303

Анонимен

преди 2 години

Наистина децата ви са изключително глупави, не са виновни учителите, че отрочетата ви са взели вашите гени и интелект. Присъствено или не, *** си е тъпо! Умните се справят всякак. Всичко останало са оправдания! Подкрепа за учителите!

302

Вие знаете ли

преди 2 години

До Анонимен ... Вие знаете ли колко са *** дечицата ви? Нищо не става от тях. На родителите си приличат.

301

Анонимен

преди 2 години

голям смях!!!това само даскал може да го измисли,щото са им подарени дипломите

300

Мен

преди 2 години

Аз съм учител и ще се ваксинирам.Не желая повече изтърпяващи деца.

299

Анонимен

преди 2 години

Забележете, че 30% са ваксинирани, но много над 90% са против ваксинацията да бъде задължителна за колегите им. Ето на това се вика ЧОВЕЧНОСТ, която се опитват да затрият от света последната година. Взел си си решението за себе си, хубаво, чувстваш се защитен, но НЕ тормозиш, обиждаш и злобееш срещу останалите, които не се решават още да се ваксинират, защото си на първо място ЧОВЕК. Браво на учителите в България!

298

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен Е, на тро.ло.вете нали е високо :)

297

Анонимен

преди 2 години

Слушах ги тия патици по Хоризонт. Направо да те е срам колко ниско е нивото на учителите в България, но за сметка на това всички до един - с претенции. Едната даже заяви, че принудителната ваксинация било робство. Интересно защо в анкетата не е имало въпрос "съгласни ли сте да си платите лечението от ковид ако не сте ваксинирани?"?

296

Анонимен

преди 2 години

Те и без това ще измислят как да не работят... После ще изреват, че без задължителна ваксинаци ще обявят стачка. Мори ги див мързел!

295

158

преди 2 години

Протести до дупка!!! Не могат да ни принудят, ако сме много. Не се поддавайте на страха!Изкарах много лек ковид, имам автоимунно заболяване и много антитела 9 месеца след ковида! На какво основание ще ме принудят да се ваксинирам и да се подложа на риск, за да "спася" някой друг!? В някакъв филм по Оруел живеем.. Трябва да запазим здравия си разум!

294

Анонимен

преди 2 години

Ей, не е заспал този народ, има надежда в него, след като учителите подемат и те протест за това злодеяние. Радвам се, че има още будни глави, мислещи трезво и рационално. Надявам се и други бизнеси и културни дружества да поемат щафетата. Нека да разберат , че не сме бели опитни мишки.

293

Анонимен

преди 2 години

Жалка история. Аз разбирам да им предложат 100 000 лв, ами те - няколко дена отпуска? Колко струва да си прецакаш здравето?

292

Анонимен

преди 2 години

"Напълно нормално. От поне 40 години насам..." - С такъв коментиращ такиви плоски коментари. Явно си се боцнал. Подписал си, че си запознат с "очакваните нежелани лекарствени реакции на прилагания биопродукт". Смърт влиза ли в графа нежелани реакции? Кажи ми, щом си запознат и щом си се подписал, че си запознат, какви са тези реакции и кой по-точно те е запознал с тях? В графа "нежелани лекарствени реакции" може да влиза абсолютно всичко, но щом си наясно, значи всичко е наред...

291

Анонимен

преди 2 години

Напълно нормално. От поне 40 години насам в педагогическите специалности се влиза с най-нисък бал. България е винаги на дъното в тестовете Пиза, липсата на функционални умения в завършващите средно образование е проблем от десетилетия. С такива учители толкоз.

290

Анонимен

преди 2 години

До Загрижен - Никъде в договора, който е подписал всеки работещ не пише, че трябва да е ваксиниран, за да работи. Нито пък някой е подписвал анекс, в който да пише, че трябва да е ваксиниран, за да работи. Като си толкова загрижен не е лошо най-сетне да прочетеш какво си подписал, когато си се ваксинирал, а именно, че си запознат с "очакваните нежелани лекарствени реакции на прилагания биопродукт" т.е. и да умреш, ти си запознат и си ОК с това. Интересно, защо са "очаквани". Късата клечка...

289

Загрижен

преди 2 години

301 До ДокАми да - уволнение - заради такива "свободомислещи" от цяла европа само при нас децата бяха оставени у дома, на САМООБУЧЕНИЕ! Щом не ги устройва - под строй към бюрото по труда, в договора им не пише, че може да не работят.Работата ми е свързана с постоянни срещи с хора и смятам, че беше отговорно да се ваксинирам. - Какво остава за тези, които постоянно са до децата ни!!!!!!

288

Анонимен

преди 2 години

До Пенчо - Уточнявай по-конкретно до кой пишеш и каква статия точно те интересува. "До анонимен" е много общо. Кой анонимен? Коя статия? ... :)

287

Пенчо

преди 2 години

До Анонимен Ще постнеш ли линк до статията, защото, аз поне - днес такава статия там не виждам.

286

Анонимен

преди 2 години

Този въпрос изобщо не бива да се задава,защото си има закони, които изрично забраняват принудителното ваксиниране,освен ако не част от задължителният имунизационен календар. И това го има във всяка държава в света. Но, ако аз категорично откажа да ми нарушават законните права, веднага попадам в групата антиваксър,враг на човечеството.Абе вече си престъпник, ако се оплакваш че се нарушава закона,само защото всички били съгласни с това, щом е в името на ОБЩЕСТВЕНОТО здраве.Вие разбирате ли?

285

Анонимен

преди 2 години

До Пенчо - Ако случайно имаш предвид моя коментар (299) си се объркал. В информираното съгласие пише, че заявяваш, че си запознат с "очакваните нежелани лекарствени реакции на прилагания биопродукт". Тъй като никъде в информираното съгласие не е описано, какви са тези нежелани реакции (но все пак забележи "очаквани" т.е. някой ги очаква... :) ), значи дори и да се стигне до смърт, то подписалият е заявил, че е запознат. Между другото в такъв случай не вярвам и застраховка живот да е валидна...

284

Анонимен

преди 2 години

The Times of Israel Публикация от днес.:Над 5000 нови случая на коронавирус бяха потвърдени в понеделник. Публикуваните в понеделник данни на здравното министерство на Израел показват, че напълно ваксинираните лица съставляват повечето от новите случаи и повечето от хоспитализираните в средно тежко или тежко състояние.Истината винаги намира начин да излезе на яве.