223

ШибиРиби

преди 2 години

Учителите са най npocтата част от народа.

222

XCX

преди 2 години

Тази ваксина (в десеторните и вече варианти) от нищо не предпазва, а само способства за разпространението на измислената/преувеличена болест (тоо като че ли други няма). Абс. неясен/недоказан ефект.Справка - Израел.

221

Ваксиниран

преди 2 години

До ДО МИСЛЕТЕ!Май точно на теб не ти се удава мисленето! Никоя ваксина не предпазва 100%, обикновено около 90%. Ако повечето хора са ваксинирани, това е достатъчно и всички са предпазени. Ако обаче повечето не са, както е в Бг, тогава не е достатъчно и при това положение 10% от вакс. може да се разболеят.Ако в 1 млн град се вакс. всички, то от този 1 млн., 10 човека ще получат тежки стр. действия от ваксините. Ако не се ваксинират, от 1 млн. - 43 хил. души ще починат от ковид (4.3%) за Бг)

220

мунчо

преди 2 години

насилието ражда насилие. всеки насилен против волята си може да превърти и да се превърне в насилник. из китайските новини, където са напред с материала на контрола на свободната воля редовно изпълнение е някоя откачалка да почне да мушка наред деца в детската градина с най -достъпното оръжие. момчета, изнасилвани като деца, често стават серийни насилници в зряла възраст. ако инжектират принудително учители, те от своя страна, ще направят всичко възможно да видят И децата ВИ инжектирани.

219

Анонимен

преди 2 години

До Падаря"А ако човека е млад,здрав-без хронични болести и се храни здравословно то по принцип ще прескочи трапа и без нея.Не на здължителното ваксиниране..."Ей такива млади и здрави, а и разсъждаващи като теб анти-ваксъри, знаеш ли вече колко измряха? Не зависи само от възрастта и здравето, има и други фактори, върху които човекът няма контрол, например генетични. Не вярвайте на анти-ваксърски глупости, ваксинирайте се!! Заради себе си и заради другите!

218

Totenkopf

преди 2 години

Кой ли е платил за това "проучване" ?

217

Анонимен

преди 2 години

Толкова ли са неграмотни учителите ни, че ще стачкуват вместо да се ваксинират! Тежко и горко на образованието на децата ни!!!

216

Анонимен

преди 2 години

задължително ваксиниране..............

215

Мона

преди 2 години

набодена млада учителка без деца наскоро омъжена при зададен въпрос дали се предвижда бодене на децата, каза, ако кажат отгоре всички деца в испания от съответната възраст да бъдаг набодени, щели дружно да ги набодат всички до едно! все едно говори за бройлери в птицеферма. и това е учителка в частно училище където им плащаш да ти учат детето. какво остава в държавната птицекланица... толклва са промити мозъците им. а в скъпо американско частно училище всички набодени учители ги отстраняват!

214

Падаря

преди 2 години

Вече искат тестове и от ваксинираните,ваксината не е панацея за този вирус ,трае макс до 6 месеца и не пази от заразяване ипредаване на заразта,а само помага за по- леко протичане.А ако човека е млад,здрав-без хронични болести и се храни здравословно то по принцип ще прескочи трапа и без нея.Не на здължителното ваксиниране с тази нова и неизследвана ваксина.Като минат минимум 3 години употреба тогава може да кажем ,че е безопасна.

213

XCX

преди 2 години

За т.нар. "пачки" способстват тъъъпите ваксъри (тези които настояват другите да ги "последват"), като с действията си способстват световният геноцид да се разпространява + глобално натоварване на бюджетите.Това изстисква ресури, които в здравеопазването биха били по-успешно използвани за борба с кви ли не други болести.Но не, няяяма други болести, всичките са тотално преборени в 21-ви век.И още, този Ковид парaзит (не като вирус, неее, а като психоза и финанси) изсмуква и умъртвява всичко.

212

Мона

преди 2 години

в испанско частно училище пратиха отчет около 15 май 2021, че на 100% от преподавателите са набодени. повечето през март април с астра зевзека. а останалите с фазер. много учители са млади и без деца. някои от тези със зевзека имаха тежко главоболие. една 40 годишна учителка в държавно училище на 15 км оттук, почина от тромби след зевзека и остави две малки деца на към 3 у 7 год. възраст сирачета без майка завинаги. отидете и обяснете на тези деца, че виртуалните ползи надвишават реалния риск.

211

ДО МИСЛЕТЕ!

преди 2 години

И още един въпрос - след като и ваксинираните разпространяват вируса, защо толкова много се настоява да ни ваксинират?

210

Анонимен

преди 2 години

До притеснен родител!! Ти си бии по 10 биопродукта. Според мен трябва всички да напускат. Така училищата няма да имат персонал и всички родители ще си преподават сами материала, а накрая на годината по един тест на децата и да ги късат ако нищо не знаят.

209

ДО ПРИТЕСНЕН РОДИТЕЛ

преди 2 години

Здравето на децата ни ще е резултат от нашата твърдост и разумност. Няма място за притеснение. Борете се за децата си.

208

Мислете!

преди 2 години

ВАКСИНИРАНИТЕ РАЗПРОСТРАНЯВАТ ВИРУСА, ДОКАЗАНО, ТОГАВА ЗАЩО СМЯТАТЕ, ЧЕ ТОЧНО ВАКСИНИРАНЕТО ЩЕ ОГРАНИЧИ РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО??? НАПРОТИВ! ТОЧНО ОБРАТНОТО Е! ПРАВИ СА УЧИТЕЛИТЕ 10000%!

207

притеснен родител

преди 2 години

Ясно е, че учителите ще ни разиграват до безумие. На повечето им е ужасно кеф да преподават по пижама или от автомобила си и да не носят отговорност кой какво разбира. Има и изключения. В сегашната ситуация е ясно, че не се ли ваксинират 70 процента от персонала на училищата, няма да има присъствието обучение. Затова ми се струва, че по-евтино и ефективно би било действително да им се платят по 500 лева само и само да се ваксинират!

206

БРАВО!

преди 2 години

БЛАГОДАРНОСТИ НА УЧИТЕЛИТЕ!

205

ДО SOLAR POWER

преди 2 години

Ако се страхуваш от вируса, стой си в къщи. Колкото до стремежа да се защити обществото - такива като теб правят възможен този ваксоцид. Време е да си намериш филма The Circle и да се видиш отстрани. Може би най-добре филма The Island - в него клонингите си живеят мирно и щастливо в бели дрехи и в пълна социална коректност, а когато е нужно да им вземат органите, участват в лотария, която печелят и ги изпращат на ОСТРОВА на екскурзия. ПРОСТО МЕЧТА! Като Solar Power!

204

Анонимен

преди 2 години

Има достатъчно много интервюта, заявления миналата година от учители, от представители на учителски синдикати, че не искат присъствено обучение, докато няма ваксини. Който му се занимава, да се разрови. Докато всички останали работехме, без претенции, защото от това зависи препитанието ни, на нас и нашите деца. Аз съм против ваксинирането с този препарат, но учителите злоупотребиха с децата, че щели да ги заразят. Грозно беше.