283

Пенчо

преди 2 години

До Анонимен Всеки може да види така наречената Декларация за информирано съгласие за извършване на ваксинация срещу COVID-19. Там не пише нищо подобно! h t t p s : / /coronavirus.bg/bg/744

282

Док

преди 2 години

До 291. И кво като ги уволниш?! 90 и кусур процента НЕ желаят да се ваксинират. Ще ги уволниш всички? А нови учители от къде ще набавиш? Държавата остава без образование.

281

Браво !

преди 2 години

Само със стачка и протест , ако не .... почваме войната !!!

280

Анонимен

преди 2 години

"Мамин ами ПРОЧЕТИ ВЪВ ВСЯКО едно ЛЕКАРСТВО от АПТЕКАТА си има ВЪЗМОЖНИ нежелание странични ефекти" - Така е и ако се появи такова, което не е описано в листовката, можеш да съдиш производителя. Къде са описани страничните ефекти на Ковид-ваксината? ... Никъде... Тепърва се създава ваксинационен паспорт, защото ваксината е в експериментален период т.е. още никой не знае след 5 или 10 години какви ще са страничните ефекти. Затова се подписваш, че дори и да умреш, ти си поемаш риска и си ОК с това

279

Анонимен

преди 2 години

До ЧЛЕНЪТ До 295 - По принцип си прав, че при война епидемия и т.н. някои членове от Конституцията могат да отпаднат, НО... 1. Според СЗО за да се обави епидемия в дадена държава трябва да има минимум 100 заразени на 10 000 т.е. сега в този момент в България да има 70 000 болни от Ковид т.е. самото обявяване на епидемия е необосновано. 2. ПСР-тестът засича освен Ковид още 46 други вируса (пишете в гугъл "факти антония първанова ПСР" и четете)т.е. статистиката за Ковид става за тоалетна хартия!

278

ЧЛЕНЪТ до 296

преди 2 години

*** Мамин ами ПРОЧЕТИ ВЪВ ВСЯКО едно ЛЕКАРСТВО от АПТЕКАТА си има ВЪЗМОЖНИ нежелание странични ефекти, които са изключителна рядкост и НЕ Е задължително да се случват при всеки. АКО ТРЪГНЕМ ТАКА С ВЕРОЯТНОСТИ какво би могло да ти се случи то ти няма да прекрачиш прага на врата на дома си до края на живота си заради все възможните вероятни рискове, които биха могли да ти се случат.

277

ЧЛЕНЪТ До 295

преди 2 години

Бабини деветини приказваш. По време на ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ като НАЦИОНАЛНА ЗАПЛАХА, БЕДСТВИЕ, ЕПИДЕМИЯ, ВОЙНА застрашаващо сигурността на Държавата ВСИЧКО МОЖЕ - само трябва твърда ръка и със сила да се приложат ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ МЕРКИ включително и ваксинации. Няма не искам няма недей. ЩОМ ИМА ПРОСТИ ХОРА военни, жандармерия, полиция могат да се впрегнат да извърша тая проста процедура и не сме толкова голяма държава ЗА ТРИ МЕСЕЦА можеше да си ваксинира всичко ако не 100% то поне 99%.

276

Анонимен

преди 2 години

До Какви бонуси луди?Ти ако искаш може и бензин да пиеш по 3 пъти на ден. Твоя работа. Кой какво ще си бие в тялото си е негов проблем. Между другото задължително ваксиниране с ваксини в експериментален период е противоконституционно и понеже съм сигурен, че досега в жалкия си живот като страхливец (или евентуално като ***) никога не си чел Конституцията на България, е време да го направиш. Наблегни особено много на чл. 29 т. 2. Поне 100 пъти да го прочетеш, докато го научиш наизуст...

275

Хайлазуват Учителите

преди 2 години

Тарикати изгодно им е да получават пари и да не работят с оправдание епидемия и че са без ваксина, защото не искат и че ги е страх от вируса също пък и ей така ПАРИ да ПОЛУЧАВАТ ЗА НИЩОТО ПРАВЕНЕ, а децата да се УЧАТ ХЕЙ ТАКА САМИ ПО ИНТЕРНЕТ И ОНЛАЙН. Направо РАЙ ЗА УЧИТЕЛИТЕ ПАРИ ДА ВЗЕМАТ БЕЗ ДА РАБОТЯТ.

