263

Анонимен

преди 2 години

Децата са преносители и това се говори от началото на пандемиятя. Безброй учители измряха от вируса понеже са в предпенсионна възраст. Никой родител няма да си набоде детето с ваксината заради гордостта на даскалите.

262

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 275 Трябва да си много *** ло умен щом още не си разбрал,че и ваксинираните пренасят вируса и заразяват.Не съм го измислил аз,казват го всички учени и професори.Та как по-точно детето ти ще е по-защитено,ако учителите са ваксинирани???После антиваксърите били ***...

261

НЕ на затварянето!

преди 2 години

Нека ваксината е по избор, но изборът да е информиран. Учителите (както и всички ние) ще се стрещнат с ковид и изборът е техен дали предпочитат да го преболедуват или ваксина.Това, срещу което съм категорично против е отново да се затварят училищата!За децата е изключително вредно продължителното застояване вкъщи (обездвижване, затлъстяване, асоциализация, телефони...).Нека учителите направят избора си с оглед на ПРИСЪСТВЕНА учебна година!

260

Бай Пешо

преди 2 години

Въведат ли задължително ваксиниране за учителите, много бързо след това ще го направят и за всички.....Набодат ли учителите, ние веднага сме паднали, затова трябва да подкрепим учителите. В момента не става въпрос за това кой какъв, а за подкрепа....срещу фашизма...

259

УЧИТЕЛ

преди 2 години

По-страшен от болестта и ваксините е девизът на новото време "Човек за човека е заразно зло!" Дистанционното обучение май не е временно решение, а дългосрочна стратегия - няма да има нужда от нас :)

258

ъъъ

преди 2 години

Вижте сега, каквото и да е отношението ни към учителството, какъвто и да е негативният ни опит от съприкосновението с тая система, в момента сме длъжни да застанем на тяхна страна, и то активно. Учителите са много, добре огранизирани, държат определени лостове за влияние. Прегазят ли тях, загубени сме всички.

257

Мен

преди 2 години

Уволение за тия даскали и да приключат.

256

уволнени

преди 2 години

ЗНАЧИ В БЪЛГАРИЯ "ВЕЛИКИТЕ" УЧИТЕЛИ, дето всяко правителство започва само с техните заплати, си позволяват да заплашват??? ами да ходят на свободния пазар, както е по света - НЕ СА ВАКСИНИРАНИ - ЗНАЧИ СА УВОЛНЕНИ! И БЕЗ ТОВА НЯМАМЕ НУЖДА ОТ ТОЛКОВА ТЪРТЕИ, КОИТО ДА СЕЯТ ЗАРАЗИ ПО УЧИЛИЩАТА! ТЕ ИСКАТ ЯВНО ДИСТАНЦИОННО, ЗА ДА ВЪРТЯТ ЧИРПАКА И ПРАХОСМУКАЧКАТА, ДОКАТО УЖ "ПРЕПОДАВАТ"! ЗАКРИВАЙ!

255

учтел

преди 2 години

До Мдаа И това ще стане,само,че ние си мислим ,че нещо можем да променим.

254

учтел

преди 2 години

До АнонименНека дтето ти си стои у дома и не се занимавайте с тъпите,прости ,нахални ,безотговорни учители!Кой си ти анонимников,че ще определящ какво да правят учителите?

253

гого

преди 2 години

Колкото по- ниско цивилизовам народ,толково по ниско- ниво на ваксинация -БГ е на ПОСЛЕДНО место в Европа с 14 процента от населението,Румъния е с 25..... !!В главите на нашите" УМНИЦИ" ,бъка от конспиративни теории ,но ще си платим по най-скъпия начин за това ,че са малко ваксинираните... !!!!

252

АНОНИМЕН

преди 2 години

Не "пандемията" е страшна, а простотията!

251

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАко 1000 лв. за теб са огромна заплата - отивай да работиш ти и да се занимаваш с келешчетaтa дет не можеш и думичка да им кажеш.

250

Анонимен

преди 2 години

Аз не искам детето ми да се зарази от някой безотговорен учител с тлъста заплата,който не иска да се ваксинира...да си стачкуват...и без това от тях няма голяма полза...само продънват бюджета с неправомерно високите си заплати за труда си,който се измерва в трупаща се неграмотност...

249

Анонимен

преди 2 години

Прочетете чл. 29 от конституцията. Няма какво повече да коментираме за задължителни ваксинации.

248

Анонимен

преди 2 години

Не съм учител, но ще подкрепя протеста на учителите.

247

Анонимен

преди 2 години

До албатрос ссс Ами те образованите хора четат и експериментални биопродукти не си бодат? Теста е само за овввцете

246

Анонимен

преди 2 години

До 270 То и аз имам ловен билет. Та ще се плашим ли?

245

До 266

преди 2 години

Не съм нито умен, ни красив, но имам ловен билет.

244

албатрос

преди 2 години

Щом учителите, които би трябвало да са образовани, са против ваксините, няма голяма надежда за държавата.