да ти се връща двойно за злобата ти Славуне! Ако си мислиш, че ще правиш мръсно на някого, а ти ще цъфтиш, много се лъжеш! Ти си един плевел, Няма да те изпагъртаме, а ще те изкореним, дявол гнусен!

366

Леле че мъдрец

преди 5 месеца

Значи това, че тоя Петър Илиев е мошеник и селски тар.икат не е толкова важно, важно е да подкрепят кабинета та тоя и другите селски тар.икати, калинки и мошеници да станат министри. Излиза че Диков е прав, зад тоя Илиев стои сериозен разбойник, явно тоъ дърпа едно от въженцета на куклата Слави.

365

протестър хансоло

преди 5 месеца

изгъьзиците на Славуците само подчертават превъзходството на служебното правителство . Вече нямам съмнение .

364

до ИТН

преди 5 месеца

След като така разнищват Вашите хора, какво образование имат, защо не предложите публичност на образованието, което имат депутатите и кой с какъв успех е завършил? Това- като преход кум мажоритарна система. Така и така са избрани поне да видим кои са. Гледам има едни манекенки, на които мястото им не е в НС. Не, че имам нещо против хубавите жени и сред тях има умни, но нека видим образованието им. И по-скромно с тоалетите, дами. Ясно, че с 10000 лв може и Версаче да си купите, ама ...

363

Анонимен

преди 5 месеца

Слави и той да не използва Петър Илиев когато иска неговото правителство да не бъде избрано

362

Анонимен

преди 5 месеца

Слави, ти не разбираш ли, че не можеш да нареждал на партиите какво да правят. Техните лидери не се казват Ванката, Годжи и т.н.Твоят балон в сряда ще се спука. Язък за потомъка на героичен род П.Илиев и за Тошко Й.

361

Анонимен

преди 5 месеца

Представянето на Петър Илиев днес по Нова бе капката, която реши въпроса за подкрепата на правителстото на ИТН. Сами сте си виновни. " Кой каквото сам си направи, никой не може да му го направи"

360

майнатайм

преди 5 месеца

Ако искахме . Някой да ми се блещи от телевизора или фейса и ли току да туитне нещо, да заплашва и да плаши . Щяхме да си запазим старите. Аре сега и вие в канала. И с много вода че бавно се точи консистенцията.

359

Анонимен

преди 5 месеца

Всеки един кандидат за министър на Слави е събран от кол и въже, хвани единия, удари другия....

358

Анонимен

преди 5 месеца

Такъв агресивен, арогантен и нелицеприятен... Нека си е преподавател, горките студенти...

357

Анонимен

преди 5 месеца

Съсипахте държавата! Аматьори се учат да управляват, всичко става по-зле!

356

Анонимен

преди 5 месеца

обижда, заканва се, злослови а освен Тошакатът около него саде едни преписвачи които трябвало да уважаваме. и неговата тиква лъщи като кюлче

355

Анонимен

преди 5 месеца

Агресивността е признак на слабост.