274

Анонимен

преди 2 години

Точно така - ваксинациqта е право на избор. Долу фашизма и проклета да е алчността на корпорациите!

273

Какви бонуси луди?

преди 2 години

НИКАКВИ БОНУСИ - Задължително ваксиниране на ВСИЧКИ УЧИТЕЛИ няма какво ДА ПРОВАЛЯТ учебната ГОДИНА. БЕЗ БОНУС който учител ОТКАЖЕ ваксинация веднага УВОЛНЕНИЕ с бонус глоба и без право на преназначаване. В трудовата книжка да им пише като черни точки, че са дисциплинарно уволнени.

272

Анонимен

преди 2 години

До Jj - Ваксината е в експериментален период т.е. още не е научно доказано, че няма дългосрочни странични опасни ефекти, може и смъртоносни да са. Това, че ти си мислиш, че е научно доказана си е твое лично мнение и нищо повече. Учителите за разлика от теб явно са чели Конституцията и по точно чл. 29. т. 2. Прочети го и ти, за да разбереш защо е необходимо да подписваш информирано съгласие за Ковид-ваксина, а за другите няма такова нещо. След като го прочетеш,ще осъзнаеш, че си опитно мишле!

271

Анонимен

преди 2 години

НЕ СТАКА, БУНТ! ВРЕМЕ Е ЗА БУНТ! СТАВАЙТЕ И НЕ СПЕТЕ ПОВЕЧЕ!

270

Jj

преди 2 години

Чудя се дали има връзка между нежеланието на учителите да се ваксинират ( с научно доказана ваксина) и факта, че образованието в България е на това ниво..

269

Анонимен

преди 2 години

До УЧИТЕЛ - Много точен коментар! Горчивата истина е, че учители, лекари, полицаи, военни и други ще бъдат заменени до 15-ина - 20 години от софтуер и роботи. Някой ще каже ама как така и лекарите. Поинтересувайте се от нанотехнологиите и нанороботите. Лекари ще останат, но ще са в пъти по-малко - само за диагнозата. След нея ти вкарват нанороботи в тялото и те ако трябва оперират, ако трябва инжектират лекарство и т.н. За останалите изброени професии не е толкова трудно да си го представим...

268

Анонимен

преди 2 години

Този път трябва да сме единни. Не съм учител, не съм и лекар, работя от вкъщи още от март 2020 и предполагам, че никога няма да се върнем в офиса (фирмите пестят много пари така. Представете си в глобален мащаб какви са сумите). Нямам намерение да се ваксинирам, а дори и да имах пак щях да съм против задължителната ваксинация с експериментални ваксини. Ако учителите или някой друг излезе на протест, специално ще се върна отново в София, за да протестирам редом с тях. Съединението прави силата!!!

267

Анонимен

преди 2 години

Учителите са умни хора.Знаят си те.Вижте и колко от докторите са ваксинирани.

266

Анонимен

преди 2 години

Защо всички, които се опълчат са убити? Докторът открил ПСР, докторът, открил лечението с плазма - самоубити??! Президентите на Танзания, Хайти, Туркменистан, които отказаха да морят народа си - убити. Защо антиваксъри като стъпят във властта обръщат палачинката- заплашени? Тука на дребно се драчим учители тинтири минтири.

265

Питанка

преди 2 години

Медицината не е това, което беше, ваксините не са това , което бяха. Досега целта беше да те лекуват, но без да те излекуват. Сега целта е казана в прав текст - прочистване, 7 млрд. хора са много за някои. Въпросът не е лекар, учител и т.н. Всеки пречи, не разбирате ли, че работят на стъпки - днес едните, после другите, накрая всички. Колко професори на световно ниво, колко доктори с риск за живота си казаха - до 2025 е първи етап от кризата, дотогава ваксинираните.... намерете отговора сами.

264

Lina

преди 2 години

Така е, така е. И защо да се ваксинират? Свикнаха да безделничат платено- няма сила , която да ги върне в училище. За съжаление " новото уплашено , озъбено нормално е това". Живот в страх да живееш - гледах как френски полицаи нахълтват в кафенетата във Франция - липсваха само добре скроените костюми и немските овчарки. Та към бараките вървим.....