243

Анонимен

преди 2 години

Abe mrete si, kat ne vi stiga akul.a

242

Анонимен

преди 2 години

Az sum vaksiniran i moga da potvardia che vsichko koeto se pishe za vaksinite sa oulni gluposti. Vaksinite sa bezopasni i predizvikvat umora za den. Strahlivcite sa mnogo

241

Анонимен

преди 2 години

До Доктор... Е те умните, красивите и ваксаните не е ясно на кой свят ще са след третата доза, която им се готви в момента!

240

Анонимен

преди 2 години

Защо не ваксинират Махалите с ***? Който иска детето ми да е предпазено да си седи вкъщи! Всички учители трябва да си работят тази зима! Стига драми от една настинка.

239

Доктор

преди 2 години

Умните хора се ваксинират - част от тях са учители, други родители.Всички останалали са свободни да си натрупат естествен имунитет с неочаквани последици.

238

Анонимен

преди 2 години

До АнонименРъста на заболяване е колкото ти кажат лъжливите медии, а те казват каквото им наредят! Всичко това са долни лъжи и инсинуации, просто им хареса контрола и сега се гласят да ни затворят отново. И за неразбралите ще поясня - мотивите са чисто икономически : сриване икономиките, обедняване на народа, огромни печалби за фармацевтичната мафия и т.н. и т.н. и в това изобщо не влиза грижа за вашето здраве, набийте си го най-после в празните глави!

237

Анонимен

преди 2 години

До УчителкаВаксини за деца под 12 годишна възраст все още няма, голяма част от родителите сме ваксинирани.

236

Учителка

преди 2 години

Ако ще е задължително ваксинирането на учителите, логично е да бъде задължително и за всички родители на ученици. Тогава може да има ефект от ваксините. А иначе отношението на тези родители към учителите говори само за абсолютната липса на възпитание и култура у тези родители. Нищо друго! Били си бъркали боба докато преподават. Само учителите ли работеха онлайн? Колко хора имитираха работа седейки си по пижами вкъщи и някои продължават? Така е в цял свят. Наложи го обстановката.*** народ сме

235

Мдаа

преди 2 години

Не учителите, а всички трябва да излезем и да изхвърлим гнусните алчни предатели.Какво толкова ще стане? С какво толкова ги държат "великите" сили? Заемите? Заплахи за убийства? Верно всички антиковид лидери по африка и латинска америка ги гътнаха, но все си мисля че има надежда. Изобщо да не си и помислят тука за зелени паспорти, задължително инжектиране и прочее "мерки" за наше добро

234

Анонимен

преди 2 години

Че да излизат на стачка бе, те и така нищо няма да работят като ги сложат на дистанционно.

233

Рамзан Кадиров

преди 2 години

Някой дали е наясно, че тия КОВИД ваксини не са с напълно легализирани, а имат само "спешен" статут?

232

Истерик

преди 2 години

Tази истерия с вкасинирането е чудовищно нарушение на Конституцията на която и д е държава.

231

Анонимен

преди 2 години

огромен ръст при заразените за денонощие и чудовищен скок при починалите, вече сме на 3то място в ЕС

230

учители

преди 2 години

големи учители щом дори не знаят базова медици за това как работят ваксините. Закривай, щом това са ни учителите...

229

Анонимен

преди 2 години

До ШибиРиби... Ако не бях прочел тази статия щях може би, да се съглася с теб.. И дано написаното да е истина. А за сега ШибайРиби ако още ти става

228

Жената е даскал

преди 2 години

И сама да споменат думата в....., няма да работи! Точка.

227

Еехх

преди 2 години

Чакам с нетърпение когато дойде възмездието да всички играещи в този цирк!!! Направо бленувам за това... такива паникьори и вкарващи страх за своето личностно положение... СРАМ ,СРАМ ! Но ....още малко ви остана ,после ще ви е срам от себе си !!!тъпаццци!

226

Гладен журналист

преди 2 години

До Анонимен 248==== "Миналата година всички учители пищяхте как ще се заразите от децата и ще умрете от Ковид!..",,,, Не ги съди толкова строго. Със сигурноат и сред тях има селски тарикати и жалки продажници, но има и много свестни учители. Проблема миналата година бе не толкова учитителите, а наведените ни гладни журналисти. И не само нашите, а и уж "западните". Създадоха, за сребърници, такава психоза за чума и апокалипсис, че трябваше време за осъзнаване на ситуацията.

225

ваксаджия

преди 2 години

До Ваксиниран= A кой ти наби в куфалника че стаден имунитет от такива вируси се постига само с ваксини? Нито е било, нито ще бъде. Виж, аз си сложиг вазелина...ваксина де, но само заради привилегиите и сертификат-паспорта. Както по същата причичина навремето взех партийна книжка.

224

Анонимен

преди 2 години

Миналата година всички учители пищяхте как ще се заразите от децата и ще умрете от Ковид! Заради вас децата стояха в къщи, което уврежда детската психика. Вие, учителското съсловие, които сте призвани да работите с деца, се проявихте като пълни страхливци и мер-завци. Над-упихте се, а сега ревете, че искали да ви ваксинират! Вие не мислите за децата, а само за важите джобове. Сега ви приложиха реципрочни мерки, и имате право на избор, драги учители!